Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המאזדה שלנו 626 נמכרה, אמא שלי מחפש רכב עד 35 אלף.

נתקלנו באדם שמוכר מאזדה לאנטיס 323 שנת 98, לרכב יש מספר מכות פח, ואחרי תאונה שיש קצה שילדה מאחורה, לרכב יש סאן רוף, ואיבזורים מכאן עד מחר, מאוד מצא חן בעייני הרכב.

המחירון הוא 45 אלף, הוא אוטומטי, הבעלים שהוא יד 1 מטופל בקביעות המורשה ויש קבלות והכל, ועבר 160,000, אבל הפנים במצב מדהים ממש ממש יפה, הכל עובד.

האם לדעתכם שווה לרכוש אותו

כמו כן מישהו יודע מהי צריכת הדלק שלו?

ומה עוד תוכלו לספר לי על הרכב?

תודה רבה.

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

זה אוטו שמבחינת מכות הפח תצטרך להשקיע לא מעט

ולמכור אותו אח"כ יהיה מאוד קשה

עם קצה השלדה

וכשאתה תסיים איתו הק"מ יהיה גבוהה מאוד

מעבר לכך איזה מחיר הוא דורש?

פורסם
המאזדה שלנו 626 נמכרה, אמא שלי מחפש רכב עד 35 אלף.

כפיר

היי אני מקווה שפשוט עשית טעות הקלדה ואם לא...

:loco:

סתם (:roflmao: ) עכשיו ברצינות:

למרות שבחרת רכב יפה מאוד ושמור! לא כדאי לך לקנות אותו, ואני אסביר למה: יש המון רכבים כאלה למכירה כרגע (לידעתך לאנטיס 323 הוא הרכב הנפוץ ביותר בארץ!!) וחבל שתקנה אחד עם קלומטראז' גבוה (כמעט 23K קלומטר בשנה!).

בנוסף למרות שהרכב נראה לך מאוד מושקע, זאת היא פשוט גרסת הGLX והיא באה בסטנדרט עם סאן-רוף.

בקשר למכות אני לא יכול לדעת אם הן רציניות או לא, אך לא הייתי לוקח את הסיכון!

ולסיום, כמובן שיהיה לך קשה מאוד למכור אותה אף בלתי אפשרי, עקב המכות ועקב הקלומטראז'..

לסיכום: בחרתם רכב נהדר! אך כדאי לחפש אחד אחר זהה לו וללא הבעיות של הרכב הנ"ל.

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

עידכונים...

הרכב נלקח על ידי אבי לבדיקה, גילו באמת פגיעה קטנה בקצה שילדה, וגילו שהוחלפה דלת, וכל השטויות של תיקוני צבע.

כמו כן כל הכאסתח של נזילות שמן, זוויות היגוי, תיקתוקים, ותושבות מנוע, כמו כן אמרו שהברקסים חלשים, להחליף דיסקיות ורפידות.

שאר הדברים יצאו ממש מצויין, מנוע עם קומפרסיה של 90% לחץ דחיסה זהה, גיר שעובד ופועל מאוד חלק, הכל עובד חלונות חשמל מערכת מניעת החלקה, סאן רוף, עזאקה, איתותים, פנסים, והכל.

המוכר מוכן לרדת ל 35 אלף שקל.

להזכירכם המחירון הוא 45, מה דעתכם האם שווה קניה?

דרך אגב מנוע 1840 סמ'ק, בחוברת אוטו משנת 98 מצויין שיש לו 115 כוחות, 11 שניות ל 100 ומגיע ל 192 קמ'ש.

ממש אהבתי את הרכב ונראה לי שאני ארכוש אותו...

מישהו יודע מהי צריכת הדלקף ועלות טיפולים?

כדוגמא, תושבות מנוע שפגומות, והחלפת דיסקים ורפידות?

תודה.

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...