Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

ליפניי שבוע בערך במוצאי שבת היתה תחרות של מטוסים ומסוקים על שלט.

רציתי לישאול מהיכן קונים מסוק מהדגמים הקטנים (חשמלי כמובן) שהיו שם?

שאלתי את אחד מהחברה והוא אמר שיש כמה חנויות בארץ והמחיר בין 400 ל450 שח.

יש שני חנויות בראשון לשניהם אין את הדגם שניראה בתחרות.

אני מאיזור המרכז הבנתי שבת"א יש וברמת גן יש למישהוא יש את הכתובת ?

בברכה רז...

פורסם

אם אתה מתכוון לקנות, רצוי שתקנה אחד לא יקר במיוחד. כאחד שעוסק בתחום, אני יכול להגיד לך שצריך מעט טכניקה בסיסית כדי להטיס דברים כאלה. אולי תוכל לבקש גם ממשיהו שיעזור לך בשלבים הראשונים, כדי שאם תרצה תוכל להתקדם למסוקים הגדולים יותר על מנועי הדלק....

גדעון.

!AWDSOME

פורסם

דרך אגב הייתי בחנות בראשון לציון והמוכר הראה לי מסוק שאני בטוח שאם יפול עליו גליל נייר טואלט הוא ישבר ויתקלקל משהוא ממש עלוב והמוכר טוען שהמסוק לא יכול לעוף יותר מ 2 מטרים, אז אני מחפש כמו שהיה בתחרות.

תודה על העזרה שמר אולי אתה יודע אם יש להם את מה שאני מחפש?

בברכה רז...

פורסם

פגעתם בול בתחום שלי, וחלקיכם גם במקום העבודה שלי...

אני עובד ב"ספיד קונטרול" ברמת גן, מול המשטרה, ז'בוטינסקי 135.

רז,האירוע שהיית בו במוצאי שבת זה כנראה היה האירוע שלנו, שפרסמתי הזמנה עליו שבוע לפני (אולם ספורט בדרך הטייסים בר"ג).

אם אתה רוצה יותר הסברים על מסוקים אתה מוזמן לבוא להתרשמות ולקפה (או קולה) ביום ראשון אחרי 16:00.

בברכה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
ואתה יודע ממי אילן קונה את הסחורה?
שאלת אותי?

אם כן, אז:

1. בכלל לא ידעתי שקוראים לו אילן.
  2. היות ונכנסתי כמה פעמים לחנות רק מתוך סקרנות ולא במטרה לקנות משהו, אין לי מושג ירוק בתחום ובטח שאני לא יודע מי הספקים שלו. עם זאת, פותח השירשור שאל איפה ניתן לקנות טיסנים ואני עניתי לו במטרה לעזור, זה הכל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ממה שידוע לי ישנה חנות בהרצליה בתחנה המרכזית מאוד ותיקה... הייתי אצלהם פעם שהייתי יותר צעיר והתעניינתי בדאונים במיוחד והם היו מאוד רציניים ועזרו לי בכל מה שהייתי צריך, בכל אופן החנות עדיין נמצאת שם אם תרצה עוד פרטים שלח ה"פ

שבוע טוב,

אבי.

• תוכן חדש...