מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,584 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בצער רב אני מוכר! קופרה 2008 (עלייה לכביש ספטמבר 20088)) 28 אלף קילומטר ,צבע השד השחור סאן רוף ,מראות מתקפלות.ללא תאונות ,ללא שיפורים ,מקורית לחלוטין(יש עוד אחריות לחודשים) (מתחייב בבדיקה) 052-6216254 שי
הודעה אחרונה מאת SHAY820, -
- 0 תגובות
- 821 צפיות
למכירה מיצובישי לנסר שנת 2005,מנוע 1600 טיפטרוניק. מטופל במוסך של מיצובישי יש ספר טיפולים,אחרי טיפול 15,000 ,מיתחייב על גיר מנוע ושילדה. תוספות: אנג'ל אייז,ספויילר של המיצובישי דגם ספורט,חלונות כהים,בקליות מאחורה מושחרות,מגני רוח,ג'אנט 15 עם צמיגים חדשים,הפנלים ביפנים צבועים באדום. טסט עד ל אפריל 2011. באוטו אין חלקים סינים או משהו זבל,אך ורק חלקים מהחברה של מיצובישי. יש מערכת של פיונייר DVD ,קומפוננט מקדימה,ומגבר בתוספת תשלום. האוטו מושקע מכל הלב,מצב האוטו מבחוץ ומיביפנים מעולה כמו חדש,נישטף רק בבית ולא במכונה של השטיפה,אין בן אדם שרואה את האוטו ולא מיתרשם. אני מוכר את האוטו רק ביגלל שחייל ולא נימצא כימעט בבית . המחיר:44 אלף לפרטים תישלחו הודעה פרטי…
הודעה אחרונה מאת sexyboy9, -
volvo 240 סטישן
מאת רוןאד- 0 תגובות
- 805 צפיות
2000 נפח 2000ש"ח 1983 050-2861341
הודעה אחרונה מאת רוןאד, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אחד הרכבים השמורים בארץ! מתחייב על הכל בבדיקה! הכל חדש! שמור מתוחזק ומטופל ללא רבב! כולל טסט לשנה ואחריות יבואן לשנה! מטופלת בחברה כולל ספר טיפולים מתועד! נהג יחיד תמיד מכוסה/בחנייה מקורה! קצת על הרכב: שנת 2008 יד שנייה (01 בעלים קודמים) פרטית ק"מ עכשווי 34600 ידנית שישה הילוכים טסט עד 06/11 אחריות 06/11 תוספות יצרן: מושבי עור פנסי ערפל ג'אנט 17" תוספות: דודים של REMUS מנירוסטה ולא מברזל (המקוריים) בשווי 4600 כולל קבלות!!! חלונות כהים שנעשו אצל פיליפ בנתניה! קסנונים 8K! דיבורית BT! מערכת MP3! חיישני רוורס + צג! מרמיי שמשות! לדים במספר+לדים בתא נוסעים הכי איכותיים שיש!!!! ועוד! …
הודעה אחרונה מאת SECTOR, -
פיגו 206 xs
מאת גואטה- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שנת 2002 178אלף ק"מ יד3 שמורה בקנאות מצב מכני מעולה עברה טיפולים בזמן ווקס וטיפול פנים כל שבועיים המון תוספות ומערכת יוקרתית פרטים בפלא חברה אני מפרסם את האוטו בשביל חבר ככה שאם רוצים לדעת פרטים להתקשר לפלא תודה. http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&Expensive=&CarID=1575747&Code=8db028db1e1e1199ddc42a8a3e2dfb1f ניתן לראות תמונות במודעה מייקל-0547318071
הודעה אחרונה מאת גואטה, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
טיוטה יאריס שנת 2004 יד ראשונה 131000 ק"מ כל הטיפולים במוסך מורשה. שמורה במצב טוב, מצבר חדש. מחיר: 58000 אהרון 050-2052184
הודעה אחרונה מאת Aharon B, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
למכירה יונדאי I30 שנת 2008. שמורה מאוד , ללא תאונות ,יד 2 ,פרטית בשתי הידיים (לא ליסינג ולא כלום). עברה 52000 ק"מ , עדיין באחריות עד לסוף דצמבר , טסט עד לסוף דצמבר. צבע שמפניה , חיישני רורס , קודנית , מרימי שמשות ועוד. מבקש 85,000 ש"ח, גמיש מעט לרציניים. טלפון - 0508323738 איתן. אתה רוצה לפרסם מודעה רצינית? פרסם בה תמונות אבל אל תפרסם מודעה פה ותשלח אנשים לראות תמונות בפורום אחר.
הודעה אחרונה מאת eitan76, -
- 0 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
קארטינג למירוצים במסלול או מגרש אספלט פתוח. מהיר מאוד וחזק! מנוע חדש ימאהה KT-100(בוכנה,טלטל,מיסבים,צילינדר חדשים מקוריים של ימאהה). 2 פעימות 100 סמ"ק כ 15 כ"ס. שילדת חברה מקורית ומקצועית ללא תיקונים ומכות. מאושר למירוצים בליגת ספארקו בישראל. צמיגי סליקס של MAXXIS חדשים! נמכר בגלל הזדקנות מוקדמת בעקבות חתונה... ומעבר לבית בלי חצר! לבוא ולקחת! מחיר ברצפה... 5000 ש"ח 0525-772991
הודעה אחרונה מאת nimi9, -
- 1 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
עבר ישור קו רציני כולל קלאץ וגלגל תנופה של LOK טיימינג כל הסט כולל משאבת מים .תפוחי הגה,בולזונטים, גומיות מוט מייצב, בוקסות למשולשים ,תושבות מנוע, כריות לבולמים, ציריות, ואחריו פרוייקט גדול עם טורבו GT28 משאבת דלק וולברו ,מזרקים 440 CC ,ציפ קאסטום, קיט צינורות גדישה כולל אינטרקולר חזית ,מד כמות אוויר של VR6 ,פורק של פרוג ,סעפת פליטה גדולה, אינלט אלומיניום בנייה, צנרת פליטה 2.75, האוטו בסביבות 330 כ"ס מערכת DVD טאץ של פיוניר גאנטים 18 חתך 40 ברישיון פנסי אנגלייז קדימה ופנסים מושחרים לדים אחורה הוחלפו הטלטלים למחוזקים כולל מסבים רינגים וגומיות שסתומים.הריפוד בגג חדש אין שריטות או שברים בכל הפלסטיקה של האוטו כולל הדשבורד. שעוני גדישה וטמפרטורת סעפת פליטה . שלטי אזע…
הודעה אחרונה מאת tzahi1.8T, -
- 0 תגובות
- 890 צפיות
למכירה קטנוע קימקו גראנד דינק עלה לכביש בינואר 2010, 250 סמ"ק קילומטרז 9800, כל הטיפולים במוסך מורשה, באחריות החברה עד ינואר 2012 או 25000 קילומטר. נפלתי עם הקטנוע במהירות אפסית בעצירה ברמזור במהירות איטית עקב שמן על הכביש, שריטות קטנות על הפלסטיקים בלבד, אין נזק לקטנוע. נא לפנות בטלפון בלבד 0527979622 אלי.
הודעה אחרונה מאת ei_mishk, -
- 5 תגובות
- 3 אלף צפיות
למכירה רנו קליאו RSI מקורית לחלוטין. ללא שום שיפורים (גם לא פילטר פתוח וכדומה..) מטופלת, יד 3, קילומטרז נמוך מאוד, 136K. מעולם לא השתתפה בגימיקאנות או אירועים אחרים. אין צורך בישור קו ולכן המחיר בהתאם. למי שמחפש רכב עם תאוצה של אופנוע, ופנייה ואחיזה של קארטינג. אור, 0523734591 אם לא עונה לשלוח הודעה בבבקשה ואחזור, (חייל) האוטו לא שלי, מפרסם בשביל חבר בבקשה לא לשלוח ה"פ. האוטו למכירה הוא הלבן מבין השתיים.
הודעה אחרונה מאת BarRsi95, -
- 0 תגובות
- 774 צפיות
שלום . אני מוכר את הניסאן שלי עקב גיוס . קצת פרטים עלייה : שנת :93 ק"מ : כרגע 169500 צבע: לבן דגם: LX יד: 2 גיר : ידני הרכב עבר מעט ק"מ יחסית לשנתון שלו , חסכוני , כוח לא חסר , מנוע בריא וללא טיימניג (שרשרת ). מחיר : 9000 - גמיש לרצייניים . מ'ס פלאפון : 0545950331 -סטס . תמונות יהיו בהמשך היום . המשך יום טוב . יש לציין שהבעלים הקודמים הוא בן אדם מבוגר .
הודעה אחרונה מאת stas_S, -
למכירה פגו 306 שנת 97 ,1600, דגם דיאמונד,גיר רגיל,מזגן מקורי מעולה,חלונות חשמל קידמיים,כריות אוויר, הגה כח,יד שניה,טסט ל 10 חודשים,מטופלת,+ספר,147000ק"מ,ללא תאונות,הצבע שרוף בגג ובמכסה מנוע,מחיר 7500 גמיש,מספר פלאפון 0507665010 ,לא בשבת! תודה.
הודעה אחרונה מאת a41, -
- 0 תגובות
- 882 צפיות
עקב הגעגועים לרכב יותר ספורטיבי אני מציע את ההונדה שלי למכירה אחרי 4 חודשים בערך שהייתה אצלי. רכשתי אותה עם 155 אלף ק"מ וכרגע עומדת על 158 + אלף ק"מ.הרכב הינו יד 6 הרכב בעל מנוע 1600 סמ"ק אוטומט הדגם המפואר עם סאן רוף, גלגלי מגנזיום וספויילר. הרכב עבר טיפול גדול ב156 ק"מ שכלל החלפת כל התושבות גיר ומנוע, צינורות אשר היו פגומים או יבשים, החלפת קומפרסור של המזגן, רצועת טיימניג, גיר הוחלף, ציריות הוחלפו במחודשות, בולמים קדמיים הוחלפו לבלומי מונרו, האוטו עבר כיוון שסתומים, הוחלפו כל הפילטרים כגון דלק, אוויר ושמן, נעשה גם טיפול 10 אלף לרכב ובטח עוד כמה דברים ששכחתי. מכיוון שאני בן אדם כנה יש עוד להשקיע על הרכב הנ"ל מבחינת מכנית יש להחליף שני בולמים אחוריים עייפים ותו…
הודעה אחרונה מאת Skyline GT-R34, -
- 0 תגובות
- 769 צפיות
דיהטסו סיריון שנת 2000 אוטומטית 168000 ק"מ דגם CL נפח מנוע 1000 צבע צהוב מטאליק הרכב שמור מאוד, נמצא אצלי ב5 שנים האחרונות יד שלישית (בעלויות קודמות פרטיות). תוספות: מזגן מצבר חדש נקנה לפני חצי שנה (יש קבלה+אחריות). יולי 0528816871
הודעה אחרונה מאת yuliek, -
- 0 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
מודל 08, יד ראשונה. שחורה עם גג לבן. סאנרוף מקורי מאובזרת - SPORT - מושבים תומכים להפליא, ידית הילוכים מצופה עור, הגה 3 צלעות מצופה עור, חישוקי 16" על צמיגי 205/45/16, ESP וכו') נהג יחיד (טוב לא בדיוק, 2 נהגים ביחס 90%-10%) . הוחלפו בחודש 02/10 2 צמיגים Continental ContiSportContact 2 מטופלת אך ורק במוסך מורשה חיישני חניה (רוורס) כמו כן לאחרונה (יוני 2010) הוחלפו נורות דרך ראשיות ל Osram NightBreaker . מחירון (ע"פ שיחה עם סוכנות סקודה ) - 80,000 מחירון (ע"פ יד2, שבו שוקלל הקילומטרז' + ג'אנטים מגנזיום אך לא נכללו במחיר: גג לבן [2000ש"ח בזמן הרכישה, סאנרוף מקורי 5,000/6,000 ש"ח [לא זוכר בדיוק] בזמן הרכישה- 78,500 ₪ גמעה 50,000 בדיוק היום (22.0…
הודעה אחרונה מאת אלון ר, -
- 0 תגובות
- 743 צפיות
יצרן:דייהטסו דגם:שרייד תת דגם:- 1.3 CS נפח:1.3 שנה:1992 מחיר:7000 ש"ח יד:1 הילוכים:אוטמט סוג מנוע:בנזין טסט עד:02-2011 ק"מ:160000 צבע:כסף מזגן:יש בעלות נוכחית:פרטית מוכן להחלפה:לא האוטו במצב מצוין עבר לא מזמן טיפול 10000 ,הוחלף מצבר וצמיגים, יש רמקולים ומגבר. ניתן לשלוח לי הודעה לפרטי או למספר 0546320990
הודעה אחרונה מאת blade2000, -
- 0 תגובות
- 906 צפיות
לשמחתי המשפחה מתרחבת לצערי הקופרה צריכה ללכת שנת 2007, יד שנייה, צהובה, 41,000 ק"מ. מטופלת רק במוסך מורשה, ספר טיפולים מלא כולל החלפות שמן כל 7500 ק"מ! שותה רק דלק 98 ווקס פוליש פעם בעונה, חניה מקורה תמיד. תוספות: בולמים של קוני קפיצים של אייבך מוט ייצוב קדמי עבה יותר שעון גדישה של AutoGauge באור צבע לבן בחושך בצבע של כל השעונים ברכב (אדום/כתום)נרכש לפני חודשיים. שסתום פריקה - APR R1 (שסתום מתאים עד ל-2BAR נרכש לפני חודשים). פילטר אוויר פתוח תוכנת מחשב של "אבסולוט" גודש עד 1.4 BAR (נרכש לפני חצי שנה). לעולם לא הייתה בג'מיקנות או בימי מסלול, לעולם לא לקחה חלק במפגשי כביש כאלה או אחרים רכב באמת שמור בהגזמה ובפנטיות.(אסור לאכול, לשתות, לעשן וכל שב…
הודעה אחרונה מאת djudib, -
- 4 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
סיאט איביזה 1600 ס"מ עם 100 כ"ס, רכב חסכוני וחזק! רכב שמור במצב מצויין-נהג יחיד, מטופל בקפדנות, טסט לשנה שלמה! אחרי טיפול מקיף, דגם סיגנו המפואר עם פנסי ערפל מקוריים,מחשב דרך ובקרת אקלים,נקי ויפה לא מעשנים ברכב. לרציניים בלבד. בקליות שקופות,ריפודי עור,אזעקת ביפר, השחרת חלונות כל הרכב, רדיו דיסק-מערכת קומפלט! מראות ניקל,ג'אנט 16 צמיגים חתך נמוך 195/45 מאושרים ברישיון.הכל חדש ברכב,אלטרנטור,קלאץ',בלמים חדשים ועוד.. 173000 ק"מ יד רביעית, טסט עד מאי 2011, דורש 32000, גמיש טיפה לרציניים אני מאזור הצפון(גליל), 0504365536 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
הודעה אחרונה מאת cmods, -
- 0 תגובות
- 977 צפיות
למכירה רובר 216 דגם הסאן רוף לבנה יש הכל ב1500 שח. ללא טסט שלוש שנים. המנוע עובד בעיה במערכת המים. יש רישיונות אפשר גם לחלקים הרכב יפה מאוד יש סאן רוף. עדן 0528648681
הודעה אחרונה מאת suzuki_98, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אוקיי אז הגיע הזמן להיתקדם קצת אחרי תקופה שחסכתי כסף. אז זה הולך ככה. למכירה אונו 1400 סמ"ק 94 מדהימה מיוחדת במינה . האוטו אחרי קלץ' חדש טיימינג משולשים חדשים כוון פרונט האוטו בצבע לבן נראה מצויין עם ספויילר של אונו טורבו אורגינל. סקאלה בצבע לבן. תאורה כחולה בסקאלה. ג'נטים מגנזיום. שני ציריות חדשות לא משופצות ולא נעליים ברקסים חדשים קדימה ו 2 משאבות מאחורה חדשות. מצבר שנפ חדש לגמרי וחוטי הצתה שלא נסעו 50 קילומטר עוד. פילטר פתוח עם צנרת ומתאם . האוטו מונמך מאחורה. אגזוז חדש לגמרי. ויש לו חלונות כהים. הכל במצב תקין ומצויין . האוטו לא צורך אפילו גרם של שמן ואפילו לא טיפת מים. אבל יש גריל שונה משל האונו גריל עם רשת. האוטו נוס…
הודעה אחרונה מאת asaf123456, -
- 6 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
פרטים: מנוע 1100 יד רביעית קילומטרז':105k טסט ארוך מתחייב על גיר מנוע ושלדה בבדיקה אוטו יפה ושמור מבפנים הכל שלם ותקין הוחלף קלאצ',רדיאטור,מצבר,צמיגים הכל לחדש רכב עובר טיפול כל 10k מחיר: 9000 ש''ח הרכב לא שלי זה של חבר לעבודה ,בחור מבוגר ,אוטו שימש להגיע לעבודה ולבית אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות שמעון אלמליח , פלא **נמכר**
הודעה אחרונה מאת ליאור קלה, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
סאן רוף צבע לבן הרכב הוסב לפני חודש בערך מנוע גיר 6 הילוכים צמה מחשב לוח שעונים 2 כריות אויר צמה חשמל פנימית מצב מעולה הוחלף מסרק הגה צלחות בלמים קדמיים נאבות בולגנטים ראדיאטור קלאץ' חדש מחיר מבוקש 21000 ש"ח לא גמיש בכלל 052-5233311 לא עונה לחסוי ול SMS הרכב נמכר כיוון שנרכשה GTI גולף ואין לי זמן להמשיך את מה שתחלתי ב 306 כך שאני לא לחוץ למכור ותמכר רק למישהו שמוכן להמשיך את מה שהתחלתי אותו להסב אותה 306GTI6 מושלמת
הודעה אחרונה מאת r_106, -
הונדה סיווק 2001
מאת DNM- 0 תגובות
- 747 צפיות
יד שלישית (שנייה במשפחה) לאחר טיפול גדול, שמורה ומטופלת במרכזי מהיום הראשון לפרטים נא לפנות לטלפון 052-8717339
הודעה אחרונה מאת DNM, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, אני מוכר את האוטו המצוין והאמין הזה, הנה קצת פרטים: יד שנייה,101,000 ק''מ בלבד, צבע לבן, הילוכים, גלגלי מגנזיום, מערכת סאונד של קנווד, נעילה חשמלית, חלונות חשמליים, בלי תאונות- בהתחייבות,מטופל, כולל קבלות וספר טיפולים, שמורה מאוד מבפנים. ציריות הוחלפו בטיפול הגדול הקודם, רדיאטור חדש, מצבר הוחלף לפני חצי שנה, רצועת טיימינג הוחלפה לפני שנתיים וחצי. אני קניתי את האוטו עם 70,000 ק''מ והוא ברשותי רק שנתיים וחצי, הבעלים הקודמים היתה אישה מבוגרת ששמרה עליו מאוד. מחיר- 19,000. לפרטים נוספים- אורי - 0544400316
הודעה אחרונה מאת uribest1, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
קסנטיה 1997 (דור I היפה), מנוע 2.0I, גיר אוט' (לא AL4). רכב מאוד נוח לנסיעות ארוכות. שמורה ומטופלת בקפדנות עם קבלות. מצב מכני מצויין - רק לשים דלק ולנסוע. הוחלפו שני צמיגים. טסט עד 07/2010, בתוספת של עוד 1000 ש"ח למחיר יכול לעשות טסט לשנה. יד רביעית, כל הידיים פרטיות. 250K ק"מ - ככה תדעו שזה לא מסובב. אוסיף ואגיד שהרכב נסע אצלי בעיקר בכבישים בינעירוניים. צבע ירוק שדהה בכמה מקומות, אבל קחו בחשבון שהאוטו 13 שנים על הכביש. בנוסף מכסה המנוע והגג נצבעו ע"י הבעלים הקודם. בכל מקרה, אני לא מתכוון להשקיע כמה אלפים בצבע של האוטו שהולך להימכר בכל מקרה. 4 ח"ח, נעילה מרכזית, אזעקה, הגה כח, רדיודיסק KENWOOD. מזגן מקפיא, וו גרירה מאושר ברישיון. מחיר …
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
פונטיאק לה מאנס מודל 75 209000 ק"מ דרוש פחחות וצבע 0505603969 שלומי
הודעה אחרונה מאת נדב50, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה מרצדס CL 500 קופה שנת 1994 עם כל התוספות מפואר ביותר !! לפרטים סמי : 0522822857
הודעה אחרונה מאת SARI POWER, -
- 0 תגובות
- 834 צפיות
שלום חברים, אני מוכרת את הרכב שלי, מדובר על רכב: סוזוקי סוויפט מודל 93, 5 דלתות- GL, לבנה, אוטומט, יד 3, מנוע 1300. רכב שמור מאוד, יש טסט לחצי שנה קדימה, נראה מצוין, ושמור מכנית כמו שצריך (אעלה תמונות בהמשך!). כמו כן, יש תוספות לרכב כגון דיבורית ( מתאימה ל 5 סוגי טלפון שונים ), אימובולייזר, מראות חשמליות, נעילה אוטומטית, רדיו- דיסק וכו'. הוחלפו 2 צמיגים חדשים לפני חודשיים, וק"מ 114,000. חסכוני מאוד בדלק, מתאים לסטודנטים. מחיר גמיש, אך לרציניים בלבד. לפרטים נוספים: שירן 0544452779.
הודעה אחרונה מאת LiRacer, -
- 0 תגובות
- 884 צפיות
לרגל רילוקיישן, מצב מעולה!! ערן - 0528910146 רכב אוטומטי, 168 אלף ק"מ, יד שלישית, חלונות חשמליים מקדימה. מראות חשמליות. צבע כחול. טסט עד סוף מרץ 2011 ערן - 0528910146 מטופל רק במוסך מורשה (מוטורני לפיד מהפורום ומוסך שיא בנתניה). טיפול הבא עוד 9000 ק"מ. רכב אמין ביותר, טיפולים לא יקרים כל הקבלות מה-5 שנים האחרונות. טיפול הבא עוד 9,000 ק"מ. ערן - 0528910146 קניתי מידידה שלי שקנתה מדודה שלה! תמונה: http://picasaweb.google.com/lh/photo/N4wK4aLa5bO6SDGjeYR05A?feat=directlink (ישנם עוד פריטים למכירה באותו אלבום תמונות - לרגל רילוקיישן) ערן - 0528910146
הודעה אחרונה מאת skydiver135,
-
מי מחובר 18 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 2,341 אורחים (הצג רשימה מלאה)