Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תפגע או משהו. אבל התכוונתי שהחוקים בצ'ילה, שונים מאלו שנהוגים אצלנו בארץ...

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

איש מוסך, היית פעם בצ'ילה שאתה יודע ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כנראה לא הבנתם, השאלה היא פשוטה, האם מותר לאדם ללא רישיון נהיגה לנסוע על כלי רכב חשמלי שאינו מוגדר כמוכנית

או כמשהו אחר שמצריך רישיון מיוחד (הכוונה ברישיון היא לא הרישוי של הרכב אלא הרישיון של האדם עצמו)

פורסם

לגבי אופניים עם מנוע בנזין - לא חוקי בפירוש. אם ראית, יתכן וראית איזה אב-טיפוס ביצור מקומי שמישהו הכין לעצמן לשימוש עצמי, אבל שום בעל עסק שמכבד את עצמו לא ימכור דבר שכזה.

.

השבוע בטבריה-חנות צעצועים דיי גדולה מוכרת אופניים דמויי אופנוע קסטיום עם מנוע בנזין שמגיעים לדיברי המוכרים ל50 קמ"ש.

האופנים מוצגות בקידמת החנות בגאווה.

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם
השבוע בטבריה-חנות צעצועים דיי גדולה מוכרת אופניים דמויי אופנוע קסטיום עם מנוע בנזין שמגיעים לדיברי המוכרים ל50 קמ"ש.

האופנים מוצגות בקידמת החנות בגאווה.

אני אשמח לקבל את פרטי החנות ולדווח על כך לרשויות.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
כנראה לא הבנתם, השאלה היא פשוטה, האם מותר לאדם ללא רישיון נהיגה לנסוע על כלי רכב חשמלי שאינו מוגדר כמוכנית

או כמשהו אחר שמצריך רישיון מיוחד (הכוונה ברישיון היא לא הרישוי של הרכב אלא הרישיון של האדם עצמו)

רכב תפעולי יכול להיות גם רכב חשמלי כפי שקיים כרכב שירות בבתי-חולים, או מלגזות חשמליות במחסנים.

המפקח (מתגובה 13) הוא זה שיקבע מה סוג הרישיון הנדרש לכלי הספציפי.

אני מבין שאתה מחפש לבנות משהו - שים לב שהמחוקק למעשה הגדיר מהו רכב מנועי. היות ולהגדרה של רכב מנועי נכנסו גם קלנועיות, רכי-נוע, כסאות גלגלים חשמליים וכד', החריג המחוקק את הכלים הספציפיים האלה וקבע לגבייהם קריטריונים שונים, ולכן הם מוגבלי מהירות ומוגבלי אזורי נסיעה ופטורים מרישיון נהיגה.

לקלנועית אין בעיה להיות מיוצרת ככלי מהיר יותר, גם כסאות גלגים יכולים להיות מהירים יותר, אבל המחוקק שפטר אותם מרישיונות גם הגביל אותם בתחומים אחרים.

כך שאם אתה מתכנן לבנות משהו - קח בחשבון שקודם כל זה מוגדר ככלי רכב מנועי - אם אתה רוצה להחריגו מההגדרה, תדרש להגיש בקשה לרשויות בצירוף תיעוד ומפרט הנדסי החתום ע"י איש מקצוע- לא נראה לי שאתה הולך לסרט הזה.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

טבריה? איפה זה? אחרי עפולה? :wink:

בטבריה יש חוקים אחרים, זה אזור חיוג שונה.

תהיה סמוך ובטוח שזה לא מגיע ל-50 קמ"ש

(מה לא עושים בשביל למכור, צצ צצ צצ :nono:)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

דניאל,

רק נרשמת וכבר הספקת לפספס את האותיות הגדולות של סעיף 11 בכללי הפורום.

ולעצם שאלתך - היא נשאלה בפורום ע"י פותח השירשור ונענתה באופן נרחב.

למעשה התשובה היא קודם כל אפס מהירות ואפס כוח-סוס. יש כלים שהוחרגו בהתאם לנסיבות.

אם תעשה חיפוש בפורום תראה לדוגמא שקורקינט חשמלי קיבל החרגות ואיתן הגבלות.

.

פורסם

עזוב אותך קלנועיות ודברים כאלה, קח קורקינט ממונע, לא יודע כמה כ"ס אבל הוא חיה רעה!!

ואני יחסוך לך שאלה מיותרת, הוא סוגר 12 קמ"ש (אני מאמין שבירידה וכאשר אין עליו בנאדם):shock::shock::shock:

נראה לי שיש גם מימון מלא מטוס אר אייס ואפשרות טרייד אין על הסקייטבורד הישן שלך במחיר מחירון.

• תוכן חדש...