Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לחות בתא המטען

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כחודש קניתי יונדאי אקסנט 99',

בימים האחרונים גיליתי לחות בתא המטען של הרכב (דגם 5 דלתות).

הלחות ישנה בשעות הבוקר, לאו דווקא אם ירד גשם...

אני לא חושב שהרטיבות נובעת מחדירת מים לתא המטען, השטיחים יבשים אבל על הפח הפנימי וגם המגברים של מערכת השמע יש שכבת לחות.

אני לא חושב שהמצב כל כך נורא, אולי זה מצב נורמלי בגלל הקור.

אבל אולי למישהו קרה מצב דומה (בשאר הרכב אין רטיבות), אני בעיקר דואג בגלל הלחות על המגברים..

אם יש לכם הצעות לכיוונים שכדאי לבדוק.. אטימה, גומיות.. או שלדעתכם זה משהו שולי.

בתודה, איציק.

הבלוג שלי - רעיונות עשה זאת בעצמך שמשתף בנייה וחידוש של רהיטים, בניית צעצועים, וטיפים נוספים.

הפרוייקטים שלי בפורום : בניית משענת יד :idea:צביעת טאסות

פורסם

חשוב שתוודא באופן סופי כי אכן תא המטען אטום למים.

לרוב מדובר בשני מקרים:

1. חדירה מתחת לשטיח הריפוד בתא המטען.

2. חדירה מאטימה לא מיטבית בין דלת תא המטען לגוף הרכב.

אם תא המטען אכן אטום לחלוטין למים ואתה בכל זאת חושש מלחות המצטברת על גבי המגברים, תוכל לרכוש סופחי לחות ולפזר בתא המטען (מדובר בחומר גבישי המגיע בשקיות וסופח אליו לחות).

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

גומיית הדלת תא מטען היא כנראה באמת הבעיה שלך... תבדוק אותה לסימני בלאי או קרעים, בנוסף תבדוק את הדלת עצמה לסימני מכה שלא תוקנו ומשאירים מרווח בין הדלת לגומיה, ותבדוק שכל המרכיבים בדלת יושבים נכון והאיטום שלהם טוב. תבצע את הבדיקה הנ"ל גם לדלתות הנוסעים האחוריות.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תוכן חדש...