Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מחפש מקום טוב, אמין, מיידי עם מחיר נוח לרכישת רפליקת ג'אנטים BMW M5 החדשה + צמיגי Goodyear Eagle F1 במידה 17" (5X100) באיזור ראשל"צ והסביבה (אין בעיה גם לנסוע לת"א במידה והמקום שווה זאת).

דרך אגב, מהו המחיר המשוערך לרכישה? (ג'אנטים + צמיגים + עבודה)

אשמח לשמוע מניסיונכם.

תודה לעונים.

פורסם

עד כמה שידוע לי, יבואן הפסיק את היבוא של דגם צמיג זה (גם אני חיפשתי לפני זמן מה )

פיאט BRAVO ? - כן, BRAVO !!!

פורסם

מרווח הברגים ב-BMW הוא 5x120 ולא כמו שכתבת. מידת הג'אנט של M5 היא 18" או 19".

כמו כן, ממליץ לך בחום לקנות גלגלים של BMW מקוריים (תבחר דגם אחר), משומשים, במידה 17", ולא לשים איזה רפליקה שבד"כ כבדים ושבירים.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

שלום לכם,

1. nik, מהן האלטרנטיבות הראויות?

2. amosbmw, מרווח הברגים ברכב שלי הוא 5x100 ואני יודע כעובדה שהרפליקה נמכרת כ-17" עם מרווח הברגים שציינתי (למרות שאתה צודק, הג'אנטים המקוריים של M5 הם 18" ובמרווח 5x120 - לכן זו רק רפליקה)

כמו כן, יש לי כרגע ג'אנטים מקוריים 15" של BMW כפי שבאו עם הרכב.

פורסם
מחפש מקום טוב, אמין, מיידי עם מחיר נוח

אני מציע לך לבדוק בPITSTOP ברח' המסגר בת"א.

יש להם מיליון סוגים של ג'אנטים כולל רפליקות.

יש בארץ EAGLE F1 אבל התחילו לייצר אותו בתאילנד וזה לא אותו הצמיג שהיה בעבר כאשר יוצר בגרמניה.

שמעתי משלושה חברים שרכשו סטים חדשים את מידת האכזבה מהצמיג ומאורך החיים שלו (כ4 שבועות!!!)

יכול להיות שהם נדפקו אם סט שהיה בו פאק בייצור, הם כולם קנו ביחד.

למרות הפאדיחה לא הסכימו לפצות אותם בכלל.

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

קח סרגל. אין שום BMW עם מרווח ברגים כמו שאתה אומר, אלא אם כן יש לך נאבה לא מקורית שהותאמה בעבודה מיוחדת ומיותרת. מכיוון שאתה אומר שיש לך גלגלים מקוריים, מרווח הברגים שלך הוא .5x120

http://myweb.tiscali.co.uk/a1autos/technical.htm#BMW_

אם אתה קונה ג'אנט במידה 17", אתה צריך ג'אנט עם אופסט 41. שים לב.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

תום, תודה רבה - אבדוק את העניין.

האם יש אלטרנטיבות ראויות ל-F1? (האם ניתן "להסתפק" ב-T1R לדוגמא?)

עמוס, אתה צודק - טעות שלי.

כמו כן, מידת הצמיגים בגודל 17" המאושרת לרכב שלי היא 225/45 ZR (עפ"י היצרן).

ג'אנט עם מרווח ברגים 5x120 ואופסט 41 יתאים למידות הצמיג הנ"ל?

פורסם

לדעתי אפשר להסתפק בT1R.

היה לי זוג מורכב על הM מאחורה במידה 235/40/17, אמנם היא לא הייתה מכונת אחיזה, אבל בשביל צמיגים ליום יום זה היה מספיק והמחיר היה נוח.

בשביל ימי כיף יש את ה DIREZZA O3G :twisted:

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם
כמו כן, מידת הצמיגים בגודל 17" המאושרת לרכב שלי היא 225/45 ZR (עפ"י היצרן).

ג'אנט עם מרווח ברגים 5x120 ואופסט 41 יתאים למידות הצמיג הנ"ל?

כן, על הג'אנט להיות ברוחב 7.5" עבור צמיג זה. שוב אני מציע לך, להיצמד רק למקוריים.

עמוס

• תוכן חדש...