מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,584 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
פרטים: מיצובישי קולט מושקעת באהבה, מנוע 1600 , 16V, גיר רגיל. הרכב שנת 94, עבר טסט לפני שבועיים. אני יד 6 , לכל אלה שעם הסטיגמות של הידיים, האוטו שנתון 94, 16 שנה על הכביש, לא מודל 2006. לרכב יש קבלות וספרון טיפולים עד שנת 2009! עבר יישור קו מלא ע"י. עבר קלאץ' חדש! משאבת קלאץ', מדחס חדש למזגן, טיימינג, ראש מנוע עם אטם ראש חדש. לפני הטסט עבר טיפול ענק - פלאגים, חוטי הצתה, ברקסים, שמן מנוע פריסטון, פילטר שמן, מים ירוקים לרדיאטור. זה על קצה המזלג, הרכב באמת מטופל ושמור, במיוחד כי אני חייל אני לא יכול להרשות לעצמי הזנחה ואז לשלם ביוקר. אני לא נהג חודש, זה הרכב ה3 שלי מאז שהוצאתי רישיון, לא עבר התעללות או קריעות למיניהן, מי שיראה את הרכב ידע שמדובר ברכב ש…
הודעה אחרונה מאת Shotdown, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה, הונדה סיויק 1998, 1600, רמת גימור SR, כמו חדשה. מנוע חזק ואמין, 125 כ"ס. מזגן חזק, 4 חלונות חשמליים, אימובילייזר ואזעקה. מחירון כולל גלגלי מגנזיום 26500, אני מבקש 22000. הרכב עבר 196000 ק"מ. אני יד חמישית. אפשר ליצור קשר איתי (אייל) 0578192304 או עם אשתי (רחלי) 0578165704
הודעה אחרונה מאת eyalru82, -
- 6 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
למכירה 306 1.4 משופצרת. -------------------------------------------------------------------------------- או קיי אז ככה כמו בכותרת למכירה פיגו 306 שנת 95 דור ראשון מנוע 1.4 מיבוא במצב חדש ! יד 03 135 אלף קילומטרז צבע לבן הטסט נגמר בסוף ינואר. פנסי אנג'ל אייס מקדימה – נורות בלו וויזן. כרגע מורכב על הרכב בקליות מקוריות - יש לי בקליות שקופות שעדיין לא הזמדן לי להרכיב אותם. מגנזיום של XSI מידה 195\55\15 - צמיגים של קומהו חדשים בני חודשיים. הג'נט החדש מאושר ברשיון הרכב. לרכב יש מנוע חדש מצרפת שעבר כבר 20 אלף קילומטר במצב מצויין לא אוכל שמן לא שותה מים הוא בדיאטה. רק שמן סינטטי איכותי + נוזל קירור ייעודי . המנוע עבר הטבעה בבלוק ורישום במכון…
הודעה אחרונה מאת or_18d, -
- 4 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
יצרן: פולקסווגן דגם: פאסאט - HIGHLINE V6 אוט' 2.8 נפח: 2,800 שנה: 2005 יד: 2 ת. הילוכים: אוטומט סוג מנוע: בנזין ק"מ: 107.000 צבע הרכב: כסף מזגן: יש הפסאט הכי יפה ושמורה בקנאות רכב מטופל בחברה אחרי טיפול,הרכב עם ריפודי עור הנעה 4X4 עם ג'נט 17 חיישני רוורס,חיישן סינוור,חיישן גשם,חימום בכיסאות הדגם הכי מפואר של פסאט,הרכב מקורי וחדש לרציניים בלבד רועי - 050-3393315
הודעה אחרונה מאת itzikrazo, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה ג'יפון דיהטסו טריוס שנת 2002 יד 2 (ידים פרטיות). נפח 1300. ק"מ: 46K. צבע: כסף (מגיני פלסטיק בצבע הרכב) הרכב שמור מאוד. אין מיגוני שטח-לא ראה שטח-מיועד לכביש. מזגן מקפיא, מצבר חדש וטסט לשנה , אחרי טיפול 10000. טופל במוסך מורשה בלבד. נמצא באיזור פ"ת, ת"א, הודה"ש. מחירון: 52 אני דורש 54 בגלל הנתונים. (לרציניים אפשרי לדון על המחיר) לא להתקשר בשבת בבקשה , וגג עד 22:00. 050-6666852
הודעה אחרונה מאת ETBK, -
- 3 תגובות
- 7.5 אלף צפיות
TAVONI GO PRO שהושתל בו מנוע GS500 נוסע בהמה,ברקסים דיסק קדימה,קלאצ' מחוזק,ברקסים דיסק קדימה,הגה ודוושות מתכווננות מתאים לכל גיל(אבל מסוכן לצעירים מידי...) 0524843776
הודעה אחרונה מאת celica gt-i 16v, -
- 0 תגובות
- 819 צפיות
מכונית של אבא שלי, החליט למכור ולשדרג.. בירור נוסף 0545524550 - מאיר.
הודעה אחרונה מאת spin88, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה מפרסם עבור חבר הוא עבר לחול ואני מטפל לו במכירה! אז מדובר בלאון טורבו דגם FR שנת 04 שישה הילוכים הרכב יד 1 נקנה מהחברה צבע אפור עכבר 68 אלף ק"מ הרכב במצב חדש לגמרי ושמור בצורה חולנית בפנים ובחוץ !! אין נגיעה בפח או בשלדה ,מטופל במוסך מורשה ואצל GI DUB שמנים של AGIP בלבד מתודלק תמיד 98. מטופל במוצרים האיכותיים ביותר הוחלפו כל הצינורות לסיליקון של סמקו ואינלט של אוטובאן סאנרוף כמובן ישנה מערכת 2 מגברים קומפוננט מורל הייבריד ו6על9 אינפינטי רדיו דיסק פיוניר איכותי וטסט לשנה שלמה. שיפור מנוע ישנו רק צ'יפ חלש מאד למען אמינות המחיר אינו קרוב למחירון אך גם לא מוגזם לרכב השמור הזה פשוט אין עוד רכבים כאלה באחריות. מתחייב בבדיקה על כל …
הודעה אחרונה מאת avihai_r, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בהזדמנות לאון טורבו 180 כ"ס במצב שמור מאוד, נהג יחיד, כל הטיפולים בזמן במוסכים של צ'מפיון. צמיגים חדשים ,ללא שיפורים נוספים, זה לא דגם FR . כל הקודם זוכה, המחיר אינו גמיש תוספות: פגוש קדמי נדיר מאוד של קופרה , חצאיות מקוריות, מגנזיום מקורי 17, גג נפתח, תוספות שנרכשו: ידית הילוכים, מכסה דלק, דוושות ספורט. פנסים אחוריים שקופים. ללא מע'סטריאו אבל רמקולים 6X9 כלולים , וגם איטום דלתות קדמיות ותא מטען בדיינמט לסאונד מושלם. נא לא להתקשר סתם או להתווכח על מחיר 136000 ק"מ , יד 2, טסט עד 01.2011 מחיר: 59000 ש"ח אנדריי 054-5460837
הודעה אחרונה מאת xent, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה פורד סיירה שנת 91 1600 ידני תוצרת גרמניה. הרכב חיצונית לא שיא היופי אך לא עבר שום תאונות,אך מבפנים מצבו מעולה. מכאנית הרכב במצב ממש טוב לא חסכתי על הרכב לרגע זאת האהבה שלי והיא איתי שלוש שנים. על הרכב מורכב סרן דיסק במצב חדש שלא הספיק עדיין לעבור תלאות מכיוון שלא סיימתי את פרוייקט הרכב עד עצם היום הזה.כרגע צריך לעשוץ לרכב טסט,אני פשוט התעצלתי. נעילה מרכזית,אזעקה(רק אין לי שלט),חלונות חשמל ומזגן בלי גז. הפרוייקט שבניתי במשך שלוש שנים היה פינטו 2000 טורבו עם רכיבי קוזוורט וראש יחודי מאוד שאני היחידי בארצנו שמחזיק בו. עוד המון חמוצים בבעלותי כגון סעפות,מזרקים,צנרת פליטה,סמי סליקים 16 שעשו 800 קילומטר,בוכנות שלא הורכבו,תלתלים,בלוק 205,מערכת היגוי הידר…
הודעה אחרונה מאת buchak, -
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
טי.ג'י.בי. 303r 125 סמ"ק, 11,000 ק"מ. כל הטיפולים לפני הזמן במוסך מורשה (ספר טיפולים). 100% תקין מכנית, שנת 2009. צבע אדום מירוצים יפייפה, מצב חיצוני מעולה, כמו חדש. המוכר מאיזור ירושלים, 054-7481744, בדרך כלל איני זמין בין 09:00 ל-18:00, ניתן להשאיר SMS. מחיר מחירון. איתמר.
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה ב מ וו M535 שנת 1987 מצב מעולה צמיגים 235/40/18 גנט של M 5 , בודי שמור כולל חצאיות מקוריות כסאות רקארו עור שחור מחיר 40,000 ש"ח. טל:050-8426242
הודעה אחרונה מאת ronedel535, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם אני מציע למכירה את הדייהטסו שלנו, יד שניה, 173000 ק"מ, בבעלותינו 10 שנים. זוהי גרסאת סדאן בנפח 1500 יפהפיה, קבלו תמונות: http://statistictables.tripod.com/daihatsu/ הטסט הבא במרץ. האוטו מטופל ושמור ב135000 הוחלף קלאץ' ב150000 הוחלף דוד אחורי באגזוז ב170000 טיפול גדול שכלל בולמי זעזועים יפניים וצמיגים מקדימה ושיפוץ רדיאטור. האוטו נוסע חלק ורגוע.. וזאת במחיר מחירון (לוי יצחק) - 17500 ש"ח אנחנו מראשון לציון. זהו זה לפרטים נוספים תתקשרו אלי 0505229248 (רן) או לאבא שלי אם אני לא זמין 0507961107 (נסים) מייל: [email protected] או בה"פ.
הודעה אחרונה מאת Ranash, -
איוו 8 למכירה
מאת רנדום- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
איוו 8, צבע שחור מט (מדבקות יעודיות) יחידה בישראל. מ-ד-ה-י-מ-ה. טופלה באהבה ובטיג, תוספות רבות מספור, ננהגה בשמרנות ובזהירות. נמכרת בשל מעבר מגורים לאחר למעלה משנתיים בעלות (הדמעות זולגות...) 113K ק"מ, 143K ש"ח. טסט מאי 2011. לא לקשקשנים ולמבלבלי שכל, ובקיצור-למביני עניין. כן, גם החלפה יכולה לעניין משנתון חדש יחסית. לקסוס או במוו (מנוע 2500) או כל רכב מנהלים עם אורינטצייה ספורטיבית במצב מעולה וחדש יחסית. 0546908877 רן
הודעה אחרונה מאת רנדום, -
- 0 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
יד ראשונה,60,000 ק"מ,אחריות יבואן וטסט עד מרץ 2011 רכב שמור מאוד ללא תאונות או מכות. מחיר - 87,000 (אין משא ומתן טלפוני רק ליד הרכב) תומר 052-3473865 ניתן לראות את הרכב במודיעין או באזור המרכז
הודעה אחרונה מאת tomermx, -
- 0 תגובות
- 896 צפיות
אוטומטית, עשתה 34,000 ק"מ בלבד. יד ראשונה. זו הגרסה המאובזרת: ESP ניתן לניתוק מזגן עם בקרת אקלים מפוצלת חיישני חניה ג'אנטים קלים 16 אינטש מראה אלקטרוכרומטית - מתכהה אוטומטית למניעת סינוור חיישני תאורה וגשם ושאר האבזור שיש ב- C4 סטנדרטית. פנו אלי במייל [email protected]
הודעה אחרונה מאת Serpent, -
- 2 תגובות
- 4 אלף צפיות
ללא טסט 4 חודשים. מזגן לא עובד. מצבר חדש. במצב נסיעה. יימכר למרבה במחיר. נמצא בגן חיים ליד כפר סבא/רעננה. שי. 0503220397
הודעה אחרונה מאת shai63, -
- 0 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
מיני קופר שנת 2006, אוטומטית, שחורה 71 אלף ק"מ שמורה ומטופלת במוסך המרכזי בלבד, ללא תאונות, כולל תוספות. ריפודי עור, מערכת,דיבורית, גאנטים 5 צלעות לפרטים יניב= 0545837070
הודעה אחרונה מאת yaniv69, -
- 1 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום חברים, למכירה הרכב של אבא של אישתי. הונדה סיוויק 1.6 ES אוטומאטית קילומטרז' - 131,00 יד - 2 (01) נקנתה מסוכנות של הונדה עם 5000 ק"מ על המחוג. טסט 12/2010 פנימי - מושלם. חיצוני - שיפשופי חנייה קלים - ללא תאונות. ספר טיפולים מלא מהיום הראשון - טופל רק במורשה הונדה. לאחר טיפול 130000 - טיפול גדול + בלמים + פילטר מזגן. ברכב מערכת שמע מקורית הונדה. המכונית שייכת לאבא של אישתי, פנסיונר-דתי (הרכב עומד בשבת). כל הנסיעות נעשו מחוץ לעיר. מעולם לא עבר 3000 סל"ד. מעולם לא פספס טיפול. נשטף ידנית פעמיים בשבוע. חונה בחנייה מקורה. המכונית במצב נפלא. מחיר מבוקש 62,000 ש"ח (בין התאריכים 22.07-27.07 - אני ברינג אז תשאירו הודעה ואחזו…
הודעה אחרונה מאת fhagay, -
- 3 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
טוב, לצערי לרגל נסיעה ארוכה לחו"ל אני נאלת למכור את הרכב שלי, הרכב נמצא כרגע בחיפה. פרטים: סיאט איביזה 5 דלתות ידנית, 1.4 101כ"ס, דגם ספורט הכולל ג'נטים מקוריים,צמיגי ספורט חתך נמוך, 4 ח"ח, 4 כריות אוויר, מערכת בקרת אקלים, איטום בדלתות הקדמיות לסאונד טוב יותר, קודן, הגה עור, מושבים ספורטיבי, כיוון של ההגה לכל הכיוונים ועוד'. הרכב הינו בצבע מטאלי תכלת יפיפה עבר 111,000 ק"מ , טסט לעוד חצי שנה. אני יד 3 והרכב אצלי כבר 3 שנים. האוטו מטופל במוסך מורשה מיומו הראשון, כולל ספר טיפולים מלא ! בכל הטיפולים שימוש בשמן סינטטי מלא 5W-40 של ליקוי מולי! ברכב מותקנת מערכת סטריאו HIGH END עם רכיבים כדוגמת מגברים של XETEC וADS, רדיו דיסק ברמה הכי גבוהה של ECLIPSE, וכ…
הודעה אחרונה מאת snowbol, -
- 0 תגובות
- 707 צפיות
טויוטה יאריס דינאמיקס דצמבר 2008. עברה 40000 שחור מטאלי. שמורה מאוד. גלגלי מגנזיום ספוילר חיישנ י רוורס. 4 חלונות חשמל מערכת סטריאו איכותית component נקנתה מאדם מבוגר לפני חצי שנה. מטופלת באופן מסודר במוסך מורשה. נשארה שנה אחריות ייצרן. מוכר עקב קבלת רכב מעבודה ניתן לקבל תמונות [email protected]
הודעה אחרונה מאת zaiatsm, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
למכירה בהזדמנות סובארו אימפרזה טורבו שנת 2005 4X4 ראלי מוכנה למרוצים/אימונים הרכב מצוייד באבזרי מרוץ מיוחדים של חברת ספרקו ובנוי ע"פ התקנים המחמירים של פדרציית המרוצים FIA תוספות: בולמי proflex ומושבי מרוץ של חברת SPARCO EVO 2 ועוד... שמורה במיוחד נבנתה בסדנת המרוצים של חברת SPARCO ישראל למבינים בלבד ! 052-4039855 יניב
הודעה אחרונה מאת עומרי סעידה, -
- 1 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
למכירה טויוטה MR2 שנת 2003 (יחידה) 115 אלף קילומטר יד 3 מטופלת בזמן כמובן יש קבלות על הכל מי שמכיר שנת 2003 נראות שונה מ2001-2002 שינויים בפנסים בקונסי אוויר ועוד כמה קטנות שממש עושות הבדל תוספות : טמבונים וחצאיות צד וספויילר פלסטיק הזמנה מחו''ל (לא חרטה של פיבר גלאס) בפנים האוטו עור אדום דשבורד דלתות כיסאות והגה קיט הנמכה קניתי בארץ אצל pitstop של Eibach מקצועי. צמיגים חתך נמוך וג'אנט 17 LENSO מאושר ברישיון הרכב הכל חוקי וכשר * בנוסף לגג הרך שעל הרכב , גג חדש שלא הורכב בשום רכב אגזוזים בהתאמה אישית מותאם לטמבון האחורי במיוחד שתי אגזוזים (לא אגזוזי לחץ) אומנם יש תוספות אבל הרכב לא נראה כמו הונדה 94 עם בודיקיט מפיברגלאס , הרכב נראה קלאסי , נ…
הודעה אחרונה מאת אליאב קרייסלר, -
- 0 תגובות
- 969 צפיות
סובארו B4 יד שנייה צבע כחול מצב מעולה מחיר 95 אלף מספר פלאפון 0547720632
הודעה אחרונה מאת talisman, -
- 0 תגובות
- 729 צפיות
למכירה מצובישי לאנסר שנת 2001 הרכב עשה 70K ק"מ במצב הכי שמור שיכול להיות מטופל במורשה מקורי לחלוטין לפרטים 0506371765 ערן
הודעה אחרונה מאת e_g, -
- 0 תגובות
- 873 צפיות
בעסה למכור אבל יש רכב חדש מהעבודה וחבל שהאוטו סתם יעמוד בחוץ.. פרטים: סיטרואן C5, דגם 2 , (מתיחת פנים) מודל 2005, מנוע בנזין 2000 סמק אוטומט. קמ נוכחי" 142 אלף מטופל בחברה עד 90 כולל (טימינג בחברה, כולל חשבונית , 3000 ש"ח) (סהכ טיפול אחד) מטופל אצל חבר שעובד בחברה.(פיגו) טופל עם שמן מקורי TOTAL + פילטר מקורי. יד שניה (נרכש לפני שנה וחצי, כמעט שנתים) ליסינג ב IBM לשעבר, הרכב מנהג מבוגר בן 50 - שמור מאוד (את זה אפשר לראות במקום) תאונות: אין מכות כלל פרט לשריטה בחניה בדלת אחורית ימין, זה תוקן בחברה בעלות של 800 ש"ח (צבע + תיקון) צבע תכלת מטאלי. מצב מכני: מצוין, מצבר נרכש לפני שלושה חודשים 72 אמפר שנפ באחריות לעוד שנה. תוספות \ מפרט: ABS,ESP, 7 כריות …
הודעה אחרונה מאת omri75, -
- 0 תגובות
- 951 צפיות
הוריי מוכרים סיטרואן C4 מליסינג פרטי מימוני של ניו קופל - יד ראשונה. הרכב איתם ורק איתם מהיום הראשון של האוטו על הכביש במרץ 2008. - אחריות וטסט עד מרץ 2011. - כסופה - 46000 ק"מ - שמורה בצורה יוצאת דופן, ללא תאונות או שריטות כל האבזור הרגיל הכולל 6 כ"א, ABS, ESP, שליטה מההגה, בקרת שיוט, קודנית ושאר הירקות. מחירון לC4 פרטית - 87,000. מחירון משוקלל לליסינג מימוני - 79,000. מחיר: 78,000 - גמיש מעט במחיר. טל:0545-876577 או בהודעה פרטית. את הרכב ניתן לראות באזור ירושלים ובמהלך השבוע הזה (הראשון לאוגוסט) גם בצפון הארץ. הקונה יהיה יד 2 לאחר העברת הבעלות בתיאום איתי מול ניו קופל.
הודעה אחרונה מאת יגאל, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מודל 2001 , של אשתי . כ 40000 ק"מ. צהוב , עם סבל וארגז. מצב מצוין. יד 3 . 1500 שח. לפרטים 0526226427 תודה
הודעה אחרונה מאת ADRIANFARINA, -
- 0 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
למכירה ג'יפ טויוטה ראב 4 קצר שנת 1997 הרכב ללא תאונות, וכמו כן הרכב לא ראה שטח אף פעם, במצב מכני מצויין, טיפולים בזמן, חגורת טיימניג,מחזירי שמן,לגרים,4 בלמים חדשים. 2 סנרופים,מרימי חלונות אוטומטיים, ג'נטים מגנזיום 16'', צמיגים חדשים ועוד כמה תוספות טסט עד סוף שנה. הרכב יד 3, גיר אוטומט. הרכב כמובן בבעלות פרטית ושמור במיוחד. הרכב נמצא בכרמיאל למתעניינים. לפנות רק בטלפון, מפורסם בשביל חבר. גמיש במחיר. 050-7188909 בוריס.
הודעה אחרונה מאת AndreiT, -
- 0 תגובות
- 8.9 אלף צפיות
פרטים - שנת 1996, 154,000 קמ' , מצב מצויין (אין תאונות, שמור ומטופל במוסך מרכזי). החלפתי לו צ'יפ שהוסיף לו כ-50 כ"ס (על ה-225 שכבר יש...) טורפדו אמיתי. השקעתי 6000 ש"ח במערכת שמע מקצועית (לפרטים נוספים: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=206695 ) - צמיגים חדשים. המחיר המבוקש : 23000 ש"ח למי שמעוניין - אימייל- [email protected] או להתקשר ל- 054-6662309 עידו.
הודעה אחרונה מאת daido1,
-
מי מחובר 8 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 1,294 אורחים (הצג רשימה מלאה)