Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהניסיון שלי- עם כל רכבים פרטיים זה לא ממש עושה רושם

מה שכן -היו כמה פעמים שהשאלתי מהדוד שלי את הגיפ X5 או את הטוארג, לגמרי חטף את תשומת לב של נהגות או הולכות רגל.

המסקנה כמו שרוב אמרו כאן, בנות אוהבות כשאתה מבוסס היטב :lol:

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

^ מעניין למה הן אוהבות שאתה מבוסס היטב :lol:.

שלא תבינו לא נכון , אני מאוד בעד רומנטיקה וג'נטלמניות, לדעתי זה יפה, תמיד משלם על הבחורה (ולא רק בדייט הראשון או השני), תמיד יוזם ,מוביל, ומפנק המון ; אבל לפעמים יש בחורות שחוצות גבולות לחלוטין - מה נסגר ? מה אני כספומט? :evil:

זמין 8)

פורסם
מה העניין?

אגב התמונה השלישית מגניבה.

זה סגנון כזה של לתת לרכב מראה קרבי, כאילו יצא מהסימטאות הכי אפלות בהארלם, או שפשוט סתם הוזנח,

או שנותן לרכב מראה כאילו עבד קשה בגרירת קרונות פחם, אבל לדעתי זה יפה, מכניס לרכב מעט "חיים",

אני אישית מאוד אוהב את זה, אני מתכנן לתת לטנדר שלי מראה כזה,

הינה עוד דוגמאות:

rat_look_civic.jpg

320451_4575010654251_813394169_n.jpg

196491_4575010494247_1066227243_n.jpg

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

אני חייב לציין שהמראה חלודה ממש מכוער!

כסיכום עד עכשיו: אם מישהו רוצה להשיג בחורה זולה, שישיג קודם דוד עשיר.

אין לך דוד עשיר? נדפקת או שתחפש בחורות איכותיות.

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

לדעתי זה תרבות שהתפתחה בארץ ואנחנו בין המדינות היחידות שקיימת בה התרבות הזו.

ברוב המקומות בחו"ל בחורה לא שופטת אותך לפי: מה אתה לובש או על מה אתה נוהג או כמה יש לך בעו"ש או איפה אתה גר.

יצא לי ולעוד הרבה חברים שלי להעביר ערב עם בחורה בחו"ל.

אבל גם פה, יש ויש.

רק שבחו"ל זה 8 מתוך 10, ופה בארץ זה אולי 2 מתוך 10.

חוץ מזה כמו שכמה פה אמרו, הניסוי הזה לא כל כך מדוייק.

יש לי חברים, שלא נראים משהו, אבל עם פה גדול וביצים ענקיות, ומסובבים לך כל בחורה שהם רואים, אולי יקח קצת זמן אבל בסוף היא תידלק עליהם.

ולא לכולם יש רכב חדש או עו"ש מפוצץ.

פורסם
הרכב שלי הפך למחסן לפני עשרה חודשים ומאז בחורות אוספות אותי לדייטים או שאנחנו קובעים במקום מסוים... ומה אני אגיד לך עד עכשיו זה עובד יופי D:

חחח,הרסת אותי ,אהבתי

פורסם

Kenworth Man - אתה צודק, לא הסברתי את עצמי נכון, הכוונה שלי הייתה לרכב מתפורר ממש (לא משנה השנתון) בלי מזגן, בלי חלונות, כולו מעשן ומרעיש ובקושי נוסע, אמרתי שנות ה60 כצורת דיבור :wink:

רכב פנטזיה שלי זה דבר כזה, עם איזה מנוע V8 בריא וטוב, גג פתוח כמובן ולתת בגז (וקיבינימט הדלק!) מתישהו אני עוד אקנה כזה :inlove:

chevrolet-camaro-convertible-1967-1280-960-7663.jpg

פורסם

אשתי שתחיה, כל כך לא מבינה במכוניות, אני עוד זוכר שבדייט השני או השלישי שלנו באתי עם הפוקוס שלי (אז עוד היתה פוקוס ליסינג), והיא כל כך התלהבה "איזה רכב גדול, איזה נוח, מרגישים שיושבים ברכב רכב..."

לאחר תקופה קצרה הכרתי את חברה שלה ובעלה, שבדיוק נכנסו להריון וחיפשו עגלה, ושמעתי את אשתי מייעצת לחברה שהגיע הזמן להחליף כבר את "הרכב המעפן והקטן שיש לכם ולהחליף אותו במשהו נורמלי, אולי משהו כמו שלנו..." שזה אגב נושא בפני עצמו, איך לאחר חודש וחצי חודשיים, הרכב שלי נהיה "שלנו", אבל עזבו...:-)

בפעם הראשונה שיצא לנו לצאת ביחד, הבנתי שהרכב הקטן והמעפן, הוא בעצם A3 18.T כמעט חדשה מהחברה....:-D

למרות הסברי שאין בעצם כ"כ מה להשוות בין המכוניות, מבחינתה זה סתם רכב קטן ומעצבן, עם תא מטען קטן, ש"איפה יכנס פה כסא תינוק?", ובכלל מה ההשוואה בין הפוקוס הגדולה והמרווחת, ולבין "הרכב הקטן הזה"?

עד היום שאנחנו נוסעים ופתאום עוברת איזה פורשה, ואני מתלהב אני זוכה לתגובה צוננת של "איכס, רק שני מושבים? בחיים לא הייתי רוצה רכב כזה..."

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

כמה אנקדוטות שלי לנושא(מתקופת הרווקות):

1 - בת"א, בחורה לא פוגשת את האוטו שלך עד דייט שלישי לפחות, כדאי שתדע לעניין אותה עד אז אם אתה בונה על האוטו.

2 - personality goes a long way. אני יצאתי עם בחורה שהעדיפה אותי על פני שידוך עם במוו סידרה 6 חדשה, ואני לא בראד פיט, אני סתם בחור נחמד. יחסי אנוש עדיפים על מכוניות יוקרה.

3 - בחורה שמביאה את אמא שלה לראות את האוטו של הדייט שלה, דבר ראשון, מעיד על סוג הבחורות שאתה והחברים שלך מחפשים, דבר שני, אני הייתי בורח ואז טוב שיש אוטו ספורט.

4 -

...להבחין בך יותר ,ולתת את הפלא' שלהן יותר מהר..
לתת את הפלא שלהן??? מה זה ,מסיבת גן עם ירון לונדון?

בקיצור, תחליף חברים או אישיות או את שניהם או סתם תתבגר, ותראה שהרבה יותר בחורות יסכימו להזדיין איתך, גם עם קורקינט חשמלי.

פורסם

עם חברה שלי, היא כל הזמן מתעצבנת שאני מסתכל על המכוניות. היא ממש מתעבצנת כשבאמצע שהיא מדברת איתי על משהו אני מסובב את הראש להסתכל על איזה רכב שבדיוק עבר (אפילו אם זו רק פורד פוקוס דור 1 שחשבתי שהיא ידנית לפי הצליל).

הפרצוף שלה נראה כזה- :evil: ואז- :bad-word:

היא אוהבת את הצורה של המוסטנג ושונאת איפרזה טורבו (כי זה "ממש מכוער") ומצד שני מתלהבת מדהייטסו בטארייה (מאטרייה) כי זה "פרקטי ועצום מבפנים".

פורסם

423783_4533999789005_1132074681_n.jpg

dude, זה גבר!

ואני מסכים עם רוני שבלא מעט מקרים זה יכול אפילו לפגוע. כבר כמה פעמים שאלו אותי למה לא אוטומטית או למה לא לקחתי ליסינג או שבאותו מחיר הייתי יכול לקנות רכב חדש. נשים... אולי צריך לענות להם שבאותה מידה במקום ללכת תיק של גוצי ועקבים הן יכולות ללכת עם תיק צד וקרוקס מהשוק, גם יותר פרקטי וגם יותר זול.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

מהנסיון שלי;

סביר להניח שבחורה לא תדע איזה אוטו יש לך עד לשלב שזה כבר לא ממש משנה, או יותר נכון לא יהיה מהותי.

ברגע שאתה כבר יוצא איתה לדייט משמע שכבר יש לכם בסיס משותף כלשהו ושהיא בעניין, אתה לא זקוק לרכב כדי "למנף" את עצמך במצב הזה.

המצב היחיד שבו רכב יהווה השפעה, זה כשאתה דוחף את זה לשיחה בצורה מאולצת, שזה משאיר אותנו עם כמה אפשרויות, שבכולן נתקלתי בשלב שבו גם אני החלטתי לעשות ניסוי:

1. הכי נפוץ - בחורה רדודה, תתלהב, תתן לך טלפון. במצב הזה אתה בבעיה. היא רוצה אותך? את הכסף שלך? כנראה שלא כזה משנה, כבר אמרנו שהיא רדודה ולא מישהי שתרצה איתה קשר.

2. בחורה איכותית - תקלוט שאתה דוחף את זה בצורה מאולצת ותחשוב לעצמה "איזה שחצן, למה הוא חייב לדחוף את זה לשיחה? כנראה שאם הוא מרגיש צורך לדחוף את זה לשיחה יש לו הרבה חסרונות משמעותיים יותר והוא מודע לזה"

3. בחורה איכותית שתשאר אדישה לכל זה - המצב הכי נדיר. היא לא תתלהב, היא תתן לך צ'אנס בתור מי שאתה. אבל במצב הזה, שוב, אתה לא יודע מה לחשוב- זה צ'אנס בפני עצמי? בגלל כסף? אוטו?

בנושא רכבי הליסינג של ההייטק- זה דווקא טוב בעניין הזה, משדר ביסוס אבל סולידיות, עדיין אחד מהחבורה.

ואם כבר, כמה שתצחקו הרכב החשמלי צולח בתחום הזה יותר מהאלפא.

הוא גם משדר ביסוס וסולידיות כאמור, בנוסף רוב הבחורות שיצא לי להתקל מהן אוהבות את המשחק של "זה חשמלי, זה ירוק" (במיוחד תיירות מאירופה:wink: ) ובונוס נוסף הוא במידה ונתקעת בלי נושא שיחה - חילוץ מהיר, מסביר לה על הרכב, הפתרון וכו'. גם אם לא מעניין אותה רכבים, בחורה איכותית תתרשם לטובה גם מהידע וגם מהרצון לשתף ולהכניס אותה לחיים שלך. מה גם שטיול לתחנת החלפה תמיד מלהיב אותן:-P

בשורה התחתונה, לטעמי, אתם ממש לא רוצים לפתח קשר עם בחורה כש"הקלף" שלכם הוא הרכב.

אתם אף פעם לא תדעו לאן הקשר יתפתח ואם אתם מחפשים משהו רציני (גם אם לא- לעולם לא תדעו אם תקשרו לבחורה וכן תרצו) עדיף שהקשר יתבסס על כימיה אמיתית וכנה, לא על ערימת שטויות חומריות.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• תוכן חדש...