Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם כדאי להשקיע בגלאי ולנטיין 1 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משיחות רבות שהיו לי עם "יודעי דבר" הבנתי שגלאי ולנטיין 1 הוא הגלאי הטוב ביותר שאפשר למצוא היום .

הרכב שאני נוסע עליו הוא של מקום העבודה כך שאין לי יכולת לבצע בו התקנות כגון בליינרים למיניהם ועל כן הציעו לי להצטייד

בגלאי הנ"ל שאמנם לא נותן הגנה מלאה אבל מצמצם משמעותית את הסיכוי שאתפס על ידי מצלמה או דבורה.

מחיפוש שביצעתי לא מצאתי שום אינפורמציה לגבי המוצר.

אשמח אם תוכלו להאיר את עיניי לפני שאני מבזבז סכום לא קטן על הצעצוע...

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

האם התכונת לבליינדר ולא בליינרים. אם כך, כל אמצעי שיבוש הוא לא חוקי.

לעומת זאת שימוש בוולנטיין 1 חוקי, והוא גם נחשב כאיכותי.

פורסם

סנדק, לא ענית לשאלה.

האם שווה להשקיע בגלאי?

זה כמו ביטוח.

אם לא נתקלת בבעיה, אז הכסף הלך לשווא.

אם כן, שווה כל אגורה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אם שווה לקנות? - לא! (בעיניי)

יותר שווה לנסוע כחוק ולא להשקיע כמה אלפי שקלים במכשיר כל שהוא (שוב בעיניי). אם המכשיר היה עולה מאות בודדות בלבד הייתי אומר שכדאי לרכוש אותו.

עדיף לנסוע כמו שכולם על ידך נוסעים, ז"א שבנתיבי איילון כאשר התנועה זורמת אתה יכול לנסוע גם 110 קמ"ש ודיי בטוח שאף אחד לא יעצור אותך. אך כאשר אתה נוסע לבדך איי שם בכבישי הצפון סע בדיוק כחוק, ואל תסמוך על אף מכשיר אמין ככול שיהיה.

פורסם

ידידיי היקרים,

ברור לי שרכישת המכשיר הוא בדומה לפוליסת ביטוח.בפעם הראשונה שאנצל בזכותו אני אחזיר את ההשקעה.

השאלה שלי היא יותר בכיוון של תמורה לכסף.

מביקורת ששמעתי המוצר הוא טוב ואיכותי אך לא זול ולכן הייתי שמח לשמוע חוות דעת של אנשים שיש להם את הגלאי באופן אישי

והאם הוא שווה את העלות הגבוהה שלו (3000-3500 ש"ח )בייחס למוצרים מקבילים.

תודה מראש.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

ואם אתה מזמין מחו"ל זה יעלה לך בערך 2000 ש"ח.

וכן זה שווה את הכסף אם אתה נוסע מהר.

ולדעתי אפשרי להתקין גם משבש בלי לעשות יותר מידי חורים ברכב. ויש משבשב חוקי - הלייזר פרוטקטור.

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

"משבש" ו "חוקי" לא יכולים להתקיים באותו משפט.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
"משבש" ו "חוקי" לא יכולים להתקיים באותו משפט.

אלא םא כן המילה "לא" נמצאת שם, היא עושה בינהם שולם :p

אני חשבתי שגם הגלאים למינהם לא חוקיים, האם באמת הגלאי חוקי?

פורסם

לא חוקי = הפרעה לשוטר במילוי תפקידו.

גלאי לא מפריע לשוטר מכיוון שאינו משבש שום דבר.

גלאי חוקי לחלוטין.

שווה? כן. מחזיר את ההוצאה הכספית מהר מאוד לטעמי.

שווה את ה-2000 שקל שזה אמור לעלות לך.

פורסם
אני חשבתי שגם הגלאים למינהם לא חוקיים, האם באמת הגלאי חוקי?

כן, שימוש בגלאי חוקי.

אפשר אולי אף להגיד שהמשטרה מעודדת שימוש בגלאים, מכיון שברגע שנהג רכב שברכבו יש גלאי מאט את נסיעתו בגלל גילוי מכמונת, כל התנועה מאיטה יחד איתו.

פורסם
כן, שימוש בגלאי חוקי.

אפשר אולי אף להגיד שהמשטרה מעודדת שימוש בגלאים, מכיון שברגע שנהג רכב שברכבו יש גלאי מאט את נסיעתו בגלל גילוי מכמונת, כל התנועה מאיטה יחד איתו.

:mm_yeah:

אבל למה לא לנסוע טיפה יותר לאט בכל זאת,

ואז לא צריך שום גלאי.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

אתה צודק בעיקרון.

א-ב-ל בפורום של חובבי רכב סביר שאחוז הנהגים בעלי רגל ימין עצבנית יהיה גבוה משהו (זה כולל גם אותי).

לידיעה כללית - נא לא להתבלבל בין תסמונת דגל ימין עצבנית לתסמונת שלפוחית רגיזה - שני דברים שונים לגמרי... :-P

פורסם

הכי טוב לנסוע לאט, זה גם חוסך דלק !

(בעיקר על הילוך שישי) :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...