Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיון - מאזדה 3 MPS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפוקום בטח תיראה מצויין עם 50 פנסים על הגריל בשביל הראלי

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
ואם מפחדים שיחשבו שהיא ליסינג כי היא לבנה, יש כמה צבעים יותר... איך לומר בעדינות, מוחצנים :shock:

ford-focusrs-15.jpg

עוד כמה שנים, רוב "הפוקוס-ליסינג" ייצבעו בצבע הזה וייהפכו ל"פוקוס-ערסים" :lol:

ולנושא הדיון שדלק מוטורס, רוב המכירות שלהם הולכות לליסינג ולציי רכב אז לא מעניין אותם כמה "מטורפים" שרוצים לקנות דגמים חמים.

לעומת זאת ייבואנים כמו צ'מפיון מוטורס ומאיר, רוב המכירות שלהם הולכים לפרטי בגלל זה תראו מבחר גדול יותר של דגמים ורמות גימור באולם תצוגה

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
המכונית היא הוט האץ' חזקה מאד - ובזכות ה-LSD - כנראה שגם רהוטה בדרך העברת הכח מהגלגלים הקדמיים אל הכביש.

תיקון קל, ברשותך: מאזדה 3 אינה הוט האץ', היא לא בקטגורייה של האצ'ים בכלל.

מגבלתה העיקרית בארץ יכולה להיות העובדה שאינה שונה מספיק ממאזדה 3 האצ'בק(בדקו את ה-3 האצ'בק החדשה).

לאנשים מסויימים זה דווקא יכול לקרוץ יותר.

אני אישית הייתי מעדיף רכב שנראה "רגיל" ומתחתיו מסתתרת "מפלצת" (יחסית),

מאשר רכב שנראה כמו מפלצת ונוסע כמו מפלצת... (על רכב שנראה כמו מפלצת ונוסע רגיל בכלל אין על מה לדבר, זה סתם מטופש).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

האם אי אפשר לבקש מהיבואן להזמין כזה ( RS/MPS ) מחו"ל ?

( כפי שאפשר לעשות אצל יבואנים מסוימים )

It's never what it seems

You're watching the return of the machines

פורסם
תיקון קל, ברשותך: מאזדה 3 אינה הוט האץ', היא לא בקטגורייה של האצ'ים בכלל.

לאנשים מסויימים זה דווקא יכול לקרוץ יותר.

אני אישית הייתי מעדיף רכב שנראה "רגיל" ומתחתיו מסתתרת "מפלצת" (יחסית),

מאשר רכב שנראה כמו מפלצת ונוסע כמו מפלצת... (על רכב שנראה כמו מפלצת ונוסע רגיל בכלל אין על מה לדבר, זה סתם מטופש).

תיקון לתיקון, לידיעתך האצ' זה קיצור להאצ'בק שזה רכב בעל מרכב של "5 דלתות". ישנה גרסת סדאן ("4 דלתות") למאזדה 3 וגרסת האצ'בק ("5 דלתות").

בנוסף, גרסת ה-MPS היא אכן "Hot Hatch" ומתחרה באופן מוצלח בפוקוס STI, גולף GTI, מגאן ספורט וכו'...

• תוכן חדש...