Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבי רוח בהתנעה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב המדובר הוא סקודה פיבוריט 92.

ב95% אחוז מההתנעות בערך הרכב מניעה תוך פחות משנייה ממש בקושי לגעת במפתח...

אבל לפעמים פעם בכמה ימים אני נתקל בתופעה מוזרה שאני מחזיק שלוש וארבע שניות את הסטארטר עובד עד שהמנוע מחליט להתחיל לעבוד עצמאית... יש לציין שאין קשר בין התנעות כשמנוע קר בבוקר או חם אחרי עבודה.. זה קורה בכל מצב..

הרכב ביישור קו תמידי והפלאגים עשו פחות מ5K כנ"ל גם חוטי ההצטה, הקרבורטור לאחר שיפוץ.

ואין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה הרי בדרך כלל הרכב מניע יותר טוב מכל הרכבים החדשים שיש לשכנים שלי (שכולם כבר התעניינו איך זה שאני מניע ככה בקלות).

יש רעיונות??

פורסם

בדוק מגעים רופפים, באזור סליל ההצתה/ מודול, קורוזייה בכניסת חוטי ההצתה למכסה מפלג, ורוטור שחוק!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כל החיבורים והקורוזיה נבדקו לפני זמן קצר יחסית (כחודשיים) בבדיקה כללית ע"י חשמלאי בזמן שהחלפתי לסטארטר חדש מהשקית ונמצאו תקינים לחלוטין.

מהו רוטור שחוק??? אם זה חלק מהסטארטר אז הוא חדש לחלוטין.. אם לא אודה לכם על הסבר קצר.

פורסם

רוטור= בעברית מחלק!

יחידה פנימית בתוך המפלג, היושבת במרכזעל ציר המפלג, ומסתובבת , במהירות סבובי המנוע, כאשר הקצה הקדמי שלה, נוגע במגעי מכסה המפלג, ומספק ניצוץ לפי סדר ההצתה, ומקבל את הניצוץ, מפחם ממרכז מכסה המפלג, אשר מקבל זאת מסליל ההצתה!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...