Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יכול לעשות פוזות על פרחות עם רכבים ישנים אפילו אבל מלאים תוספות של פוזה וכל מיני דברים למשיכת עין ומספיק שיהיה לך מערכת טובה ואתה תרשים גם עם רכב ישן כזה.

כפי שהבנת, זה משנה בעיקר לסוג מסויים של בנות.

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמו שכבר אמרו, הייתם צריכים לקחת מישהו אחר כדי לנטרל את השפעת המראה שלו על ה"ניסוי" שלכם.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

רכב יפה בהחלט יכול לעזור, אבל אנשים שלא הולך להם, כניראה הרכב לא יפתור להם את הבעיה.

קרוב משפחה של חבר, שהוא בנאדם שלא חסר לו כסף, לא היה הולך לו עם בנות. אז מה הוא עשה? קנה מיאטה יפה.

עזר לו? ובכן, לא ממש ...:roll:

פורסם

מצטרף לדברי רוני בהקשר למדד הסטטיסטי שמעריך את הקשר בין המשתנים הללו, (בחורות)+(מכוניות בלינג בלינג).

אך באותה מידה, גם בנות מהזן הנורמטיבי והאיכותי, משהו בהן יימשך לרכב חדיש/יוקרתי מהסיבות אותן מנו לעיל. הבעיה אחרת;

סליחה מראש על השובניזם, אך רבות מהבנות לא ממש יבחינו בכך. בין A3 מאובזרת ב200K ["הרכב הקטן ההוא"] לבין קאפה 96' ["הרכב הגדול הזה עם האולפן בתוכו"], הקאפה כמעט תמיד לוקחת מבחינת האפקט.

בעצם זה אני :lol:

פורסם

רכב יפה יכול לעזור מבחינת רושם ראשוני. גם בחורה איכותית, לרוב תתרשם אם תגיע עם רכב

יקר/מפואר. כמובן שהוא צריך להלום את הגיל שלך, כי אם מישהו בן 20 יגיע עם סדרה 7 או s classs

זה ייראה מגוחך. אבל שוב, זה רושם ראשוני, לא יותר מזה.

יש הרבה מחקרים, שנכון שהם לא קולעים למאה אחוז מהאוכלוסייה, אבל על הרוב הם מעידים,

ולפיהם, למרות כל מה שנהוג לחשוב, או לקוות, המשתנה שהכי חשוב לגברים בבחירת בת זוג הוא

המראה, ועבור נשים המשתנה החשוב ביותר הוא רמת הכנסה.

לכן שתרצו להכיר מישהי לבחור הוא ישר ישאל איך היא נראית, ואם תרצו להכיר מישהו לבחורה היא

ישר תשאל מה הוא עושה. נכון זה לא תופס תמיד, אבל לרוב זה מה שיקרה.

פורסם

5 שנים אני יוצא עם חברה שלי ועד היום הרכב הראשון שהיא זוכרת שהיה לי זה "הכחול הקטן", זה בערך מסביר לך את רמת ההבנה\איכפתיות שלה מהרכבים שלי.

פורסם
קרוב משפחה של חבר, שהוא בנאדם שלא חסר לו כסף, לא היה הולך לו עם בנות. אז מה הוא עשה? קנה מיאטה יפה.

עזר לו? ובכן, לא ממש ...:roll:

ועל זה נאמר:

73nRapBJ-Zw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מבחינת babe magnet, אין על מוסטאנג קבריו, או קאמארו.

זה רכבים שפשוט עושים את זה ולא ממש משנה מה סוג הבחורה שמתיישבת לידך.

(למען האמת, כל פעם שעוברת לידי מוסטאנג בכביש\רחוב אני חייב לזרוק כל מה שאני עושה, לעצור ולהסתכל.. אני פשוט מאוהב ברכב הזה. אפילו אם זה מרגיש לי קצת גיי לנעוץ ככה מבטים ברכב ומי שנוהג בו..)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הבת של השכן תדע להעריך מכונית חבוטה עם כוסות קפה ישנים זרוקים על המושב האחורי,

מאפרה מפוצצת בדלי סיגריות , מוזיקת רוק שבוקעת מחצי רמקול שנשאר תקין ,

ונהג עם מבט של מיליון דולר.

Gn'f'R

פורסם
ועל זה נאמר:

מבחינת babe magnet, אין על מוסטאנג קבריו, או קאמארו.

זה רכבים שפשוט עושים את זה ולא ממש משנה מה סוג הבחורה שמתיישבת לידך.

(למען האמת, כל פעם שעוברת לידי מוסטאנג בכביש\רחוב אני חייב לזרוק כל מה שאני עושה, לעצור ולהסתכל.. אני פשוט מאוהב ברכב הזה. אפילו אם זה מרגיש לי קצת גיי לנעוץ ככה מבטים ברכב ומי שנוהג בו..)

את האמת, אז כנראה חברה שלי מיוחדת יותר ממה שחשבתי.

שלא תבין לא נכון, אני כמוך, רואה קאמרו ופשוט מסתכל ומפנטז שיהיה לי כזה, וכול פעם שאנחנו ביחד ברכב ורואים איזה קאמרו אני ישר מצביע לה על הרכב שתסתכל, לדעתה קמארו ממש מכוערת :shock:

פורסם

המסקנה שלי היא שרכב שנראה טוב, זה נחמד להתלהבות הראשונית של הבחורה אבל בתכלס זה לא כזה משנה להן באיזה רכב אתה אוסף אותן (כל עוד יש מזגן- יש לבנות קטע עם איפור ומזגן) כי הן לא כזה זוכרות איזה רכב חונה בחניה למטה מעניין אותן יותר עם מי הן עולות חזרה הביתה

בעניין האיפור: אם ברכב יש נורות שנדלקות בסך שמש, הן מתלהבות מזה כמו שילד בן 4 מתלהב מסוכריה ענקית על מקל

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

כרכשתי שירוקו אדומה המחמאות היחידות שקיבלתי מבחורות על הרכב היו "איזה יופי, מכונית אדומה". זהו.

החברה שלי לא סובלת את הרכב כי קשה לה להיכנס לתוכו ולצאת ממנו (גם סבתא לא סובלת את זה :-D).

פורסם

סיבוב בסופר לנסר שלי, חלונות פתוחים מוזיקה טובה , כל בחורה שמסתכלת מסובבת תראש חזרה אחי 2-3 שניות

סיבוב על ה X6 של הדוד מדי פעם, מוזיקה טובה , כל בחורה שמסתכלת מסובבת תראש ונתקעת ברמזור, כולל אחת שצופרת ושואלת מאיפה אני, אחת שמשחקת איתי משחקי עקיפה ודואגת להסתכל ולצפור בכל פעם שהיא עוקפת אותי, אפילו גבר אחד ששאל אותי "אז מה המצב" כנראה בשביל הכיף.

האם זה עובד? בטוח שכן, השאלה היא אחר כך מה קורה, אני יכול להגיד לך שאני עם הסופר לנסר המסכנה שלי אספתי בחורה שהיא לדעתי עד היום היפה ביותר שראיתי, ויצאנו הרבה זמן יחד, כשבאתי לאסוף אותה עם ה X5 הישנה יותר שאלה אותי "למה באת עם הרכב הזה?? אני לא אוהבת", היה הזוי כי תמיד חשבתי שהקטע שלה הוא HIGH SOCIETY אבל כנראה שיש פה ושם דברים נחמדים.

לרוב, הבחורות הקלילות שמחפשות גבר שיממן אותם ברור שיסתכלו עלייך יותר ברכב עם פוזה

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...