Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום - אני זקוק לעזרה.

אני גר בהוד השרון ברחוב השחר, סמך לבניין בו אני גר יש שטח שאפשר בכיף לבנות בו גורד שחקים.

השטח הזה אינו מגודר, לא כתוב כלום על חוקי החניה בו ו/או מי הבעלים שלו.

כמה פעמים בשנה השטח הזה מגודר זמנית לטובת חניה לרכבים כאשר יש ארועים בפארק השחר או במת הספרייה יד לבנים.

לאחרונה החלו לחנות שם משאיות, לפעמים 2 לפעמים 3, הן מחנות שם אחרי הצהריים / ערב, ויוצאות ב 4-5 בבוקר לדרכן.

הנהגים מניעים את המשאית וכל החדר שינה שלנו רועד - גם אני וגם בת הזוג שלי מתעוררים מהרעש הנורא, אישית אני מאוד מתרגז ולא יכול לישון גם אחרי שהנהג נוסע. לפעמים הנהגים ממתינים 10 דקות עד שהם זזים משם.

ניסיתי לפנות לעירייה מספר פעמים כל פעם קבלתי תשובה אחרת.

1. אמרו שישלחו מישהו שישים שלט של איסור חניה מעל 4 טון. - לא עשו.

2. התקשרתי שוב אמרו שאני צריך להתקשר למחלקת תחבורה בעיריה - התקשרתי - אמרו שזה שטח פרטי ואין להם מה לעשות.

3. התקשרתי שוב לעיריה אמרו שידברו עם הפקח הראשי, לא קרה כלום ולא חזרו אליי.

4. ניסיתי באופן פרטני לפנות בנימוס לבעלי המשאיות, נהג משאית אחד הסכים בשמחה לחנות יותר רחוק, זה לא ממש עזר - הוא באמת זז אבל הוא עדיין באותו מרחק אבסולוטי מהחדר שינה שלנו. נהג משאית נוסף אמר לי שהוא עוד שבוע מפסיק להיות נהג משאית ולא יחזור לשם, והמשאית השלישית עדיין לא הצלחתי לתפוס את הנהג.

גם אם אצליח לתפוס את כל הנהגים - זה עניין אקראי, עוד שבוע תחנה שם עוד משאית חדשה, ובסוף ידקרו אותי - בסוף אפול על מישהו לא נחמד.

אני לא יודע מה לעשות, נהג אחד אמר לי שאין להם איפה לחנות, ושהוא פשוט מחנה קרוב לבית.

אני מתוסכל וכבר חודשיים לא ישן כמו שצריך בגלל השטויות האלה.

אם למישהו יש רעיונות קונקרטיים, אני אשמח.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

בעיה נפוצה בכל הערים המוכרות לי. שטח ריק שאינו מיועד לבניה/פרוייקט אחר הופך לחניית משאיות.

הפתרונות: העיריה צריכה למקם חניית משאיות.

בנוסף, אם תאגד את תושבי הבניין/אזור ותפנו כקבוצה תקבלו יחס טוב יותר. אצלי ברחוב למשל אסורה כניסת משאיות משעה ספציפית בגלל שדיירי הרחוב התאגדו ודרשו את השקט שלהם בשעות הלילה

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

לא ניתן לשים תמרור סתם!

חייב לעבור וועדת תעבורה.

ותלוי איזה תמרור בדיוק ישימו.

הפתרון הטוב לעבור דירה...:roll:

אני מכיר את זה טוב גם אצלי יש דבר דומה...

ירון מאיר

פורסם

מכיר את הרחוב, כמו שאמרו פה הדבר הכי טוב לעשות הוא להתאגד עם עוד שכנים.

תלה שלטים בבניינים השכנים. בהוד השרון במיוחד משנכס חי אדיב אין מענה לתושבים אם הם לא מתאגדים. אבל לא ניכנס לפוליטיקה עכשיו...

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

קודם כל- הנהגים חייבים על פי פרוטוקולים לחכות 5 דקות לפחות בסרק לפני שהם מתחילים לנסוע. דבר שני, בחולון חניית רכבים כבדים אסורה לחלוטין באזור העירוני במקום שלא הותרה בו החנייה לרכב כבד. כנראה מדובר בחוק עזר עירוני, עליכם להתאגד בתור דיירי הבניין להסדרת העניין.

פורסם
בעיה נפוצה בכל הערים המוכרות לי. שטח ריק שאינו מיועד לבניה/פרוייקט אחר הופך לחניית משאיות.

הפתרונות: העיריה צריכה למקם חניית משאיות.

בנוסף, אם תאגד את תושבי הבניין/אזור ותפנו כקבוצה תקבלו יחס טוב יותר. אצלי ברחוב למשל אסורה כניסת משאיות משעה ספציפית בגלל שדיירי הרחוב התאגדו ודרשו את השקט שלהם בשעות הלילה

אצלנו בבאר שבע זה גרוע יותר, נהגי אוטובוס ומשאיות מחנים את הרכבים בשכונה עצמה, לפעמים גם חונים סמי טריילרים וטריילרים, זה מוגזם לגמרי.

הם מסתירים תמרורי עצור ובעקבות כך נגרמות תאונות באיזור המגורים שלי. מכה.

אני באמת לא מבין מה כל כך קשה לבנות חניונים מתאימים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

חשבתי על עוד רעיון לפנות לחברי מועצת העיר, במיוחד לאלו שאוהבים לבקר את העירייה.. יש להם כוח בלשנות נהלים גרועים בעיריות השונות.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

מנסיון דומה מאוד של הוריי:

השכנים והם כתבו אין ספור מכתבים, מיילים, טלפונים וגם הגיעו להתלונן במשטרה ובפיקוח של העירייה.

בסוף, אחרי שנתים(!), שאולי נאמס להם כבר, הגיעו פקחי עירייה מספר פעמים בלילה לתת דוחות למשאיות וחיסלו את התופעה תוך יומיים שלושה.

• תוכן חדש...