מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,584 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לא מדובר בטעות,הרכב עבר 2700 ק"מ ונמכר עקב פטירה של בעל הרכב. רכב שמור מאוד,ממש חדש. דגם טרנדי ,מנוע 1.6 גיר אוטומטי. אחריות יצרן עד 2012. תוספות : חיישני רוורס,דיבורית בלוטוס וקודנית. לעוד פרטים: 0577335473 גולן. תמונות: נא לא להפנות ללוחות אחרים, אם אתה רציני במכירת הרכב, אל תתעצל ושים תמונה בגוף המודעה!
הודעה אחרונה מאת Optimus-Prime, -
- 0 תגובות
- 733 צפיות
למכירה רנו קליאו RT לחלקים/לנסיעה 91 דגם RT (המפואר) עם החלונות חשמל נעילה מרכזית מראות חשמליות מזגן ועוד כל מיני שטויות, הרכב מניע אבל יש בעיה דורש שיפוץ קרבורטור וראש מנוע (לא בטוח לגבי ראש מנוע אבל המוסכניק אמר), יש טסט עד מרץ 2011,משאבת מיים חדשה עם קבלות ואחריות ל3 חודש, מוכר גם בחלקים 0526727438:-(
הודעה אחרונה מאת jeep cj, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שנת ייצור:2008. יד:2. ק''מ:29,000 צבע:שחור מטאלי. נפח מנוע: 1800 טורבו 150 כ''ס. תיבת הילוכים:ידני. אוטו במצב חדש לחלוטין,שמור מאד.נקי מתאונות,מתחייב בבדיקה על מנוע גיר שילדה. מערכת שמע איכותית מאד של חברת MB QUART. 050-6794410-פז
הודעה אחרונה מאת BABY-HB, -
- 1 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום, מפרסם עבור חבר שעבר לחו"ל ואני מטפל לו במכירה. מדובר בלאון טורבו יד 00, נקנתה מהחברה שנת 2004 דגם TOP SPORT צבע אפור הרכב ללא נגיעה או תיקון צבע הכי קטן שמור ומטופל בצורה חולנית בחומרים הכי טובים תמיד חונה בחניה סגורה ללא שמש טיפולים כל 7 אלף ק"מ שמנים של AGIP תושבות של POWERFLEX ברכב מותקן צ'יפ ריבו ודאון פייפ בניה. הרכב שמור בצורה יוצאת דופן בפנים הכל חדש בדיוק כמו שיצא מהחברה, עובד טיפולים לצבע בכל תקופה פוליש ווקס שלדה נקיה לחלוטין, מתחייב על מנוע גיר טורבו שלדה על כל חלק ברכב! הטלפון שלי הוא 0526-955-912, רועי אפשר גם בפרטי.
הודעה אחרונה מאת avihai_r, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למכירה לנציה פריזמה מיוחדת . האוטו בשלבים של פרויקט וימכר במצבו בלבד. מנוע 1500 , ראש של אונו טורבו , סעפת פליטה ויניקה של פונטו טורבו +מצערת 3 אינת במקום המצערת האורגנלית . משאבת דלק של בוש 200 ליטר לשעה , כסאות של לנציה תמה . גאנטים 14 עם צמיגי סמי סליקס מקדימה 185/55 צבע שחור מט , מונמכת , ברקסים של תמה . מנוע אחרי שיפוץ , אטם ראש , ברגי ראש, טיימניג חדש , משאבת מים חדשה . ללא טסט חצי שנה , נמכרו מהרכב כמה חלקים והוא לא במצב נסיעה מבחינה מכאנית (הטורבו נמכר , רדיאטור , אינטר , הניהול מנוע נמכר ) מבחינה חיצונית האוטו במצב טוב בדיוק כמו בתמונות . תמכר כרגע במחיר מצחיק , למטרה שהרכב יעבור לידיים שיש להם זמן לסיים את הרכב , בכל זאת רכב די נדיר בימנו . …
הודעה אחרונה מאת or444, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה פיאט אונו 93. מצב מצויין בלי טסט . פרטים בטלפון 0577880470
הודעה אחרונה מאת sagiv_151511, -
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם, זכיתי השבוע בקטנוע ווספה LX 125 חדשה מהיבואן. החלטתי למכור אותה.. הבעלים המאושרים יקבלו וספה חדשה של פיאג'ו ויוכלו לבחור את הצבע. אני מוכרת במחיר זול יותר מהמחירון, ככה שזו מציאה למי שרוצה קטנוע חדש. טלפון: 054-5413855
הודעה אחרונה מאת קטנועית, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
במצב מעולה, ללא תיקוני צבע ופחחות, שמורה מאוד , יד 3, 123000 ק"מ מטופלת בג'י דאב כל התוספות מתחייב על שילדה מנוע וגיר 052-6647744 שרון תמונות
הודעה אחרונה מאת פוגלש, -
- 0 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
הרכב של אבא שלי למכירה, טנדר איסוזו 2003 , 4X4 אוטומט LS ( הדגם המפואר ) הרכב מושקע ומתוחזק ברמה גבוה! , מטופל כל 7500 ק"מ בחלקים איכותיים בלבד תוספות: בולמים קדמיים קוני , אחוריים מונרו צמיגים חדשים 245/70/16 על מגנזיום מקורי ( גם הספייר מגנזיום ) כסאות קדמיים של סיטרואן C5 , עם משענות יד , כיוון גובה ואופציה לחימום! ( כמובן שהקונה יקבל גם את הכסאות המקוריים ) פגוש אחורי עם וו גרירה ברישיון קשת העמסה מנירוסטה 050-5739940 052-3239149 בברכת חג שמח, אלכס.
הודעה אחרונה מאת American-Muscle, -
- 6 תגובות
- 8.6 אלף צפיות
אחרי 5 שנים מהממות, הגיעה השעה להתקדם, וכנראה, ובצער רב מאד....אני אפרד בחודש הקרוב מהרכב שלי, אחרי ששירת אותי באמינות מוחלטת ובהנאה אינסופית, הרכב, סיאט לאון-טורבו-4 שנת 2002, כנראה השמור, הנקי והמטופל בישראל. לרכב אין אפילו גרם פחחות אחד, נקי ושמור בצורה חולנית, הכל במקום, הכל עובד. הרכב משודרג ומטופל בקפדנות (יש כאלו שאומרים "בחולניות") ובטוב טעם. למי שלא מכיר: הרכב מגיע במקור עם מערכת 4X4 מסוג האלדקס (כמו TT קוואטרו), מערכת בלימה הכי גדולה בקונצרן (דיסקים 312 כפולים מלפנים, חדשים של LUCAS, וכן 256 כפולים מאחור), ESP מלא וניתן לניתוק !ABS, , בקרת אקלים, סאנרוף מקורי, כריות אוויר גם בכיסאות, גיר מחוזק 6 הילוכים, קלאצ' הכי חזק בקונצרן, 240 מ"מ, טורבו K03-S ועוד …
הודעה אחרונה מאת 4Runner, -
- 0 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
למכירה הונדה אקורד TYPE R,אחת מ5 בארץ,אחת מ2 עם מנוע וגיר מקורי. יד 5, 106000 ק"מ ,טופלה רק במוסכים מורשים יש היסטורית טיפולים מלאה. שלדה נקיה לחלוטין ,כמובן שאני מתחייב על כך בבדיקה. הרכב ברשותי כמעט שנתיים,נהג יחיד בן 31. מאז שהרכב ברשותי נעשה לו טיפול טיימינג לפני שנה,הוחלף גם קלאץ' באותו זמן,יש מצבר חדש בן פחות מחודש צמיגי R1R בני חצי שנה, צנרת של סרדין,קיט יניקה מיוחד שהוזמן מחו"ל,מערכת שמע חדשה לחלוטין ואפשרות לולנטיין1 בן חודשיים בהתקנה קבועה ומכוייל. הרכב עבר השבוע טסט בהצלחה. קצת על הרכב ותוספות מקוריות שמגיעות איתו: מנוע 2.2 ,212 כ"ס במקור,כיסאות ריקרו,הגה מומו,פנסי קסנון,גיר ידני 5 הילוכים. הרכב מתודלק קבוע 98 ומטופל בשמן סינטטי מלא. הר…
הודעה אחרונה מאת Filius_Dei, -
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
טסט לשנה מטופל בחלפים מקוריים בלבד אמין,חסכוני,מזגן מקפיא, כול הטיפולים מתועדים 4 צמיגים חדשים החלפה על צרפתייה חמה בלבד או מכירה. בפרטי.
הודעה אחרונה מאת 7172277, -
- 0 תגובות
- 951 צפיות
למכירה, סובארו אימפרזה ניו אייג' שנת 2005, 1600 נפח, צבע כסוף, יד שנייה, אוטומטי עשתה 156,000 קמ"ש, למכירה ב-46,000. לפניות אנא לשלוח מייל [email protected] תודה,
הודעה אחרונה מאת metal-claws, -
- 3 תגובות
- 932 צפיות
למכירה הונדה סיוויק שנת 1998 אוטומטית צבע ירוק מטאלי. יד 4 מנוע 1600 185 אלף ק"מ רכב שמור במצב מעולה! שימש כרכב שני בבית..נמכר עקב חוסר שימוש בתקופה האחרונה. ניתן לפנות בפלא 0528781487-שלום י
הודעה אחרונה מאת gtiיוסי, -
- 2 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הרכב הוא איביזה טורבו בין היפות בארץ לדעתי שנת 2002 עם סאן רוף יד 5(04 ברישיונות) 90000 ק"מ מתחייב בבדיקה כמובן על שאסי גיר מנוע. לרכב טסט לשנה מהיום. מבחינה מכאנית: לרכב יש צי'פ אבסולוט שמעלה גדישה ל1.5 באר,אינלט ריבו מסיליקון כמובן בצבע שחור לא בולט,פורק פורג' מתכוונן,צנרת+דאון פייפ 2.5 אינץ(הצנרת המקורית + הדוד המקורי יינתנו גם). הרכב נוסע חזק מאוד לעומת איביזות באותו סט אפ ועושה בעיות למשופרות ממנו הרכב מטופל אך ורק אצל איציק GI-DUB,נעשה לאחרונה טיפול גדול ב89000 ק"מ של שמנים,פילטרים,החלפת נוזל קירורG12. טיימינג נעשה ב80000 ק"מ+מצבר חדש של ורטה מלפני חודשיים. אין נזילות ואין כלום! פנים הרכב שמור בצורה פאנטית אין קרעים אין שברים כחדש,בנוסף י…
הודעה אחרונה מאת gtiיוסי, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
טוב אז בצער רב אני נאלץ לפרסם את המודעה הזו. הרכב במצב מדהים, ממש מדהים. אין שום דבר לעשות, לתקן, להחליף כלום! הרכב עבר יישור קו לפני כחודשיים. יובאה בייבוא אישי על ידי הבעלים הקודמים מגרמניה כשהם עלו לארץ. סאנרוף מקורי עם אישור מהחברה. צבע אדום מיוחד שיש בפולו gti החדשות יותר. אדום בוהק ומיוחד. הרכב זריז ולא מהיר או בנוי לשיפורים וכאלה. לשאלות נוספות 0575-340344. רצוי שלא בהודעה פרטית כי אני לא נמצא הרבה בפורום. תמונות לא הצלחתי להעלות לפה אז ניתן לבקש במייל. [email protected]
הודעה אחרונה מאת eclipse20, -
- 0 תגובות
- 739 צפיות
צבע: כסף נפח מנוע:1800 תת דגם: SX קילומטראז': 125000 יד שניה בומבות קידמיות חדשות ומקוריות וממוסך של סיטרואן כל הצינורות ההידראולים הוחלפו, מטופלת... מחיר: 11,000 ש"ח לפרטים : 054-7595123 אריאל
הודעה אחרונה מאת arielo, -
- 0 תגובות
- 870 צפיות
פרטית צבע לבן שמורה מאוד אני יד שניה , יד ראשונה ליסינג נהג יחיד 135,000 קמ טסט ל10 חודשים אוטו בובה שווה לראות ולהתרשם עידו 0528676367 דורש מחירון אך גמיש בגבול הטעם הטוב
הודעה אחרונה מאת idonativ, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שנת 2000 שחורה נפח 3200 יד שנייה שמורה במצב מעולה.כולל נעילת וואקום בדלתות ועוד תוספות. 0522689459
הודעה אחרונה מאת ofer08, -
- 1 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
פיאט בראבו HGT מודל 1997. יד חמישית, 160 אלף ק"מ. התחייבות על שילדה ומנוע. נא לא לשלוח ה"פ - מפרסם עבור חבר. שאול 0522474949
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 0 תגובות
- 722 צפיות
פולסווגן פאסאט שנת 2001 מנוע 2000, יד 3, ק"מ 134000 רכב שמור במצב מצויין+קבלות לכול הטיפולים 0509133123-אריאל
הודעה אחרונה מאת lmlite, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ראש מנוע AGU עם פורטינגים והחלקת מעברים, עם קיט ראש מלא של חברת סופרטא'ץ+קמשפטים חמים CATCAMS 3658. הראש משומש במצב חדש חדש! מוכן להרכבה! מתאים לכול מנועי 1.8 טורבו מבית VAG. 0526567325.
הודעה אחרונה מאת BIG Y, -
טויוטה יאריס
מאת meori- 0 תגובות
- 760 צפיות
יאריס שנת 2005, יד ראשונה, 154000 ק"מ. צבע לבן. גיר לא רובוטי. נא להתקשר ל - 049834691 (אזור הצפון, אני בעמק יזרעאל) תודה. (מפרסם עבור ההורים)
הודעה אחרונה מאת meori, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
פגו 306 xsiדור ראשון הרכב שודרג למנוע 2000 16v המנוע אחרי אוברול כללי הכלל הכול ,משאבת מים, טימינג ,מותחנים ,רינגים ,קסוות ,כל המחזירי שמן חדשים, ראש מנוע, גומיות שסתומים ,ותושבות מנוע חדשות , קלאץ חדש, לרציינים בלבד הרכב במצב חדש בלי השקעה לשים דלק ולנסוע ... המנוע כמובן מאושר ברשיונות.. אזעקת ביפר ,מרימי שמשות ועוד.. 20000 ש"ח. הרכב עם טסט לשנה. לפרטיים 0503836007 איש קשר דביר
הודעה אחרונה מאת AVIAD_GT, -
- 1 תגובות
- 816 צפיות
למכירה סיטרואן סקסו 2001, דגם 1.4 אוטומטית. במצב כללי טוב. לפרטים, לא בה"פ שלמה 0502256562
הודעה אחרונה מאת Ran_16, -
- 5 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
וכר את הבובה שלי אחרי כשנתיים בבעלותי, כדי להתקדם לרכב חדש וחזק יותר (קופרה/לאוןFR) יד 4 (3 בעלים קודמים) 168K ק"מ, (בשנתיים האחרונות עברה רק 20K) מטופלת במסירות, ולפני הזמן אצל רון, והוא יעיד על כך. לא נחסך שקל, וכל מה שצריך להחליף מוחלף בחלק המקורי של הרכב: קלאץ' של GTI מקורי, חדש, בן פחות מחודש. מצבר חדש בן פחות מחודש מוטות הגה ותפוחים בני כ3 חודשים טיימינג, משאבה, ותיקון ABS בשנה האחרונה. וכמובן טיפולים (שמן, מים, פילטרים) לפני הזמן. טסט עד פברואר 2011. מי שלא מכיר את הרכב, 125כ"ס, מגיע עם סאנרוף, קסנון מקורי (עם אישור מצ'מפיון שזה מקורי בשביל השוטרים החטטנים שלא מאמינים שזה מקורי) ו2 נורות קסנון ספייר למקרה שנשרף. ג'אנטים מקוריים של B…
הודעה אחרונה מאת nex, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למכירה קימקו B&W שנת 2002 יד 6 האופנוע עם 43,000 ק"מ מצב חיצוני לא משהו מצב מכני מעולה הוחלפו סלילים מקוריים בעלות של 650 ש"ח מייסבי גיר חדשים,טרמוסטט+בית תרמוסטט וניקוי רדאיטור על הדרך,וטיפול גדול שכולל החלפת שמן,פילטר,משקולות,משולשים וסנדלי סחיבה טסט עד 06/2011 אופנוע לא יפה ובגלל זה המחיר הוא 3,300 אפשרות החלפה על אופנוע/טרקטורון 054-2226384
הודעה אחרונה מאת raptor, -
- 2 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
פורד פוקוס שנת יצור 2006 טסט לשנה טיפטרוניק יד שניה נקנתה מחברת ליסינג 125000 ק"מ לאחר טיפול גדול( טיימניג ....) חישני רברס הרכב מטופל ושמור מחיר מבוקש 56,500 טל 054-7403337
הודעה אחרונה מאת YOPI, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה קיה ספיה שנת 96 170 אלף קילומטר אוטו שמור,הוחלף משאבת ברקס,הוחלפו ברקסים,אוטו מטופח לא נכסך ממנו שקל,האוטו היה אמור לעבור פרויקט ולכן ניקנה עוד קיה ונישארו ממנה חלקם עם המכירה ינתנו כל החלקים שנישאר השאר מורכב כבר על האוטו ,מבקש 8500 גמיש ליאור-0528574790 עם לא עונה תשאירו הודעה מי שרוצה תמונות שישלח לי איסיקיו/מסנג'ר שלו ואני ישלח לו תמונות פשוט אני לא יודע לעלות תמונות
הודעה אחרונה מאת liorharush, -
- 0 תגובות
- 740 צפיות
היי לכולם למכירה רנו מגאן 2002 אוטומטית . יד חמישית ( 04 ) . 170,000 ק"מ . מחירון 26,000 דורש 18,000 גמיש פרטים נוספים בטלפון 054-4281062 יום טוב אלעד צדוק
הודעה אחרונה מאת elad tzadok,
-
מי מחובר 4 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 1,657 אורחים (הצג רשימה מלאה)