רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,574 נושאים בפורום הזה
-
renault sandero 1 2
מאת shaulc-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
היום נתקלתי ברכב הזה עם לוחית זיהוי של שלמה SIXT, האם שווק בארץ בתקופה מסויימת ?
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
רק אתמול קניתי את הצ'יטה, חדש בקופסא ממישהו לא מחנות, והבחורצ'יק הבטיח שעדכן עבורי את המכשיר. היום השתמשתי בו לראשונה, עברתי מצלמה כלשהי שאני אכן מודע למיקומה והצ'יטה הזהיר שקיימת מצלמה אך היא אינה פעילה. מרגע זה והלאה רמת הבטחון שלי במכשיר עלתה, והרשיתי לעצמי להגביר מהירות (הכביש היה ריק ופנוי לחלוטין). בקטע הכביש בו צולמתי היה ממש חשוך, וברגע שהבחנתי במצלמה כבר היה מאוחר מדי ונותר רק לחכות לפלאש. ממש מעצבן, אבל מגיע לי. בכל מקרה למי שאינו מודע למיקום המצלמה, מעט לפני פרדסיה בכביש 4 לכיוון דרום.
הודעה אחרונה מאת Cerebral Cortex, -
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2 אלף צפיות
מצטער על הכותרת (אפשר לערוך אותה אם רוצים). פשוט לא מצאתי צורה אחרת לנסח את זה. כבר המון זמן אני קורא על תאונות הדרכים שמפרסמים בעיתונות ושמתי לב למגמה מסוימת: (נסו לראות דפוס מסוים). התקופה המקבילה אשתקד: 333 הרוגים בתאונות יום א', 23.9, ארבעה הרוגים כביש 20, מחלף יוספטל. רוכב קטנוע נהרג לאחר שנפגע מרכב חולף. כפר יפיע. הולכת רגל שנפגעה על-ידי בן משפחתה ב-20.9, מתה מפצעיה. פתח תקווה, רחוב ז'בוטינסקי. הולכת רגל נהרגה לאחר שנפגעה מאוטובוס חולף. ראשון לציון, רחוב רחבעם זאבי. נהג טרקטור כבן 30 נהרג. יום א', 30.9, שני הרוגים כביש 574, גשר בת חפר. נהג מכונית פרטית נהרג בתאונה עם משאית. היישוב רהט, תינוק נהרג לאחר שנפגע מרכב חולף. יום ב', …
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
אהלן, לא משנה כמה אני ישמור, וכמה פדאנט אני יהיה תמיד יקרה לי משהו עם הסיאט החדשה שלי (גם בישנה לא היה חסר) השכן שלי בעל סיאט גם כן, חונה את הרכב ברחוב ליד גן שחונים המון מכוניות! שום נזק לא נגרם לו אף פעם! אני שם כיסוי על הרכב (גם יש מצלמה על החניה), בחנייה פרטית, נכנסו לי בטמבון האחורי עם הכיסוי, שיפשוף לא רע בכלל, לפעמים במרכזי קניות אני חונה רחוק מכולם כדי שלא יבוא לי ליסינג לבן ויפתח עליי דלת, לא הפעם, חניתי רחוק ועדיין אני בא ואני רואה סימן לבן עמוק על האדום הבוהק של הסיאט שלי. עצוב שהתרבות שלנו כזאת
הודעה אחרונה מאת alon-g, -
לפני ארבעה חודשים (פחות או יותר) עלתה קרסו מוטורס, יבואנית רנו וניסאן לישראל, עם קמפיין שעודד לקוחות עם רכבים ישנים של רנו וניסאן להגיע למוסכים המורשים ולקבל טיפולים מוזלים. הקמפיין, שעלה גם כאן ב-CarsForum, התמקד בעיקר בדגם אחד - ניסאן אלמרה. מעודדים מהצלחת המבצע, הודיעה היום קרסו מוטורס שהיא מרחיבה את המבצע גם לדגמים נוספים של רנו. שימו לב למחירים לדוגמא שפרסמה הבוקר קרסו מוטורס - טיפול קטן לרנו קנגו - 399 ש"ח. טיפול קטן לרנו מגאן II, סניק II או רנו קליאו - 499 ש"ח. (המחירים כוללים מע"מ). בקרסו מוטורס מאמינים שחשיפת המחירים והמיומנות של המוסכים המורשים שלהם תמשוך אליהם לקוחות ש"פרשו" לטובת מוסכים שאינם מורשים. לטענתם, לפי השוואות שערכו מחירי הטיפולים…
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 28 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום לכולם, ברצוני לספר לכם על מקרה שקרה ולקבל את דעתכם בנוגע לכיצד להמשיך? ידוע כי נקודם מבט אובייקטיבית תורמת לא מעט - ועל כך תודה מראש. פרטי המקרה: ברשותינו רכב מסוג קורסה מבית אופל, הרכב נקנה תחת אחריות מבית UMI. לאחר כשנה וחצי החלו להופיע קיטועי שמע ברדיו של הרכב. כלומר, הרדיו מנגן ואז שקט לכמה שניות ואז ממשיך. עקב בעיה זו ניגשנו לקבל שירות מהמוסך של UMI הקרוב לאזור מגורינו (שגיא מוטורס בפ"ת) לאחר 4 ביקורים מתועדים במוסך שבהם התחמק המוסך מלטפל בבעיה פעם אחת בטוענה כי ההגדרות ברדיו לא נכונות ושאר הפעמים בכך "שהאיש שמטפל במערכות חולה\לא נמצא היום" אמשיך בסיפור, כל פרק הזמן הנ"ל נהגתי בסבלנות, נימוס ואיפוק. כל פעם השארתי את האוטו וחזרתי ברג…
הודעה אחרונה מאת asix, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 598 צפיות
קראתי באיזה מקום שאופנועי ספורט(!!!!)מייצרים את מירב המומנט שלהם בסל"ד גבוהה, איך זה קורה?למה באופנועי ספורט הסל"ד גבוהה,זאת אומרת שההאצה שלהם לקוייה.. למה לא שמים,במיוחד לאופנועי ספורט,מומנט בעל סל"ד נמוך..?
הודעה אחרונה מאת roee, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום - אני זקוק לעזרה. אני גר בהוד השרון ברחוב השחר, סמך לבניין בו אני גר יש שטח שאפשר בכיף לבנות בו גורד שחקים. השטח הזה אינו מגודר, לא כתוב כלום על חוקי החניה בו ו/או מי הבעלים שלו. כמה פעמים בשנה השטח הזה מגודר זמנית לטובת חניה לרכבים כאשר יש ארועים בפארק השחר או במת הספרייה יד לבנים. לאחרונה החלו לחנות שם משאיות, לפעמים 2 לפעמים 3, הן מחנות שם אחרי הצהריים / ערב, ויוצאות ב 4-5 בבוקר לדרכן. הנהגים מניעים את המשאית וכל החדר שינה שלנו רועד - גם אני וגם בת הזוג שלי מתעוררים מהרעש הנורא, אישית אני מאוד מתרגז ולא יכול לישון גם אחרי שהנהג נוסע. לפעמים הנהגים ממתינים 10 דקות עד שהם זזים משם. ניסיתי לפנות לעירייה מספר פעמים כל פעם קבלתי תשובה אחרת. 1. א…
הודעה אחרונה מאת danniel, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי חברים היקרים, אני בהתלבטות מאוד גדולה בין אחזקת רכב גרמני לעומת אחזקת רכב יפני ההתלבטויות שלי בקנייה היא בין הרכבים I20 של יונדאי ואופל קורסה ,הכל בגרסה אוטומטית. התחלתי לחשוב מה יותר זול להחזיק ואני כבר חודשיים חושב על זה בלי תשובה כנה ואמיתית של האם יותר שווה להחזיק רכב יפני או גרמני, מבחינת עלויות תחזוקה -תיקונים,טיפולים וכדומה. בכלל אם למישהו יש מה להגיע על יונדאי I20 לעומת אופל קורסה ,איזה יותר ממולצת ואיזה יותר טובה,אני גם אשמח לקבל תשובה,השימוש ברכב הוא לנסיעה בינעירונית בין רהט לבאר שבע (לא דרך רצינית עם מישורים ) אבל אני רוצה שהאוטו ישמש גם לנסיעות בינעירוניות אחרות כמו מדי פעם (לא הרבה) לאילת ,ים המלח שיהיה אוטו למופת מקווה שתושיעו אותי,יאיר…
הודעה אחרונה מאת sronis, -
שלום לכולם.. אני חדש בפורום ורציתי להציג את עצמי אני יואל בן 17 ..מאז שאני זוכר את עצמי אני חולה הגה. מגיל שנתיים ידעתי את כל סוגי המכוניות וכך זה התגלגל .. אני חולה על מכוניות ונהיגה מאז שאני זוכר את עצמי. לא מזמן הוצאתי רישיון לאחר שנה על הכביש אם אופנוע(למטרות עבודה וניידות בעיקר) עכשיו אני נמצא בתקופת המלווה..עכשיו כל העניין של הכביש בא לי באוטומט לגמרי..אחרי שנה על הכביש אין סיבה שלא. הכביש והראייה בו. עכשיו רציתי לשאול אתכם אולי יש לכם רעיונות שעכשיו בתקופת המלווה אני יוכל ליישם..אני רק רוצה ללמוד .. אולי יש לכם כל מיני שיטות כדי להתאמן על כל מיני דברים..אפילו סתם חניות בלימות חירום הכל.. אני אשמח לשמוע כמובן שעוד כמה חודשים טובים שאני אשתפשף על הכבי…
הודעה אחרונה מאת sronis, -
אני הורדתי את כמות הדלק שאני צורך בלמעלה מ50 אחוז ,נוסע הרבה פחות .לא נכנס לעיר הצפופה עם רכב ,וכמות הטיולים הארוכים שבוצעו בעבר ירדו בלמעלה ממחצית אפילו הרבה מעבר . חברים קרובים שהייתי מצטרף אליהם בעבר הורידו גם הם משמעותית את הנסיעות בעיקר הרחוקות בהן נדרש למלא כ350 שקל דלק . האם גם אתם שיניתם את הצריכה ובכמה ? האם גם המקורבים אליכם הורידו ואתם יודעים על כך בודאות ? האם הרגלי עשיית החישוב לפני נסיעה הפכו יעילים יותר ? אשמח לשמוע דעות לכאן ולכאן ואף שמועות מתוך ידיעה שאתם שמעתם מאחרים או שאתם מרגישים שאלו הסובבים אתכם ירדו בצריכה משמעותית . אנא פרטו את ההבדלים ואת החלופות במידת האפשר . אני עצמי עברתי לקטנוע ואיתו אני עושה את כל מה שבעבר עשיתי…
הודעה אחרונה מאת bull9345, -
- 3 תגובות
- 648 צפיות
יופי, התחדשתם במצלמת רכב. בחלק מהרכבים יש מתח תמידי בשקע המצית מה שאומר שבפניכם שלוש אפשריות 1. שהמצלמה תעבוד תמיד. 2. לסדר שקע מיוחד שבו המתח לשקע המצית יגיע "אחרי" הסוויץ (קיימת עלות ולא תמיד נוח/אפשרי) 3. כל פעם שנכנסים לרכב להכניס את התקע לשקע (דורש זכרון מה שלחלקנו אין) טוב הסתדרתם עם ההזנה החשמלית, האם אתם משאירים את המצלמה גלויה לעין כל, פתח לוונדליזים של משועממים שרק ירצו לבדוק מה הדבר המוזר שיש לכם על השמשה ואולי הוא שווה כסף? ואז מה? - האם אתם מפרקים את המצלמה בסיום כל נסיעה ומחברים אותה שוב בנסיעה הבאה. ו... האם אתם זוכרים לחבר אותה בתחילת כל נסיעה. ואולי אתם מגלים שאתם יכולים לנסוע שנה (שנים) מבלי צורך בכלל במצלמה, אך כמובן שכל פעם אתם מפ…
הודעה אחרונה מאת דרור ע, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 9 אלף צפיות
לאחרונה רכשנו פיאט בראבו המצוידת במנוע 1.4 טורבו (120 כ"ס) וגיר רובוטי חד-מצמדי. הגיר בפיאט נקרא דואולוג'יק אולם ככל הנראה הוא דומה עד כדי זהות לסלהספיד של אלפא. אני מעדיף לנהוג במצב M רוב הזמן גם בגלל שהנהיגה חלקה יותר במצב זה וגם בגלל שמצב זה מאוד כיף (כמו גיר ידני, רק בלי דוושת המצמד ועם החלפות מאוד מהירות). נכון לעכשיו אני נוהג ברכב כמו שהייתי רגיל עם הידניות שהיו לי פעם, רק בטכניקה מעט מהירה יותר - מרים את הרגל מהגז במקביל ללחיצה על הכפתור לשינוי ההילוך ושבריר שניה לאחר מכן חוזר ולוחץ על הדוושה. הנסיעה חלקה מאוד באופן כזה, אבל קשה למצות את הביצועים של הרכב, במיוחד במעבר הגס יחסית בין הילוך ראשון לשני. רוב הזמן אני נוהג לאט וחסכוני, אבל לפעמים רוצה/צריך להאיץ חזק …
הודעה אחרונה מאת eran.yablonski, -
-
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן, אני רוצה לשכור סופר מיני חסכוני לטיול בצפון של שישי שבת, באיזו סוכנות מומלץ לעשות זאת (מבחינת מחיר, שירות וכו') באזור ת"א? מהי בערך העלות (ואיך עובד עניין הדלק, מקבלים מיכל מלא וצריך להחזיר?) האם אפשר להחזיר את הרכב במוצ"ש, או שאוכל רק להחזיר בראשון בבוקר כך שיחייבו אותי על יום נוסף? תודה!
הודעה אחרונה מאת AWS, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
שילוב מעניין של אופנוע ים וטרקטורון. אמור להיות משווק בקרוב בארה"ב. http://www.iol.co.za/motoring/bikes-quads-karts/this-quad-is-also-a-jetski-siriaas-1.1402852#.UHu6lMWTzSg
הודעה אחרונה מאת Doc Slow, -
- 2 תגובות
- 770 צפיות
רגע לפני שהתערוכה נסגרת, תפס אותי חשק עז לקפוץ לפריז; עיר שלעולם איני שבע ממנה(תרתי משמע), קל וחומר כשיש תערוכה בסביבה. לאורך השנים, לא מעט יצרנים שהציגו ב'מונדיאל ל'אוטומוביל' הציעו נסיעות מבחן במגוון דגמים - והתמקמו במרכזים באזור יער בולון(עם הגעה מ/אל התערוכה בשאטלים); הגדילה לעשות מרצדס, שתמיד התמקמה בוילה מפוארת, הציעה את כל קאדר המכוניות שלה לכל זב חוטם וגם פינקה את הבאים בשמפניה משובחת ושאר תופינים. המשבר הכלכלי העובר על אירופה עושה את שלו. רובם של הביתנים בתערוכה היה לא מושקע, חלק מהיצרנים לא הציג אף חידוש מהותי, מכוניות קונספט בלטו בחסרונן, מספר מכוניות חדשות נגנזו לאחר ימי העיתונות בטענה של חוסר רלבנטיות לשוק המקומי ומעט יצרנים הציעו נסיעות מבחן, שיצאו משטח…
הודעה אחרונה מאת 504L, -
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חברים מה שלומכם ! היום מצאתי סרטון די מעניין אודות שמן מנוע צמחי שלא מיוצר מתזקיק נפט, אשר לכאורה דורש החלפה כל 100,000 ק"מ, ידידותי לסביבה (עשוי משמן צמחי) ואף מבטיח הורדת החיכוך למנימום. בסרטון מסבירים כי למרות יתרונותיו המובהקים, השמן החדש לא יצא עדיין לשוק הבינלאומי משתי סיבות עיקריות: א. הסכמים שנחתמו בין תאגידי הרכב לבין תאגידי הנפט. ב. הממציא חייב לפרט את המתכון של השמן במלואו כדי לקבל תקן בינלאומי ובכך בעצם לאבד שליטה על ההמצאה. קישור לסרטון: http://www.swissinfo.ch/eng/multimedia/video/Organic_boost.html?cid=989580 אז מה אתם אומרים ? לי זה נשמע פתרון מעולה לשימור הסביבה תחת המגבלות הקיימות כיום בעולם הרכב !
הודעה אחרונה מאת Kenworth Man, -
- 0 תגובות
- 843 צפיות
צבע ניקל אולי יחדש את זה?...על ידי מברשת עדינה?
הודעה אחרונה מאת קובי777, -
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 3 אלף צפיות
בוקר טוב, נסעתי אתמול לאשדוד והצלחתי לתעד נהג מטומטם שחצה פס לבן וכמעט הוריד אופנוען שהגיע ממולו במהלך העקיפה הכי מיותרת שראיתי לאחרונה. אני מכין סרטון של המון עברות תנועה שאני מתעד (בשביל הכיף) אבל לא יכולתי להתאפק אז בחרתי להעלות את זה כבר עכשיו. שיהיה לכולם יום רגוע בכבישים הנה לינק לסרטון
הודעה אחרונה מאת Cerebral Cortex, -
- 3 תגובות
- 701 צפיות
אני מחפש פנסי angel eyes קדמים ופנסים שקופים אחוריים איפה אפשר לקנות אותם??
הודעה אחרונה מאת francis_r, -
נהג נמוך 1 2
מאת NatashaCar-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 20 תגובות
- 10.9 אלף צפיות
לאחר כמה דפיקות של הרכב החדש דווקא מקדימה האירו את עיני והבנתי שאני אמורה לראות את החלק הקדמי של הרכב... אך לרוע המזל אני נמוכה (1.50...) ולמרות שאני יושבת הכי קרוב וגבוה שאפשר, אני עדיין לא מצליחה לראות את החלק הקדמי. רעיונות יתקבלו בברכה
הודעה אחרונה מאת חן ג., -
-
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
במחשב של הרכב שלי יש אפשרות לראות כמה ק"מ נשאר לנסוע ברכב עד שהדלק נגמר. עד עכשיו, כאשר מילאתי מיכל מלא, מספר הק"מ שהרכב היה מראה עם מיכל מלא היה בערך קבוע. היום, לאחר המילוי, אני רואה פתאום מספר ק"מ הרבה יותר קטן ממה שהיה עד עכשיו. אציין, שכאשר אני ממלא מיכל מלא, אני מחכה רק עד שהקפיץ של המשפך קופץ ולא ממשיך למלות ידני. מה לדעתכם קרה הפעם? יש לי השערה יחידה, שעד עכשיו צינור המתכת של המשפך שאיתו מילאתי היה קצר יותר והפעם הוא היה ארוך יותר ולכן קפץ מוקדם יותר. מה דעתכם? מדובר ברכב חדש.
הודעה אחרונה מאת wil, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 656 צפיות
נא למחוק
הודעה אחרונה מאת kdog, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 611 צפיות
שלום לכולם.. לפני שבוע בערך חברה שלי עברה תאונה עם הרכב שלה והרכב הלך לעולמו, הרכב הוא פורד מונדאו 2006 אכשיו הרכב טוב רק לגריטה או לחלקים. השאלה שלי היא מה האפשרויות שיש לי להוציא ממנו כמה שיותר כסף (הרכב ביום התאונה היה בדרך להימכר והכסף היה צריך ללכת להמשך מימון התואר). אני מבאר שבע אז אם יש לכם רעיונות והצעות שיהיו רלוונטיים לבאר שבע והסביבה הקרובה. תודה לכולם! מצטער אם פרסמתי בפורום הלא נכון.
הודעה אחרונה מאת wil, -
אני וכמה חברים עשינו ניסוי חברתי יש כזאת סטיגמה שאם יש לך רכב מרשים אז הבחורות אמורות להיסתכל עליך יותר,להבחין בך יותר ,ולתת את הפלא' שלהן יותר מהר.. לקחנו את הרכב של החבר שלנו (פורד מוסטנג קבריולט) ולקחנו רכב אחר ועממי יותר (סוברו איפרזה שנת 99) ויצאנו לשטח. חבר נוסף "החתיך שבחבורה" לא חסר לו ידידיות, הוא הכיר 4 בנות חדשות וקבע איתם דייט (כל אחת בנפרד). ב-2 הדיטיים הראשונים הוא אסף אותן עם האימפרזה מהבית-הדייט היה נורמלי לחלוטין ונגמר בחיוך ולא מעבר. 2-הדייטים האחרים הוא לקח את המוסטנג ופתח את הגג וחיכה מתחת לביתן(כאמור כל דייט ביום אחר)..התוצאות לפניכם : אחת מהן ברגע שירדה מהבית אמרה לבחור "חכה רגע אני עולה למעלה" היא ירדה עם אמא שלה והיא הכי…
הודעה אחרונה מאת Slow Sprinter, -
http://www.youtube.com/watch?v=XV3a2JDo39g הסרטון הזה פשוט מכניס בי זעם , היצרן הזה ''Yema'' פשוט אין שום בושה . בתור אחד שהיה בסין אני יכול להגיד שיש להם שם מלא חיקויים ,אבל עד כדי כך דרך אגב בסין אין כזה דבר קניין רוחני אז כל אחד יכול לזייף או להעתיק מיצרן אחר . פה אתם יכולים לראות תמונות : http://www.chinacarforums.com/forum/showthread.php?p=61215
הודעה אחרונה מאת Kazing, -
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כמו שנאמר בכותרת גלאי ראדר ציטה מגלה ניידת העומדת בצד הדרך ? אם כן איך הוא יודע ? הרי אין לו שום חיישן לקליטת תדרים\לייזרים. בוא נגיד שניידת החליטה להיתמקם בכביש כזה או אחר בשעה כזאת או אחרת איך הגלאי ידע לזהות ? תודה לעונים. רז.
הודעה אחרונה מאת raanan, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 492 צפיות
לאחר שהרכב לא עבר טסט בגלל בוקסות ומכיוון שאין אפשרות להשיג אותו בארץ הזמנתי במהלך בזק חלק מחו"ל וכעת אני רוצה להבטיח שחרור מהיר של החלק ולהריץ את כל עניין הטסט.. ניסיתי להשיג אותם היום כמה פעמים ולא ענו לי עד עכשיו התקשרתי גם למכס חיפה ולא ממש ענו...
הודעה אחרונה מאת yochay_s, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
הי , איפה אפשר לקנות סטיקרים כאלה שמדביקים לאוטו עם שמות של יצרנים בחיפה ?, תודה
הודעה אחרונה מאת YossiGo, -
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
חברי הפורום שלום, את הרכב קניתי לאחר שעבר החלקת/הסרת סמלים מאחור. כמו שאני מכיר, הרכב בא במקור עם אותיות מתכת בולטות "IMPREZA" ומתחת באותיות צמודות "GT". צירפתי תמונה להמחשה באיזה מקום צריכים להיות הסמלים. שאלתי - באיזה מקום ניתן להשלים חזרה את הכיתוב החסר? כמובן שלא משהו זמני או לא איכותי. אגב, אם כבר יש המלצות, אני מאיזור העמקים (עפולה, מגדל העמק, נצרת, חיפה, טבריה) ואפשר גם באיזור נתניה (קרוב לי לעבודה).
הודעה אחרונה מאת Yarin,
-
מי מחובר 6 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 525 אורחים (הצג רשימה מלאה)