Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אמרת אמרת אני אמרתי את מה שאני ראיתי בעיינים שלי שהאוטו של חבר שלי עבר...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
רק אימפרזה..אמינה והנאה מנהיגה אח איזו הנאה...

אתה בטוח שאתה מדבר על אימפרזה ?.......

אזכיר לך שהוזכרה אימפרזה בדגמי ה-1.6 הרגילים,ולא האימפרזה המוגדשת שאליה אתה מתכוון (לפחות אני מקווה שהתכוונת אליה).

באימפרזה הרגילה,או בשמה גרנד-ליאונה,אל תצפה לחווית נהיגה כלשהי,מדובר ברכב משפחתי אמין, ותו לא.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

חפש לך 306, 1600 מטופלת ושמורה ותהיה לך הנאה מרובה.

הרכב יכול (מניסיון) לספוג התעללות די קשה (אחד מ94 שנאנס כל יום מחדש ועדיין נוסע) כך שאני לא חושב שמי שמטפל ברכב ולא נוסע חזק יהיה לו רכב מצוין.

חוץ מזה הרכב די שכיח כך שלמצוא כזה שמור לא יהיה בעיתי מדי.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

תודה על המידע לגבי ה306. אם אחפש אמצא אחת שמורה אקנה אותה בכיף ובלי להסס. אני רואה פה שיש דעות טובות על הרכב הזה. חשבתי על הXT.

אפשר להפנות מעט את אור הזרקורים לגולף משנת 95+- ?

בתור שאלה ראשונה, כמה קל למצוא אחת שמורה?

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

גולף לדעתי תיתן לך הרבה פחות מה-306 (מבחינת נוחות,ביצועים,חסכוניות).

היתרונות של הגולף הן בתחום הבטיחות,קח בחשבון שכניסה של גולף למוסך ממש לא נעימה לכיס,מהחסרונות של כל רכב גרמני.

מה שכן,לא יהיה לך קשה למצוא אחת (גולף) שמורה במצב טוב,שוב,מדובר ברכב שמאוד נפוץ (יחסית) בקרב המבוגרים יותר,בעיקר בשנתונים הנ"ל.

אבל למרות שהשם גולף קורץ,קח בחשבון את עלויות האחזקה היקרות אם וכאשר הרכב ייכנס למוסך, ואל תשכח שמדובר ברכב כבד מאוד שמנוע 1.6 די מתאמץ כדי להזיז.

אם כבר גולף,לך על דגמי ה-1.8 ליטר,הרכב יהיה מעט יותר זריז.

פורסם

בדקתי במחירון, הגולף יותר יקרה מהמתחרות, ובחלק מהמקרים (השנים היותר קודמות) פחות מאובזרת.

הייתי מאוד רוצה גולף, אני לא מוותר עליה עדיין בקלות.

האיביזה והפג'ו הרבה יותר זולות, ז"א שאני יכול לקנות פג'ו 97 או איביזה 98 במקום גולף 95. ויש המון הבדלים גם באבזור בין השנים 95 ל98. מה גם שיש הרבה פחות בלאי.

אבל אני לא יודע, הלב אומר גולף. אולי קצת יותר מאמץ, אולי התפשרות בשנים, אולי התפשרות גם במקומות אחרים. אבל התוצאה הסופית היא מה שקובעת. כרגע אני חושב שהייתי נהנה אפילו לנסוע בצורה הכי רגועה שיש בגולף ולא נגיד באיביזה. כי זה מין סיפוק נפשי שקשה להסביר אותו טכנית.

כרגע כל המכוניות נמצאות אצלי במקום שווה. עד לפני כמה ימים בכלל לא חשבתי שאני אחשוב ברצינות על רכב כמו VW גולף (!). יותר קל וגם משתלם לקנות רכב יותר חדש. תמיד בכל קטגוריה. אבל לפעמים כסף זה לא הכל.

יוסי.

פורסם

תלך עם מה שאתה מרגיש,אנחנו סה"כ נותנים לך את הפשרה הכי טובה בהתאם למה שאתה מחפש.

אבל אם אתה ממש אוהב את הגולף-לך על זה ותהנה !

אבל באמת מנסיון,האחזקה שלה מטורפת (במידה ויש תקלה),אז לבדוק היטב מערכות עיקריות, ושיהיה בהצלחה.

פורסם
יוסי, 306, אתה מוזמן לבחון את הרכב שלי מקרוב.

ובתוך העיר ישנו רכב המוצע מכירה, מבחינה חיצונית הוא נראה טוב, אולי זה הרכב הבא שלך שמחכה.....

ל'

אני מקווה שהצעת פה סיבוב. הכל רשום וחתום אני בא לבדוק ת'אוטו :wink:

כמו שאמרתי שלושתן נשמעות מאוד טוב. אני כנראה אצטרך לבדוק כל רכב באופן אישי לפני שאחליט על רכב מסוים.

מה שכן, אף רכב מאלה שאני מתעניין בהם לא נראה מאכזב. אז זו כבר נקודת התחלה טובה, לא?

פורסם

מה שנשאר לך לעשות עכשיו הוא לנסות לבחור בין השלושה.

כפי שאמרת "שלושתן נשמעות מאוד טובות", תכין לך רשימה, ציפיות מהרכב, תראה מה כל אחד מהם מציע לך וכך יהיה לך קל יותר לבחור.

וכן אתה מוזמן לבדוק את הרכב בשמחה:-D

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם זכרוני לא מטעה אותי,הגולף מהשנים האלה היתה עם מנוע 1.6 75 כ"ס ו-1.8 90 כ"ס כך שביצועים טובים במיוחד לא יהיו שם.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

יוסי,הגולף לא מומלצת... הגולף מהשנים האלו הם לא הגולף דור רביעי...זה לא הגולף שאתה יכול לבוא ולהגיד ל"חבר'ה" יש לי גולף! אני אמ סי סוס!

הרכב הזה גם...לא ממש מושך לטעמי...

ה306 יותר טובה מכל בחינה שתסתכל...וגם באמינות אפשר להגיד כי גולף שמורה כמעט ולא תמצא מהשנים האלה..

306 יותר מהנה,יותר מהירה,יותר אמינה במקרה הזה,יותר יפה לטעמי,יותר נוחה,יותר פיג'ו:wink:

תחשוב מה יקרה לך שילך לך קלאץ' בגולף.....

אני יודע שלפולו זה בסביבות 3000 שקל...אני משאר שגם לגולף.

בקיצר,עזוב אותך גולף! גם ככה לא תצליח להיפרד מהדיאל....:-)

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם
וגם באמינות אפשר להגיד כי גולף שמורה כמעט ולא תמצא מהשנים האלה..

מסכים עם מה שכתבת,חוץ מהמשפט הזה.

דווקא בגלל שהרכב מהשנים האלה לא מושך חיצונית,רוב בעלי הגולפים מהשנים הנ"ל הם מבוגרים,שמשתמשים ברכב כדי להגיע מ-A ל-B,ולא משנה להם אם יייהנו בדרך או לא,העיקר להגיע.

לכן ניתן למצוא כאלה עם קילומטראז' יחסית לא גבוה וכנ"ל לגבי מס' ידיים,רק צריך לוודא שהרכב טופל כמו שצריך,ובזמן,וכן לשים לב ודגש מיוחד על המערכות הבאות:

1.משאבת הגה כוח

2.מצב הקלאץ'

אני מציין את 2 אלה כיוון שהם מאוד יקרים לתיקון (לצורך העניין,אצל חבר שלי,אמנם בגולף שנת 2001, הלכה משאבת הגה כוח,שעל הדרך נדפקו עוד כמה דברים,6000 ש"ח נזק),כמו כן כמובן להסתכל על הדברים הרגילים-מצב מנוע,שילדה,גיר.

דבר חשוב-לבדוק שבוצע כבר טיימינג,ולוודא את זה באמצעות קבלות\מחשב של מוסך מרכזי,כיוון שטיימינג+רצועות+משאבת מים+מותחנים,עסק לא כל כך זול בגולף.

פורסם

כל העסק של האחזקה היקרה דומה גם באיביזה? מבחינת המחירים (סיאט של וולספגן אחרי הכל) ?

אני מניח אז שאצל ה306 הכל וורוד?

• תוכן חדש...