Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא צמצמתי ולא השתנה שום דבר.

(שדרך אגב אף מנוע בנזין לא מגיע לצריכה כזאת נמוכה, אפילו לא מנועי ה-tsi של פולקסווגן)

בטח שאפשר להגיע לצריכה הזו,רק שאופן הנהיגה והתנאים הדרושים לכך מתאימים לאנשים בודדים ביקום.

שלא לדבר אם יש איתך עוד מישהו ברכב,כנראה שהם ירביצו לך או יבקשו לרדת באמצע הדרך

או שניהם ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה עם אבטחת האופניים?

כיצד אתה קושר אותם והיכן?

ל'

אבטחת האופוניים היא אכן עניין לא פשוט :

בדירה : האופניים קשורות בחדר מדרגות עם 2 מנעוליי שרשרת מחוסמים עם אזעקה (של אופנועים)- רק נוגעים בשרשרת וכל הבניין מתעורר !

בלימודים : מנעול שרשרת עם אזעקה - קשורות במקום מרכזי .

על כל פנים את הסוללה אני לוקח איתי ואף פעם לא משאיר על האופניים .

פורסם

גם אני עוקב אחר הריבוי המתמיד כלפי מעלה של שימוש בכלים חשמליים ,צובר תאוצה בקצב מדהים .

מדהים גם לראות כיצד ברמזור אדום מזנקים כמות עצומה של קטנועים בירוק ,כמות שכמעט מתקרבת למספר כלי הרכב באותו מופע הרמזור .

פורסם

כיום אני הולך לעשות קניות ברגל או עם אופניים וזו הקרבה לא קטנה.

הקרבה לא קטנה? רק אתמול ראיתי שכתבת איפה שהוא שלקח לך 45 שניות (!) להגיע מהסופר הבייתה עם הקניות על האופניים :lol:

לעניין: לא מצמצם. הנסועה האישית שלי אף פעם לא הייתה גבוהה במיוחד, כך שאין מה לצמצם, והנסועה של העבודה... ובכן, זה מה יש כמו שאומרים. מה שכן, הייתי שמח מאד להתארגן על קקנוע לסידורים קלים בתוך העיר. בגלל הפקקים, לא בגלל עלות הדלק.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לפותח השרשרו ושאר האנשים שרושמים שהמעיטו בנסיעות

אשמח לדעת בסוף חודש כמה כסף יצא לכם לחסוך?

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם
לפותח השרשרו ושאר האנשים שרושמים שהמעיטו בנסיעות

אשמח לדעת בסוף חודש כמה כסף יצא לכם לחסוך?

למעלה מ1200 שקל בחודש מבלי לשקלל את האמורטיזציה של זחילה בעיר ברכב ,זאת עקב מעבר לקטנוע .

הקטנוע מקורר אויר ותחזוקתו אפסית ,פשוט לא מתקלקל !!! הוא גם עלה לי פרוטות .

נסיעות ארוכות הורדתי בשני שליש במכונית .

גם סביבי בין המקורבים רווחת הדעה שיש ירידה משמעותית בתצרוכת בנזין מתחנות .

כל זה מבלי לחשב רווח בזמנים ,הוצאות חנייה והכי חשוב העצבים ופגיעה בבריאות עקב כך .

גם הרווחים בעסק עלו מאחר והכל מתבצע ביעילות ונשאר זמן פנוי להרחיב מעגל לקוחות פוטנציאלים .

מדובר כאן בסכומים לא מבוטלים ,לשאלתך .

• תוכן חדש...