Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות - טיולי טרקטורונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני וחברים כנראה נוסעים יומיים לצפון.

לגבי טיולי הטרקטורונים: הפיינליסטים הם הטרק' במושב דישון וברמות נפתלי (יער וגולן).

על מה הייתם ממליצים מביניהם? (מניסיון כמובן...)

פורסם

אני עשיתי פעם במרום גולן ופעם בדישון...

ככה, במרום גולן עשיתי טיול לילה... משהו כמו שעה ורבע, שכלל עצירה של איזה 20 דקות לתה איכותי בהחלט!... החברה שמנהלים את המקום צעירים והאוירה טובה... והכל בראש טוב עם צחוקים ... ויצאתי ממש מרוצה... ויצא 100 שקל.

לאחרונה עשיתי בדישון, ובהחלט די התאכזבתי... המקום כביכול הרבה יותר ממוסד ומאורגן... ומקום גדול עם המון מדריכים... מה שנותן בהתחלה התרשמות לטובה אבל כגודל הציפיה גודל האכזבה... הם היו ממש פלצנים... לפני הטיול עושים לך איזה "מבחן" באיזה כיכר שנמצאת בחניון שלהם ... ואתה מרגיש כמו איזה דביל... כי לרוב זה אנשים שזאת הדקה הראשונה שלהם על טרקטורון וכל המדריכים עומדים שם בשורה וצוחקים אליך .... מעבר לזה הטיול עצמו... שאמור היה לההיות 3 שעות ( 220 שקל ) היה אולי בלחץ שעתיים וחצי... שכלל שתי עצירות שהיו איזה לפחות 40 - 50 דקות... והנסיעה עצמה איתה ממש מבאסת... בשבילי עפר\אספלט מסודרים.... בקושי שטח ( בניגוד למרום גולן שהיה המון שטח כולל כניסה למים... ) וזהו, סה"כ נורא התאכזבתי מהם... המדריכים הרבה יותר פלצנים ולא נחמדים... הנהיגה מאוד מסורסת... כל הזמן מורידים לך מהירות וכדומה...

הקיצר, בסיכומו של ענין התאכזתי מדישון למרות ששמעתי אליהם לטובה!,

ואני ממש ממליץ על מרום גולן... מומלץ לתאם מראש... וקיימת שם אופציה גם של TOM-CAR למי שמעוניין ....

בהצלחה!,

תהנו.

ניר.

פורסם
תודה ניר אבל... זה יער והגולן ולא מרום הגולן..

ועוד משהו: מישהו מכיר את "משמר הירדן"?

כן, את זה הבנתי... אבל בדיוק בשביל זה אני ממליץ על מרום גולן ...

יום טוב!,

ניר.

פורסם

אני עשיתי בתקופה הזאת, לפני בדיוק שנה, במשמר הירדן - והיה נהדר..

היה לנו אחלה מדריך, הוא נתן לנו חופש מוחלט עם הטרקטורונים.. לקח אותנו למסלול ממש מאתגר ומהנה..

עלינו על סלעים, מדרגות, עברנו ב2 נחלים, נסענו באיזה שדה במהירות ממש גבוהה (;)) וכו'..

היה ממש כיף! היה שווה כל שקל.. (120 או 130 ש"ח כמדומני)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...