Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפור אלפא ספרינט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אני יכול לשפר אלפא ספרינט 1.7 16V שיוסיף לי כמה שיותר כ"ס אבל ללא טורבו , שישאר אטמוספרי?

תנו רעיונות בבקשה ומחירים בערך

פורסם

הכל תלוי בתקציב שלך , אתה יכול להתחיל מפילטר , ציפ , ומערכת פליטה שיתנו

לך עוד כמה סוסים אטלקיים .

מעבר לזה ההעסק מתחיל להיות "קצת" יותר יקר , שזה פורטינג , יחס דחיסה ,קמשפטים

(שהם ממש יקרים 800 פאונד) , וורנרים (250 פאונד) , קיט ציערות עם מערכת

הזרקה שונה וכו' .....

שלח לי ה"פ אולי אני יוכל לעזור לך

פורסם

אם יש לך כבר את המשולש (פילטר, צ'יפ, אגזוז)

השיפור הכי אפקטיבי הוא קמשאפטים ספורטיביים. אני לא בטוח בקשר למחיר של הקמשאפטים אבל זה עסק לא זול. השאלה אם יש לך הזרקה או קרבורטורים.

בקרבורטורים יש אפשרות להרחיב דיזות וצינורות וונטורי , מה שמוסיף בסל''ד נמוך(בניגוד לקאמשפט שמורגש יותר בגבוהות).

רצוי להחליף גם את צנרת הפליטה לצנרת פליטה חופשית.

אלפא... רק אם אתה מתאים לה...

פורסם

על איזה קיט מצערות מדובר ברכב שיש לו 4 מצערות נפרדות ??

הדבר היחד בתחום המצערות שניתן לעשות הוא להפריד את הזרמת האוויר המשותפת בכניסה, ל- 4 כניסות נפרדות ישירות אל פרפרי המצערות.

קיימת מערכת פליטה מיוחדת למנוע הבוקסר שמשפרת את הניצולת שלו.

אבל,

אין הרבה מנועים "מיושנים" שמשיגים הספקים כאלו מנפח כזה ולכן אני לא חושב שכדאי לנסות ולסחוט מהמנוע הזה כוח נוסף, שכן הפגיעה באמינות תהיה קשה מאד.

למנוע אין מערכת יניקה / פליטה משתנה וגם לא מערכות מתוחכמות אחרות ולכן זהו מנוע מיושן. 129 כ"ס ממנוע 1700 כזה זה בהחלט מכובד.

דני G.

• תוכן חדש...