Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שזה כמו בכל המכוניות שזה נוזל ירוק של חברה כמו AMERICAN EAGLE

אבל אתה תמיד יכול לבדוק את הצבע פשוט תפתח את המיכל של הנוזל קירור

או שתתתקשר למאזדה ותשאל

פורסם

בכל המכוניות נוזל קירור של אמריקן איגל?!!?

בחיים לא בצרפתייה בכל אופן!!!!!!!!!!

רק נוזל קירור מקורי של היצרן או חברה מוכרת.

ולא - AMERICAN EAGLE היא לא חברה כזאת.

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

שלום

נוזל קירור איכותי הינו אחד המרכיבים החשובים באחזקה נכונה של הרכב.

בדוק בספר הרכב איזה נוזל מומלץ לרכב שברשותך,בדרך כלל לכול חברה יש את נוזל הקירור הייחודי שלה (למרות שזה מייוצר על ידי מספר חברות בודדות).

כמו כן בדרך כלל אסור לערבב נוזל קירור בצבעים שונים,בדבר בדרך כלל מצויין על האריזה.

כול כמה שנים יוצא לשוק נוזל קירור איכותי יותר או בעל תכונות ומרכיבים חדשים,כך שעירבוב עלול לפגוע ביעילות הנוזל.

במידה ואתה מחליט לעבור לנוזל קירור שונה במרכיבים שלו מומלץ לבצע שטיפה במים של מערכת הקירור ואז להכניס למערכת נוזל קירור חדש ואיכותי .

איזה כייף לי :)

פורסם

אבל אתה תמיד יכול לבדוק את הצבע פשוט תפתח את המיכל של הנוזל קירור

או שתתתקשר למאזדה ותשאל

תגיד לי אתה מרגיש טוב ?! אמריקן איגל ?! טוב שלא אמרת לו לשים גם שמן של אמריקן איגל ..

אולי גם דלק מעורבב עם קצת מים ? שיהיה ככה אם כבר זול - אז עד הסוף.

לפותח השירשור (וגם לאחרים) - המים ה"ירוקים" של אמריקן איגל הם אינם ברמה גבוהה, ואינם עומדים בשום צורה בתקנים מחמירים (שלי ושל כל בנאדם שרוצה לשמור על רכבו !), השתמש במה שממליץ היצרן (מאזדה 3 רכב חדש, למה אתה בכלל מחליף?!) , יש לך ספר רכב, קרא בו בעיון. ואם שם לא רשום, פנה למאזדה , לכל מוסך מורשה, הם ישמחו לענות לך !

פורסם

בדרך כלל נוזל קרור כחול משמש לרכבי פורד.

במוסכים המורשים של מזדה שהם גם מוסכים מורשים לרכבי פורד. משתמשים בנוזל קרור כחול לפורד וירוק לרכבי מאזדה.

אם רכבך עבר טיפול לאחרונה במוסך, אולי שם החליפו את המיים.

בכל מקרה אני חושב שצריך להיות נוזל קרור ירוק.

MITSUBISHI GALANT SPORT

פורסם
בדרך כלל נוזל קרור כחול משמש לרכבי פורד.

במוסכים המורשים של מזדה שהם גם מוסכים מורשים לרכבי פורד. משתמשים בנוזל קרור כחול לפורד וירוק לרכבי מאזדה.

אם רכבך עבר טיפול לאחרונה במוסך, אולי שם החליפו את המיים.

בכל מקרה אני חושב שצריך להיות נוזל קרור ירוק.

שטיות במיץ, ברכבי פורד משתמשים בנוזל וורוד, אשר מיוצר ע"י דלקול לפי דרישות חברת פורד ,באישורה והשגחת.

במאזדה 3 משתמשים בנוזל קירור ירוק, אשר מיוצר בארץ, שוב, ע"י דלקול.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

• תוכן חדש...