Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

l7

mohadib
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכל הגולשים

קיבלתי את ה L7 שלי

בניתי תיבה לפי הגדרות היצרן (3.25 C.F ) שזו תיבת ה SPL לפי מה שרשום באתר (תמונות אני יעלה בהקדם)

חיברתי את הסאב למגבר JL AUDIO שמספק לו 500 RMS

המוזר שאני מרגיש שהסאב לא דופק כמו שהוא אמור

עברתי אצל מתקין מקצועי וגם הוא אמר שלדעתו הסאבלא דופק כמו שצריך

חיברתי שני סללים ++ ו - - כדי שייצא 2 אום לא שזה משנה למגבר

אם יש הצעות אני אשמח

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

היה לי בעיה בהתחלה שהסאבים שלי נישמעו פשוט רע

כאילו שומעים מישהו נותן להם מכות

אבל אחרי כמה שעות פעילות הם ניגנו טוב

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

איך בנית את התיבה נכנסת לאתר של קיקר ?

או שיכול להיות שיש לך פשוט מצבר/אלטרנטור חלש ואין לך כוח.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

חבל שלא שאלת קודם... התיבה הזו (אלא אם היא עם פורט) גדולה מדי, למרות שהיא בהמלצות היצרן...

הנתונים של קיקר לגבי התיבות (שוב, האטומות) בתצורת SPL פשוט גדולים מדיי, ומביאים תוצאה הרבה פחות טובה מבחינה מעשית מאשר התיבה "הקומפקטית".

המצב האופטימלי (לאחר כמה ניסיונות ) הוא משהו באמצע בין שתי הקצוות שהם מפרסמים, במצב של ה L7

2 CU/FT היו עושים עבודה מעולה!

אבל אל תתיאש, זה לא שבתיבה הנוכחית הוא לא יעבוד טוב, אלא הצליל יהיה פחות פאנצ'י ומדויק, ויותר נמוך ומרוח. דרך אגב זה מה שצריך לכתוב בתרגום לעברית במקום מה שרשום שם באנגלית...

COMPACT= צליל פאנצ'י, חזק, מדויק. לא יורד נמוך כראוי. SPL- צליל מרוח, נמוך מאוד, חסר פאנצ' ותדרים גבוהים לא מושמעים כראוי.

מה שאומר שבאמצע זו ההתפשרות הטובה ביותר, בשבילי לפחות.

שוב, יכול להיות שמשהו אחר מהווה את מקור הבעיה, אתה מוזמן ליצור איתי קשר, ואשמח לעזור...

סימון

SPL - 143.6DB

"

פורסם

התיבה היא עם פורט

הבנתי מהספר שירות באתר שלוקח לסאב איזה שבועיים בשביל BREAK IN ורק אחרי זה הסאב יירד לתדרים נמוכים כמו שצריך

אני מקווה שזה מה שיפתור את הבעיה :-)

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

תן לו לנגן תדר 35 הרץ ושים ווליום עד שאתה רואה שהוא זז בצורה המקסימלית שלו (נראה לי אינץ'), ואז תוריד ממש טיפה, למשך כמה שעות

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם
טוב אז כל מה שרשמתי למעלה לא רלוונטי כאן...

אני מניח שזו אכן הבעיה...

בהצלחה.

סימון אחי

מאוד אשמח לעזרתך לבידוד הבעיה

אני הבנתי את מה שרשמת למעלה

הבעיה היא שהסאב לא מרעיד מספיק את האוטו אני יודע שבתיבה שבניתי הוא לא יעבוד חזק עם תדרים מ 50 HZ ומעלה זה לפחות מה שרשום בגרף שרשום ליד התיבה שבניתי במדריך של הסאב

אשמח לעזרה

מתי המפגש הקרוב?

מישהוא יודע?

• תוכן חדש...