Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בעודי ממתין במכונית לאישה מבוגרת שתעבור את המעבר חציה, נכנסה בי נהגת מאחור והיה בום...גדול. להפתעתי ולשמחתי, לאוטו לא נגרם נזק רב, אך כיוון שהאוטו שלי הוא החיים שלי (כאן מבינים אותי, נכון?:)), אני מאוד מעוניין לתקן אותו.

המכונית הפוגעת נכנסה בי בטמבון האחורי ו"דחפה" אותו פנימה ו"העלתה אותו קצת" - מצטער על התיאור הצולע, אבל אני מקווה שהבנתם את העניין. אשמח לקבל סביבות המחירים לתיקון טמבון - אני יודע שכולכם פה לא שמאים, אבל לפחות הערכת מחיר גסה, כדי שאני אהיה בעניניים.

כמה הערות:

1. המכונית היא סובארו ישנה, אך המוכרת אשמה והודתה בזה, כך ש"לא חבל על הכסף".

2. אני ממש לא מעוניין לערב את הביטוח וגם המוכרת - היא רוצה לסגור את זה בינינו.

3. אני יודע שאני יכול לקחת את המכונית לשמאי ושהוא יבדוק את את הבעיה ,ואני, כנראה, גם אעשה זאת, אבל אני רק רוצה לבוא מוכן ולדעת את סביבות המחירים של תיקון דבר כזה

אשמח לכל עזרה !

פורסם

אם זה רק טמבון אז טמבון חדש(תחליפי) עולה בין 120 ל 180 ש"ח תברר בחנויות לחלקי חילוף.

ובקשר להתקנה אם אתה מצליח להתקין לבד אז תתקין ואם לא אז עדיף שתקח למוסך תשלם 100 ש"ח ושיתקינו לך כמו שצריך.

בהצלחה!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

כל פחח רכב יוכל לתת לך הערכת מחיר ולפי זה תחליט מה לעשות. יש לפתוח את מכסה תא המטען ולראות שהוא נפתח ונסגר היטב ובקלות והאם הדופן האחורית לא (פח אחור) לא התעקמה מהמכה.

איני חושב שאתה צריך במקרה כזה הערכת שמאי אלא עם הצעת המחיר מהפחח פנה לפוגעת שתשלם לך.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
כל פחח רכב יוכל לתת לך הערכת מחיר ולפי זה תחליט מה לעשות. יש לפתוח את מכסה תא המטען ולראות שהוא נפתח ונסגר היטב ובקלות והאם הדופן האחורית לא (פח אחור) לא התעקמה מהמכה.

איני חושב שאתה צריך במקרה כזה הערכת שמאי אלא עם הצעת המחיר מהפחח פנה לפוגעת שתשלם לך.

בברכה - רפי לין :-)

קודם כל, תודה לשניכם :)

רפי, דלת המטען נסגרת מצויין והפח כלל לא התעקם.

פורסם

טמבון עשוי מחומר גמיש,בנוי ל"מכות",גם אני לצערי נכנסתי במישהו,הטמבון שלו נכנס וקפץ חזרה,לכאורה היה נראה שלא קרה כלום,אבל מסתבר שכשהוא "ביקר" פנימה לפני שקפץ(לעזאזל!לפחות משניה!)הוא כופף ועיקם את ה"אמבטיה" של הגלגל הרזרבי..

לך תבדוק.

לא יזיק.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

לפני כשנתיים נתתי את הרכב הקודם שלי (דייהטסו שרייד 99) לבאב שלי שיסע לדוג ברמת הגולן.

המוכשר מצא כביש אפר וטס שם 120 קמ"ש ודרס שועל באותה הזדמנות.

כשהחזיר לי את הרכב חלק מהטמבון הקדמי נבלע פנימה וחלק סתם היה מעוף טיפה.

לקחתי לפחח ותוך כמה שעות ו350 שקל הוא הוציא את כל הטמבון למצב הנורמאלי שייף וצבע אותו בחומר מסויים ככה שלא נשאר אף סימן למכה.

בזמנו ביררתי טמבון קדמי חדש (לא היו תחלפיים) 2500 ללא מע"מ.

• תוכן חדש...