Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

G - klasse

escalade
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשביל לייבא רכב מחול צריך שהוא יהיה בן לפחות 30 שנה, או שאני טועה?

כי אם כן זה לא אופציה, כיוון שה-G הכי ישן בן 26..

פורסם

תמתינו בסבלנות.

ה G של מרצדס(W-460-463)הוצג לראשונה בשנת 1980,מה שאומר המתנה של 5 שנים לייבוא אישי...

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אביב

מעבר לבעיה של חוסר 5 שנים לאספנות שציין חן לא יכול להיות שתייבא רכב ב- 40-50k שקלים , גם אם תקבל אותו במתנה מדודתך הנסתרת שהתגלתה במפתיע בגרמניה , או לחלופין באוסטריה , ארץ הייצור שלו ע"י פוך-שטייר, ומשם צפוי שהיבוא יהיה זול יותר.

צטער לאכזב אותך.

אתה יכול לפחות לשיר : לפעמים חלומות מתגשמים.....

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

ב40-50 אני לא אוכל להשיג אפילו אחד לשיפוץ מקיף?

זה לא אוטו אישי לי זה אוטו לי ולאבא שלי ככה שהמחיר יותר גמיש..

אני מניח שאני אמתין עוד 5 שנים ואקנה לי G לבד, בטח אבא שלי לא ירצה להסתבך עם יבוא אישי..

בכל אופן מספרים של G מהארץ יתקבלו בברכה

פורסם

יש סיכוי.

הנה באיביי יש G שנת 86 מגרמניה ב 5000 ומשו יורו. אמנם יפתחו לך את השושנה במכס על רכב כזה, אבל כשהוא יהיה אספנות (נניח שתשאר אותה רמת מחירים) תוכל להעמיד אותו באר. בערך ב 60 אלף ש"ח לדעתי.

http://cgi.ebay.com/Mercedes-G-300-D-G-Klasse-GD300_W0QQitemZ4582829409QQcategoryZ9855QQrdZ1QQcmdZViewItem

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...