Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה עם K44

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שבזמן האחרון אני חווה קירטועים ,סל"ד לא עיקבי בסרק וחוסר סחיבה , הלכתי למוסך , והמליצו לי לפני כל טיפול , למלות מיכל דלק ולהוסיף K44.

עכשיו , שמעתי המלצות שונות מאנשים שונים , והייתי רוצה לדעת מה מומלץ , למשוך את המיכל , דהיינו לנסות לגרום לתוסף להיות כמה שיותר זמן במערכת , או לגמור את המיכל דלק מהר...?

האוטו הוא רנו קליאו 1994 RT

מנוע 1400

הזרקה

פורסם

כבר הוספתי אותו אתמול, וזה היה על מיכל מלא

אבל אם כבר אז מיכל הדלק של הקליאו קטן יחסית לרכבים אחרים אז אולי זה בסדר?

פורסם

תוסף 44K הוא מעולה ומומלץ כל 10000קמ על מיכל דלק מלא לרכב קטן ועל מיכל דלק 3/4 ברכב בעלי מיכל גדול.

אם הרכב מגמגם בצורה כלשהי ונפתרת הבעיה בתוסף הזה, יש לשקול ניקוי יסודי יותר/טיפול למעברי אויר ודלק.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

התוסף עלה לי 82 ש"ח לפחית כסופה כזו אצל איציק כדורי בבאר שבע

האמת האוטו לא גימגם מאז הוספתי אותו , אבל זה קרה בצורה לא צפויה בעבר אז אני לא ממהר להסיק מסקנות

כמו כן עברתי על המיכל רק כ 70 ק"מ בעיר , כאשר על מיכל מלא אני מסוגל לנסוע כ 400

פורסם

אני הבנתי שמילוי מיכל ב אוקטן 98 הוא שווה ערך ל K44 כיוון שהוא כולל את התוסף.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם
אני הבנתי שמילוי מיכל ב אוקטן 98 הוא שווה ערך ל K44 כיוון שהוא כולל את התוסף.

ואני הבנתי שכל הדלקים, בכל התחנות , ובכל האוקטנים מתוספים, ובשימוש באוקטן 98 , שלא

לפי דרישות יצרן הרכב, הוא ביזבוז כסף, וללא שום תועלת, והוא בוודאי לא יכול לבוא במקום תוסף

44K', שמוכנס למנוע באינפוזיה ישירות לסעפת יניקה, לבית מצערת, לשחרור פיח רב בשסתומים, ובתא השרפה, ולמניעת צלצול!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...