מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,584 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
עקב בעיה כלכלית הבאה עלינו לא לטובה בכלל אני מוכר את רכבי 206 GTI בציר 2000 יד 6 125,000 ק"מ נצבעה מחדש לצבע כהה יותר מנוע חדש עם 20,000 ק"מ מוט מייצב עליון אנג'ל אייז ג'אנט מגנזיום עם צמיגים חדשים סלון עור מקורי בקרת אקלים ח"ח נ"מ ה"כ מ"ח וכו' אזעקת ביפר מרים שמשמות סאן רוף הוחלף ריליי לחדש מהחברה אבל הסאן רוף קצת בעיתי אך לא נוזל (בעיית חיווט המנוע עובד) טסט עד שנה הבא (מכניס אותו לטסט השבוע) יש טופס בדיקה כשאני קניתי את האוטו (עבר תאונה קטנה מקדימה הוחלף גשר קדמי עם ברגים וכמובן בלי שילדה) אפשרות החלפה בזולה יותר פונטו ספייס גיר רציף הונדה וכו' אני דורש 40,000 ש"ח גמיש במקצת 054-5391149 עדי.
הודעה אחרונה מאת black dog, -
- 3 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום חברים, אני מציע בצער רב את הרכב שלי למכירה / החלפה (מעוניין לבצע החלפה אך ורק בדו"ג. עדיפות גבוהה לקטנועים) אני מוכר את הרכב, היות וכלי רכב דו-גלגלי יהיה יותר יעיל ושימושי בשבילי בת"א. *שימו לב - אני זמין בכל חלקי הארץ. פרטים בהמשך ההודעה. ראשית, אני אמעיט בפרטים, משום שלדעתי אין צורך לטרוח יותר מדי - מי שמוצא את עצמו מתעניין ברכב והוא רציני - אני אתן לו פרטים מלאים ומדוייקים בטלפון. כאן אני אתן רק מס' פרטים בסיסיים. דגם הרכב: פיג'ו 306XT שנתון: 94 נפח מנוע: 1800 גיר: אוטומט יד: 8 (רכב שעבר ידיים בין בני משפחה בלבד) המחיר שאני מבקש על הרכב הוא 9500 ש"ח. זה מחיר ברצפה, בהתחשב בעובדה שהושקעו על הרכב הזה לאחרונה כמעט 6000 ש"ח לטיפולים וח…
הודעה אחרונה מאת Milk-Inc, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה 205 טורבו, הרכב שנת 94, עם טסט לשנה, על הרכב יש מנוע מחוזק שנבנה בקפדנות רבה, גיר מחוזק שנבנה אישית לרכב הזה עם קלאץ קראמי חדש (נעשה השבוע) כולל שמן גיר איכותי מאוד, מבחינת שלדה יש בולמים וקפיצים של וויטק סט יקר ששווה כל שקל. ניהול מנוע צמיגי toyo חדשים בני שבוע, הרכב מכוון לנסיעה יומית בלי שום בעיות גודש 1.4 ונוסע חזק מאוד יש עוד מלא דברים שינתנו פרטים רק בטלפון, אז בבקשה רק רציניים שיתקשרו 0508880487 0547856179 כמובן שהרכב מתודלק רק 98. מתחייב על כל בורג ובורג באוטו. מחיר 25000 גמיש במעט למי שיראה רצינות.
הודעה אחרונה מאת itzik t, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
95000 ק"מ שמורה ומטופלת מאוד כסופה יפהפייה גנטים מגנזיום יפהפיים ועוד מלא תוספות. באמת שמורה עושה 1 ל-12 משולב. האוטו של חבר. לא לשלוח ה"פ. קוראים לו אלירן והטלפון 050-4446239 כמעט שכחתי, הוא דורש 48000 ש"ח. גמישות קלה תינתן לקונים רציניים.
הודעה אחרונה מאת רוני שובל, -
- 0 תגובות
- 888 צפיות
כמו שרשום אני מוכר את ההונדה שלי פרטים : קופה 95 שמורה אפילו הכיסאות ללא כיסוי שום דבר לא קרוע לא רכב של הילדים שמישתוללים (כגון פתיחות ודריפטים) אחרי צבע כללי בגלל צבע דהוי מנוע + גיר תקין בודאות היתה בבדיקה אצל מוסך מורשה שילדה נקייה מערכת של פיוניר +מגבר דיבורית בלוטוס 4 צמיגים חדשים אחרי טסט עד 07/11 מחיר נדרש 26000 ש"ח מעוניין לעשות החלפה על מזדה 323 99 או הונדה 4 דלתות 97 ומעלה 0576404004 אפשר להתקשר כול יום עד 12 בלילה
הודעה אחרונה מאת הונדהקופה95, -
- 3 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
טוב, אני מפרסם את הרכב רק בגלל שיש לי אפשרות לעבור לאוטומט שרציתי. אם אפספס את ההזדמנות של הרכב השני, הפיג'ו יורדת מהמכירה. אז מה יש לנו? לא פחות ממציאה פיג'ו 205 Color line שנת 93, 120,000 ק"מ אמיתיים, מנוע 1400 קרב', יד 4 (בפועל 3, היד הראשונה הייתה של אדם מבוגר וכאשר הוא נפטר, הרכב עבר ליד אישתו והחליף יד ככה שאני בעצם היד ה-3), צבע לבן, חישוקי סגסוגת מקוריים של O.Z, חלונות חשמל מקוריים, מזגן, דש-בורד שלם לגמרי לא שריטות ופיצוצים. הרכב ניראה מבפנים ומבחוץ מקורי ושמור, ניראה נוסע ומתנהג מדהים, אני אישית עוד לא נתקלתי ב-205 לא GTI במצב הזה. ספר טיפולים מהיד ה-3 שהתשמשה אך ורק בנוזלים איכותיים ואני כמובן ממשיך. (אך ורק פרסטון ירוק ושמן של AC-DELCO), טיימ…
הודעה אחרונה מאת ShayRally, -
- 0 תגובות
- 7.7 אלף צפיות
טסט עד 20.1.11 נהגת יחידה. 4 צמיגים חדשים,עבר לא מזמן טיפול 10000. מצב מכני מצויין ושמור פנימית וחיצונית. כל הקודם זוכה. אמיר :054-2110901.
הודעה אחרונה מאת tokame, -
- 0 תגובות
- 861 צפיות
למכירה: פיג'ו 406 2000ST שנת 2001 אוטומטית כמובן 100,000 ק"מ יד ראשונה צבע כחול רועי 052-2452221
הודעה אחרונה מאת roypassy, -
- 4 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
רנו מגאן קופה נפח:2000 שנה:1996 יד:5 קילומטראז:207,856 צבע: שחור מטאלי טסט: עד 11/06/11 שיפורים: ראש מנוע של רנו וויליאמס סעפת יניקה מוגדלת של רנו וויליאמס חליל דלק מזרקים ווסת לחץ דלק בית מצערת כפול צמיגים של TOYO T1R תיאור: מצב מכני מעולה של האוטו רוב החלקים חדשים(משאבת בלמים, תושבות, משולשים, אלטרנטור, אגזוז וכו') עבר טיפול טיימינג. לפרטים: 052-2233354 צח. לא מוכר במחירון של יצחק לוי.
הודעה אחרונה מאת rsi2000, -
- 0 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
פורד מונדאו שנת 2005 במצב חיצוני ומכאני מעולה. שמורה,מטופלת במוסך מורשה פורד. יד שניה(יד ראשונה ליסינג נהג יחיד-יש אישור מהחברה) 77,000KM טסט עד 7/2011 פרטים נוספים בטלפון 0528361422(איריס)
הודעה אחרונה מאת NIRZ123, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
פולו שנת 2008, מנוע 1.4 גימור קומפורטליין ידנית. יד ראשונה (רכשתי את הרכב חדש במימון חברת ליסינג). 60000 ק"מ, צבע אפור עכבר, ג'אנטים מגנזיום מקוריים, מערכת CLARION עם מסך גדול ופאנל מתהפך, טלפון מוטורולה מובנה. הרכב רשום על שם חברת הליסינג מפני שהמימון היה דרכם אך אני הייתי הנהג היחיד כל השנתיים וחצי מאז שהרכב עלה על הכביש. כמובן שיש ירידת ערך בגלל שהרכב רשום על חברת הליסינג אבל שוב, הוא היה בבעלות פרטית שלי בלבד, כל הטיפולים היו בזמן לפי ספר הרכב במוסך מורשה בבני ברק רחוב הלח"י ולכן אתם מרוויחים מירידת הערך הזאת שבעצם כלל לא צריכה להיות במצב כזה. עכשיו כשניגמרה עסקת הליסינג שלי, עברתי לרכב החדש הבא והרכב הזה מוצע למכירה, הטלפון של מי שאחראי למכור אותה דרך ה…
הודעה אחרונה מאת בראבו, -
- 0 תגובות
- 889 צפיות
יונדאי גטס שנת 2005 אזור מכירה: כפר סבא דגם 1.35 GL אוטומט נפח מנוע 1300 יד שנייה בעלות קודמת מהשכרה בעלות נוכחית פרטית 102,000 ק"מ בצבע לבן טסט עד אפריל 2011 במצב מצוין! מחיר: 27,500 משה: 050-8144838 דניאל: 052-6202468 אימייל: [email protected]
הודעה אחרונה מאת danielbarki, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, סיוויק הייבריד שנת 2008 אוטומטית. מנוע 1400 כסוף מטאלי יד ראשונה פרטי 42000 ק"מ רכב שמור ומטופל היטב במוסך מורשה, ללא תאונות. נהגת יחידה. 111,000 ש"ח תמר 052-3432457
הודעה אחרונה מאת arikh, -
- 0 תגובות
- 921 צפיות
למכירה פיאט אונו 60S שנת 1993, מנוע 1.1, אני יד 2 (יד 1 היה פרטי), 193500 ק"מ במצב טוב, מתפקדת מכנית מצוין, מדחס מזגן לא תקין (מלפני כשבוע). המחיר הנו 3000 ש"ח. בברכה - רפי לין טל' 050-5853422
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 0 תגובות
- 840 צפיות
SX75 שנת 96' 185000 ק"מ, יד 4. במצב מצויין, אחריי טיימינג, משולשים, בולמים, 4 צמיגים חדשים, קלאצ' לפני חצי שנה, אגזוז חדש לפני חודש. יש קבלות על כל הטיפולים! טסט לשנה. אני מנתניה. מחיר וכל שאלה בפרטי.
הודעה אחרונה מאת trademark, -
- 4 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
טוב אחרי קצת יותר משנה אני נאלץ למכור את הקליאו עקב קבלת רכב מהעבודה (לא האמנתי שאני יגיד את זה, ומזה שנאתי שאנשים רושמים את זה). הקליאו בציר 2002, יד 4. 153 אלף קילומטר. טסט לשנה, עברה לפני פחות מחודש. אחרי טיפול אצל משה, שכלל החלפת תושבות מנוע וגיר, והתקנת בולמים אחוריים חדשים, והחלפת חיישן טמפרטורה. על האוטו יש ספויילר קאפ, גאנטים סופר לייט שחורים של לנסו ורביעיית פרוקסס 4 של טויו בני פחות משנה, בקליות אחרויות, כיסוי מנוע בצבע הרכב, קויאולאוברים של H&R מקדימה, פסי קישוט וידיות בצבע הרכב ואולי עוד דברים ששכחתי. האוטו עבר צבע מלא מהייסוד בעלות של 11 אלף שקל. עם האוטו ימסרו שלל חלקים כולל ספויילר מקורי, בקליות מקוריות ועוד ועוד. אני דורש 44,500, לא …
הודעה אחרונה מאת Yossi_mizrahi, -
- 0 תגובות
- 804 צפיות
לבקשת ההנהלה,הנה כל הפרטים על הרכב. רכב שמור במיוחד!מצב מכני מצוין ,אחרי טיפול 10000 לפני שבועיים. מצב פנים מושלם כחדש. ללא תאונות .מזגן עובד ומקרר מצוין וכך גם כל שאר המערכות המכניות הרכב . טסט לשנה. לא בשבת .. רדיו דיסק של פיוניר.
הודעה אחרונה מאת avi333, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הונדה סיויק משופרת ומדוגמת האוטו נימצא בחיפה 0546225482 גולן האוטו לא שלי בבקשה לא לישלוח ה"פ
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
עלתה לכביש סוף נובמבר 2009 , יד ראשונה . חדשה עולה 175 אלף , מבקש מעט מתחת למחירון מי שרציני יש על מה לדבר . 32 אלף ק"מ בנסיעות בין עירוניות בלבד . מתודלקת 98 מהיום הראשון . רכב מהנה בטירוף , ומדהים ביופיו . בטיחותי מפנק וחסכוני מאד . תוספות : חלונות כהים , חיישני חנייה , מצלמת רוורס , קסנון מקורי ועוד . אופציה למערכת מולטילמדיה יוקרתית במיוחד . (מסך טאצ' של פיוניר + GPS + דיבורית בלוטוס ועוד הרבה) טסט הבא עוד יותר משנה , עוברת ווקס כל חודש . פרטים נוספים בטלפון . 0542205504 תמונות של הרכב : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=318750
הודעה אחרונה מאת Elados, -
- 0 תגובות
- 825 צפיות
פה מוכרים רכבים, לא משחקים חפש את המטמון ! אם אתה רוצה למכור רכב, תשקיע 2 דקות בכתיבת הודעה כמו שצריך ואל תזחיל אנשים בקישורים במקומות אחרים.
הודעה אחרונה מאת avi333, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה סוזוקי גימיני 2008 יד 1 במצב נדיר קיימת אפשרות למיגון תחתון מלא בתוספת תשלום וגגון לפרטים : 054.6642131
הודעה אחרונה מאת fasha34, -
- 0 תגובות
- 895 צפיות
מודל 95,צבע זהב,ללא תאונות,שמורה מאוד,ממכונאי איטלקיות, מנוע הוחלף לא מזמן,כמו כן הוחלפו בחודש האחרון-4 בולמים,סטרטר,ציריות,משולשים,בלמים,בקיצור הכל חדש! יש טסט לעוד כשמונה חודשים,האוטו נוסע ממש כמו חדש,עושה 14 ק"מ לליטר!!! משולב. מזגן,הגה כח,חלונות חשמל,מראות חשמל,נעילה מרכזית,אזעקה,גלגלי מגנזיום מקוריים,ריפודים חדשים,רדיודיסק חדש. הרכב של אישתי ונמכר אך ורק כי היא יוצאת לחופשת לידה ואין לה צורך ברכב כרגע. מי שמחפש אוטו נוח אמין וחסכוני זה האוטו המושלם. מאחר והרכב חייב להמכר המחיר הוא 7000 בלבד ולא צריך להשקיע ברכב הזה אגורה לעוד הרבה מאוד זמן!! בועז-0526468272
הודעה אחרונה מאת boazYBT, -
- 1 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בעקבות התלבטות קשה ארוכת זמן הוחלט להחליף את הסיוויק שלי לספורטיבית קטנה. קצת פרטים עליה: יד 2. נקנתה מהבעלים המקוריים לפני שלושה חודשים (בפועל אפשר להגיד שהיא יד ראשונה) קניתי אותה עם 143,800 עכשיו היא על 145,900. טסט עד 03/2011. תוספת ABS מקורית. כל השאר מקורי לחלוטין. כל הליקויים שנמצאו בבדיקה תוקנו: פנס קדמי ימני חדש. הקודם היה קצת דהוי מצבר חדש לפני חודש. אחריות עוד 17 חודשים רמקולים אחוריים במגש חדשים של Kenwood פשוטים. המקוריים היו קרועים לגמרי אחד הצמיגים הקדמיים היה ישן ואחד חדש בן שבוע. הישן הוחלף לחדש מאותו סוג כמו השני. בוצע יישור פרונט באותו מעמד פילטר מזגן היה ישן. הוחלף בחדש יש לי עדיין את טופס הבדיקה המקורי ממכון רישוי בהרצליה למי שמ…
הודעה אחרונה מאת NINJMNKY, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יד שניה, 110,000 ק"מ. במצב מצויין ומטופלת במורשה מיומה הראשון. צבע חרדל האוטו של אישתי, בבקשה לא לבלבל לה את המוח. 054-2343555
הודעה אחרונה מאת Yogev, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
פולו GTI מנוע 1800 טורבו,שנת 2008,יד שנייה,28000 ק''מ,צבע: שחור מטאלי. אוטו חדש!! שמור בקנאות!! 4 צמיגים חדשים טסט לשנה שלמה! 050-6794410
הודעה אחרונה מאת BABY-HB, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
למכירה מזדה 626 2001 מנוע 2000 - אוט -' 137000ק"מ - גלגלי מגזיום יד שניה מבן אדם רציני ופדנט (בבעלותו 5 שנים ). ספר טיפולים מלא, הכל עובד. הרכב נקי, שמור, מטופל בחלקים מקוריים ומלוקק! מחיר מבוקש: 40000ש"ח לא גמיש, רק רציניים בבקשה. 054-7075232 ( לא להתקשר אחרי 22:00 בבקשה ) * היתה מכה קטנה מאחורה בעבר לכן הפגוש האחורי נצבע. * תמונות בהמשך(עדיין לא יצא לצלם)
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
- 0 תגובות
- 751 צפיות
מאזדה 6 צבע לבן.. כחדשה מטופלת רק במוסך מורשה... 97K ק"מ 0576335566 אור
הודעה אחרונה מאת clipar, -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יצרן: פיג'ו דגם: 106 נפח: 1,300 שנה: 1995 יד: 7 ת. הילוכים: ידנית סוג מנוע: בנזין טסט עד: 15-01-2011 ק"מ: 165,100 צבע הרכב: לבן מזגן: אין בעלות קודמת: פרטית בעלות נוכחית: פרטית מוכן להחלפה: לא תמונות של הרכב: 0542128496 אסף.
הודעה אחרונה מאת tu3s, -
איביזה cupra
מאת hous- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה איביזה cupra 2008 יד II ללא שיפורים צבע שחור 38000 קמ 0502061517
הודעה אחרונה מאת hous, -
- 4 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
קצת רקע: מנוע 1400 סמ"ק קרבורטור כפול של וובר, מאוד חזקה, מי שמחפש רכב שיסחוב לו את כל פרויד עד לטכניון או רכב לנסוע בו נסיעות ארוכות בביעירוני הרכב הזה בשבילו. לצערי אני מוכר את הפיאסטה שלי, מושקעת מכל הלב (והכיס), רכב מאוד מתאים לסטודנטים\צעירים, זול מאוד לאחזקה, אגרה זולה, חלפים בשפע ובזול, צריכת דלק של 1-16 מחוץ לעיר\1-13 בתוך העיר, ביטוח נורא זול, רכב אמין בקושי ורואה מוסך, אחרי יישור קו רציני מאוד באלפי שקלים, רק להשים דלק ולנסוע. מי שמכיר אותי יודע כמה ששמרתי על האוטו! מכני:מנוע חדש לפני 6 שנים (מאושר ברישיון) עשה רק 65 אלף ק"מ. ראש מנוע לפני 3 חודש ב3 חודשים האחרונים שהוא אצלי עבר:ציריות, משולשים, כיוון פרונט. השבוע עבר ניקוי וכיוון ק…
הודעה אחרונה מאת dj_dani,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,712 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Avia
- לירון .ה.
- barak_m
- daniel.asu
- Mike Lowrey
- om2
- RK
- mikyl
- gpro
- תנטוש.
- itamar_by
- falou