Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לאחר טוטאל לוס..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

לפני שבוע בערך חברה שלי עברה תאונה עם הרכב שלה והרכב הלך לעולמו, הרכב הוא פורד מונדאו 2006 אכשיו הרכב טוב רק לגריטה או לחלקים.

השאלה שלי היא מה האפשרויות שיש לי להוציא ממנו כמה שיותר כסף (הרכב ביום התאונה היה בדרך להימכר והכסף היה צריך ללכת להמשך מימון התואר).

אני מבאר שבע אז אם יש לכם רעיונות והצעות שיהיו רלוונטיים לבאר שבע והסביבה הקרובה.

תודה לכולם! :wink:

מצטער אם פרסמתי בפורום הלא נכון.

פורסם

התאונה באשמת חברה שלך ולא היה מקיף?

תנחומי.

אתה יכול לברר עם מוסכים שמתעסקים עם פורד אם במקרה מישהו מעוניין במנוע או גיר כזה.

במקרה הזה המוסך ישמח לרכוש ממך את החלק (או את כל האוטו) ביותר ממה שישלמו בפירוקיה.

בנוסף אם המצבר טוב אז אולי חשמלאי ישלם לך עליו 100-200 שקל

ג'נטים מגנזיום אולי ניתנים למכירה.

גם תלוי אם יש לך איפה לאחסן את הגרוטאה בזמן שאתה מוכר כל מיני חלקים, וכמה זמן פנוי יש לך בשביל להתעסק.

בפירוקיה ישלמו במקרה הטוב 8% מהמחירון של האוטו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...