Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יופי, התחדשתם במצלמת רכב.

בחלק מהרכבים יש מתח תמידי בשקע המצית מה שאומר שבפניכם שלוש אפשריות

1. שהמצלמה תעבוד תמיד.

2. לסדר שקע מיוחד שבו המתח לשקע המצית יגיע "אחרי" הסוויץ (קיימת עלות ולא תמיד נוח/אפשרי)

3. כל פעם שנכנסים לרכב להכניס את התקע לשקע (דורש זכרון מה שלחלקנו אין)

טוב הסתדרתם עם ההזנה החשמלית, האם אתם משאירים את המצלמה גלויה לעין כל, פתח לוונדליזים של משועממים שרק ירצו לבדוק מה הדבר המוזר שיש לכם על השמשה ואולי הוא שווה כסף?

ואז מה? - האם אתם מפרקים את המצלמה בסיום כל נסיעה ומחברים אותה שוב בנסיעה הבאה.

ו... האם אתם זוכרים לחבר אותה בתחילת כל נסיעה.

ואולי אתם מגלים שאתם יכולים לנסוע שנה (שנים) מבלי צורך בכלל במצלמה, אך כמובן שכל פעם אתם מפרקים ומרכיבים אותה.

אז האם נמאס לכם להיות בסופו של דבר להיות עבד לחפיץ הזה ובאיזה שהוא שלב פג הקסם וכמו הרבה חפיצים סופו להזנח לאנחות במגירה.

פורסם

לגבי החשמל - ניתן לסדר את זה במוסך שאתה מטופל בו לרוב יעשו זאת ללא תשלום

האפשרות שהמצלמה תעבוד תמיד אינה מומלצת!

אני אישית דואג להכניס ולהוציא כל פעם את השקע בתחילת וסוף נסיעה זה עניין של שנייה ומהכבל של המצלמה (שמוסלק) מבצבץ רק החלק שמחברים למצת אז זה גם לא מסורבל.

אצלי זה בכלל יוצא טוב כי בתחילת וסוף נסיעה אני צריך להמתין כמה שניות כדי שהטורבו ייכנס לעניינים (או ינוח :roll: )

לגבי האם להשאיר את המצלמה גלויה לעיני כל-

יש לי כיסוי בד מיוחד שאילתרתי למצלמה שדואג להסתיר אותה ככה שזה לא קופץ לעין ישר.

בהתחלה חשבתי שאני אוריד אותה בכל סוף נסיעה אבל לאחר כמה פעמים הבנתי שהרומן הזה לא יימשך והשארתי אותה קבועה ומוסתרת. אם אני יודע שאני נמצא במקום מפוקפק או מגרש חניה מרוחק אז אני מוריד אותה (מסובב את ההברגה פירוק והרכבה ביחד לוקח איזה חצי דקה)

חבר שלי אמר לי אף אחד לא יסכן את עצמו בשביל 300 שקל מצלמה- הרי הגנב ירצה למכור אותה ולהרוויח מזה.

בכל מקרה עדיין יש סיכון שאיזה ילד מטומטם ישבור את השמשה ויגנוב את זה - לפי דעתי שווה את הסיכון (יש ביטוח שמשות)

כתבת:" ואולי אתם מגלים שאתם יכולים לנסוע שנה (שנים) מבלי צורך בכלל במצלמה, אך כמובן שכל פעם אתם מפרקים ומרכיבים אותה"

אני מקווה שאני לא אצטרך אותה לשום שימוש אישי - אבל במידת הצורך אני יודע שהיא קיימת שם. אחרי שתעבור (כמובן שאני לא מאחל לך את זה!) תאונת דרכים שלא באשמתך, אתה תגיד תודה ושכל ה"סרבול" הזה השתלם ויכול לחסוך לך אלפי שקלים או שלילה אפשרית

כתבת: "אז האם נמאס לכם להיות בסופו של דבר להיות עבד לחפיץ הזה ובאיזה שהוא שלב פג הקסם וכמו הרבה חפיצים סופו להזנח לאנחות במגירה"

ראשית מה זה חפיץ? אולי חפץ, בכל מקרה יש לי את המצלמה כמעט חודשיים ואני ממש לא מרגיש עבד שלה, ההפך הוא הנכון קלטתי המון דברים מעניינים (תאונה, עברות תנועה, שוטר שטען שנסעתי 130 - כאשר זה לא היה ולא נברא) בקיצור זה עוזר להוכיח את חפותך

• תוכן חדש...