Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
Kenworth Man - אתה צודק, לא הסברתי את עצמי נכון, הכוונה שלי הייתה לרכב מתפורר ממש (לא משנה השנתון) בלי מזגן, בלי חלונות, כולו מעשן ומרעיש ובקושי נוסע, אמרתי שנות ה60 כצורת דיבור :wink:

רכב פנטזיה שלי זה דבר כזה, עם איזה מנוע V8 בריא וטוב, גג פתוח כמובן ולתת בגז (וקיבינימט הדלק!) מתישהו אני עוד אקנה כזה :inlove:

מאחל לך בקרוב,

רוצה תיאור לרכב מתפורר?? פיאט טיפו 92. זה רכב מתפורר, :-P

dude, זה גבר!

מאיפה לעאזזל אני יודע? אני לא מת"א!!! וחוץ מזה הפואנטה בתמונה זה הרכב,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני קורא בעיון. נשארתי באותה דעה -

1. אם לא הצלחת עם נשים קודם - רכב לא יעזור.

2. לקבלת אפקט צריך רכב לאו דווקא יקר אלא בולט.

מהדברים האחרים שקראתי גיליתי שקרוב לודאי שאני נראה מגוחך על הסופרב ושהאנשים ששולחים לי מבטים ברמזורים סבורים שיש לי "ככככזה קטן" :shock:

אישתי מאוד מרוצה מהרכב, אמא שלה בעננים וכל הבחורות שהסעתי ברכב (לא כבנות זוג פוטנציאליות) התרשמו מאוד מתא המטען, המרווח, התאורה, המיזוג וכל שאר הדברים שנשים מתעניינות בהם.

אחת מבנות הדודות של אשתי התיישבה מאחור עם בעלה וציינו שיש מאחורה הרבה מקום, ממש כמו ב-TIIDA שלהם. מזל שבעלה צחק כל כך חזק שלא שמעו את הצחוק שלי....

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• תוכן חדש...