Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רובר 216 או איביזה 97

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ובוקר טוב אני עומד ביפני רכישת רכב לאחר שמכרתי את האיביזה 93 שלי אני לא יודע כל כך במה ליבחור הרבה אומרים לי ללכת על האיביזה שנים 97-98 ויש גם כאלו שאומרים ללכת על רובר 216 אני הבנתי שרובר פשטו את הרגל והחלפים יקרים רציתי לדעת מה אתם חושבים במידה ואפשר לפרט כמו עדיפות צריכת דלק נוחות עלות האחזקה ובעיות נפוצות ?

נ.ב

רובר 216 שנת 97-98 +מגנזיום+חלון גג 1.6 אפשר לימצוא ב20.000 שקל

מה אתם חושבים?

תודה

49697214827932.jpg

TN_P7190042.jpg

פורסם

האם אלו שני הרכבים היחידים שבאים בחשבון?מה בדיוק אתה מחפש ברכב?אם כבר שאלת לגבי שני המכוניות הספציפיות,אז לעניות דעתי יש עדיפות ברורה לאיביזה,בנושא השכירות,שמירת ערך{יחסית},עלות הטיפולים,התנהגות כביש מצויינת והגה מדוייק.לעומת זאת ברובר,רמת איבזור,ונוחות.אך כפי שכבר הסברת בעיית חלקים,וטיפולים יקרים-ברובר..מה עם איזה פג'ו 205 נחמדה?חשבת על זה?בהצלחה..:-)

פורסם

אותה שאלה בדיוק שאלה אחת מבנות המשפחה הצעירות: 216 או איביזה?

היא קנתה איביזה ולא התחרטה...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...