Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסופשבוע האחרון נערך קורס מרשלים ראשון מסוגו , בו הוכשרו 30 מרשלים מוסמכים מטעם פדרציית ה-FIA

את הקורס יזם מיזם MARSHALS. בשיתוף פעולה עם מ.מ.ס.י (נציגי ה-FIA בישראל) שהביאו מדריכים בכירים מקפריסין לצורך העברת הקורס ,ומועדון מירוצי ישראל

בקורס למדו המרשלים את כללי מרוצי המכוניות ,בקרת הזמנים,נוהלי בטיחות ,ועוד

בקרוב יפתחו מס ' קורסים נוספים בנושאים שונים כגון-קורס בודקים טכניים,קורס נווטים ועוד

4_261.jpg

4_267.jpg

4_266.jpg

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

היה אחלה של קורס!

תודה רבה לכל המארגנים, ובמיוחד לברוך ממועדון מרוצי ישראל, ליצחק מילשטין מ-ממסי ולאריה מ-MARSHALS - וכמובן.. לצמד הקפריסאים הנהדרים! :)

THANKS!

ד"א, יש אפשרות לתמונה הראשונה ברזולוציה גבוהה? ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הי

אכן יש תחושה טובה בסיום הקורס ,שאפשר להזיז דברים בשיתוף פעולה

ברוך שליט כפי שהיה ניתן לחוש בהסברים שנתן מדי פעם בקורס , אש המירוצים בוערת בעצמותיו ,הוא חי ונושם את הנושא ,

בקשר לממסי אכן יצחק מילשטיין נשיא ממסי היה בקורס לביקור קצר ולחתימה על התעודות ,מי שדיבר בפתיחת הקורס ובסיומו זה דני אורן ,האחראי על נושא הספורט המוטורי בממסי , מגיע לו הרבה תודות על שיתוף הפעולה והרצון לעזור לקידום הספורט המוטורי

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

ביום השני של הקורס באתי לביקור קצר והתרשמתי שהקורס נערך באופן מקצועי וחניכי הקורס נראו לי רציניים ובכלל חבר'ה לעניין.

בשיחה שהייתה במקום עם אלי הורוביץ ואריה פאהן הסכמנו שצריך לשמור על קשר מתמיד עם חניכי הקורס ולדאוג לפעילות שוטפת על מנת לשמור על מתח חיובי.

לאור זאת הנני מציע כפעילות ראשונה לגיבוש - לארגן ג'ימקאנה לחניכי הקורס עם רכבם הפרטי.

אשמח לקבל תגובות בעניין ולקבוע מועד ומקום בהקדם (מי שמכיר רחבת חניה גדולה - שיודיע לי).

חג שמח ומועדים לשמחה

מישל גדז'

פורסם

אני לא מאמין כל כך התבאסתי

דווקא בכיפור הקפיצו אותי לעשות חג ושבת

מישהוא הולך לשלם על זה ביוקר...

מתי יפתח קורס חדש?

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
אני לא מאמין כל כך התבאסתי

דווקא בכיפור הקפיצו אותי לעשות חג ושבת

מישהוא הולך לשלם על זה ביוקר...

מתי יפתח קורס חדש?

גם לי ניסו לדפוק את הקורס ככה..

בהתחלה רצו שאני אעשה כיפור.. אח"כ שבת..

אמרתי שאני לא יכול, הבאתי מליון תירוצים..

אמרתי למש"ק טורנויות שנרשמתי לקורס שאני מחכה לו מלא זמן..

ואם אני מפספס אני הורס לו את האוטו שיעלה כמו שעלה לי הקורס..

:)

(מזל שהוא לא ידע שהקורס עולה 95 ש"ח..)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

באימוני הראלי הקרובים כמובן...

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...