Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שבוע שעבר בשכונת רמת אליהו בראשון:

אוטובוס די ישן ומשאית ישנה שעומדים במקום די הרבה זמן.

בנוסף פיאט 126 במצב מצויין, נראה שהרכב משמש לשימוש יומיומי.

אתמול בלילה באיזור תעשייה בתוך כפר אז"ר:

רנו 4 צהובה. חיצונית האוטו שלם ונראה במצב לא רע , יש חלון צד אחד שבור ככה שהגשם נכנס פנימה. נראה שהרכה עומד שם (בתור תחנה סופית).

וספה שנת 82 די שלמה.

בסוף שנות ה- 80 חברת סלוואפלסט שהיתה בקרית מטלון בפתח תקווה החזיקה כזו פיאט 126 מקורית שנת 87 בצבע לבן!!!

אחי היה עובד שם בזמנו .

אני לא אשכח שהוא בא איתה כמה פעמים הביתה והייתי נוהג עליה.

חוויה שלא אשכח.

מי יודע איפה היא היום......?.

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

• תגובות 290
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם אני לא טועה - הבחור גר, או לפחות היה גר, ביבנה - ראיתי אותו חונה שם, כשגרתי במושב... מכונה מרשימה ביותר, יש לציין!

אני שכן של הבחור ביבנה, וזה לא האוטו שלו, אותו צבע, אבל לא רשום לו למעלה בצהוב SUPER 4*4...

דרך אגב הבחור שיחק בחלק מסרטי האסקימו לימון...

פורסם

הטרנספורטר הזאת משמשת בשבילנו כאחלה של שולחן לימי הולדת ולכיבוד שמוגש במפגשי ימי שישי של מועדון החיפושיות ומקוררי האויר ברמת גן.

באמת יופי של רכב.

זוג ענטיקות שמתפקדות ומובילות בלי בעיה.

מוריס+טרנספורטר

שתיהן בשימוש יומיומי.

התמונות צולמו השבוע ביפו.

אורן

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

בכרם בן זמרה בצפון פיאט לא יודע איזה מספר(דגם)

פיאט.jpg

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
בכרם בן זמרה בצפון פיאט לא יודע איזה מספר(דגם)

זו לא 126 ?

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

זו 133 (לצערי... ראה את החתימה שלי)

הבדל בולט - פתח האיוורור שנמצא ב-133 בקורה האחורית (האלכסונית) וב-126, מתחתיה (והוא בכלל כונס אויר לקירור המנוע).

126.JPG

:turn-l:
פורסם

היום באמצע עבודתי ניצפתה פגו משנות השיבעים בסוף רחוב הבנאי בשדה באזור התעשיה גיל עמל בהוד השרון

סוסיתא 10 מבציר 1965.

רום כרמל מבציר 1978.

טנדר סוסיתא 1965.

:-Dטנדר סוסיתא12

פורסם

2 רכבים מודל 1982 ניצפתו בבת-ים עם שלט למכירה.

1.פורד קורטינה.1000 ש"ח.נראית במצב נסיעה.רחוב ההגנה (רחוב קטן).

2.פיז'ו 104 .ברחוב רזיאל מול מס.25 בחנייה ציבורית.נראית במצב נסיעה.

פורסם

לסוכנות פיזו בהרצליה פיתוח יש אחד כזה שמידי פעם מופיע ל"הובלות" שונות.

יפה (ראיתי מרחוק) במצב נסיעה יומיומי

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

הרגע ראיתי ג'יפ וויליס משנות ה50 (5 ספרות מתחיל ב22) ברחוב הצנחנים בחולון.

הרכב ננהג ע"י בנאדם מבוגר.

הרכב במצב טוב מאוד. אין חלודות שראיתי, והוא יצא בכוחות עצמו מהחנייה ומהשיך לסוע עד לסוף הרחוב.

הרכב אינו מוגדר כאספנות (לפי לוחית הרישוי בכ"א.)

ידוע למישהו פרטים על הרכב..?

בתודה, אור.

פורסם

תצפית מהיום בבוקר: השעה כ-6:30, אני קולט מרחוק לפניי ביציאה לאיילון ממחלף וולפסון קורטינה MK3!! אמרתי לעצמי - וואללה! חייבים לראות מקרוב!

תוך כדי מאמץ ניכר, הצלחתי להשיגה רק בסוף הגשר, היוצא לאיילון- הבחור נוהג לא רע! אכן, קורטינה MK3 עם הפנסים העגולים (הדגם האהוב עליי) יפהיפיה, בצבע מין חום-מטאלי, ולפחות מבחוץ במצב מצויין, "אספנות" על המספרים. סתם נחמד- לראות משהו כזה על הבוקר, בתוך שיירה של "יפנוקוריאניות" אוטומטיות של היי-טק, שממהרות לעבודה! ועליי לציין, שקורטינה המבוגרת עומדת יפה מאד במשימתה - כאמור, אני עם המזדה השקעתי מאמץ כדי להשיגה, ואני לא נהג הכי-רגוע!

:-):twisted::wave2: :wave2: :mm_cool:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
תצפית מהיום בבוקר: השעה כ-6:30, אני קולט מרחוק לפניי ביציאה לאיילון ממחלף וולפסון קורטינה MK3!! אמרתי לעצמי - וואללה! חייבים לראות מקרוב!

תוך כדי מאמץ ניכר, הצלחתי להשיגה רק בסוף הגשר, היוצא לאיילון- הבחור נוהג לא רע! אכן, קורטינה MK3 עם הפנסים העגולים (הדגם האהוב עליי) יפהיפיה, בצבע מין חום-מטאלי, ולפחות מבחוץ במצב מצויין, "אספנות" על המספרים. סתם נחמד- לראות משהו כזה על הבוקר, בתוך שיירה של "יפנוקוריאניות" אוטומטיות של היי-טק, שממהרות לעבודה! ועליי לציין, שקורטינה המבוגרת עומדת יפה מאד במשימתה - כאמור, אני עם המזדה השקעתי מאמץ כדי להשיגה, ואני לא נהג הכי-רגוע!

:-):twisted::wave2: :wave2: :mm_cool:

ואני יכול להפנות אותך ישירות לבעלים שהוא בוחן של משרד הרישוי (בד"כ הוא נמצא בסניף בת"א מאחורי תחנת הדלק פז). הרכב יד ראשונה, הוא קנה אותה ישר אחרי שהוציא רישיון ומאז היא אצלו. הרכב נגנב פעם ואחרי כמה חודשים הוא מצא אותה זרוקה כאשר כל הרכב מלא במים מהגשם שירד. הוא שיפץ אותה לאט לאט ועד היום הוא נוסע איתה כל בוקר לעבודה. סה"כ בחור מאוד נחמד שלא יתנגד לספר על האוטו שלו לכל מי שישאל. אני מאמין שאם תנפנף לו עם הדולרים מול הפנים אז הוא ימכור אותה (אבל לא בסכומים מגוחכים כמו שהרוב פה מחפשים).

ד"א, את כל הנ"ל גיליתי בזמן הטסט שהוא בחן אותי (וגם העביר אותי בסוף), באותה תקופה "הייתה" לי את הקורטינה דור ראשון.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...