Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב הגעגועים לרכב יותר ספורטיבי אני מציע את ההונדה שלי למכירה אחרי 4 חודשים בערך שהייתה אצלי.

רכשתי אותה עם 155 אלף ק"מ וכרגע עומדת על 158 + אלף ק"מ.הרכב הינו יד 6

הרכב בעל מנוע 1600 סמ"ק אוטומט הדגם המפואר עם סאן רוף, גלגלי מגנזיום וספויילר.

הרכב עבר טיפול גדול ב156 ק"מ שכלל החלפת כל התושבות גיר ומנוע, צינורות אשר היו פגומים או יבשים, החלפת קומפרסור של המזגן, רצועת טיימניג, גיר הוחלף, ציריות הוחלפו במחודשות, בולמים קדמיים הוחלפו לבלומי מונרו, האוטו עבר כיוון שסתומים, הוחלפו כל הפילטרים כגון דלק, אוויר ושמן, נעשה גם טיפול 10 אלף לרכב ובטח עוד כמה דברים ששכחתי.

מכיוון שאני בן אדם כנה יש עוד להשקיע על הרכב הנ"ל

מבחינת מכנית יש להחליף שני בולמים אחוריים עייפים ותותבים בסרן האחורי ויש לשפץ מסרק הגה אבל לא משהו שלא ניתן לנסוע עם הרכב או שפוגע בנהיגה שלו.

מבחינת חיצונית צבע שרוף ומכות שהרכב קיבלת בטמבונים של הרכב.

יש את הבדיקה האחרונה שאני עשיתי בזמן קנייה שלפיה התחלתי לטפל באוטו מהדחוף לפחות דחוף.

המחירון של הרכב הינו 28,500 אלף שקל ועקב שבנובמבר הרכב צריך לעבור טסט ויש השקעה על הרכב המחיר הוא 26000 אלף שקל.

המחיר הינו גמיש במעט עקב שאיני לחוץ למכור אותו, וכבר נעשה לו הטיפול הגדול, גם כך הרכב נוסע רק שלושה פעמיים בשבוע שזה ללימודים וליציאה בימי שישי.

תמונות של הרכב אני ישתדל לעלות בהמשך.

מי שמעוניין יכול ליצור איתי קשר בה"פ או בפלא' 0547719492, אם אני לא עונה להשאיר הודעה

אני מאיזור המרכז, ראשון לציון.

ותמונות (כן הרכב לא עבר שטיפה בתמונות):

• תוכן חדש...