Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיוון שסתומים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום.

ידידי אתה רק לא שם לב לדבר אחד וחשוב. השואל בעל הרכב לא מבין כלום. כול מה שנאמר פו חדש .הוא לא יודע עקרון הפעולה וכיון סיבוב וחפיפות, בסך הכול ניסתי להסביר בצורה פשוטה את העקרון.

אתה כתבתה ימשיך לסובב, כמה לסובב, באיזה בוכנה יכניס את המברג, באיזה מצב מכונים שסטומים, תאמין לי אני יודע בדיוק למה אני מיתכון.

הוא אפילו לא יודע מה זה נ,מ,ע או סוף מהלך עבודה.

מה שאתה כתבתה טוב למי שיש לו מושג ומבין במה מדובר.

בברכה בני ל.[/quote

בני שלום!

ניכרת נסיגה מעמדתך הקודמת,אני שמח על כך.

רצוי שלהבא ננתח בעיות טכניות ,בצורה עניינית.

גם מעט הומור לא יזיק,להפגת המתח.

בני. סיפרו לי שבחג, מתפללים,מבקשים מבורא עולם יותר פרנסה,גם הקברן מתפלל איתם.

חג שמח

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

דיויד מזר שלום רב!

בני ל. אומנם לא זקוק לעורך דין או מליץ יושר, אך מצאתי לנכון לפשר לבאר, ולהסביר, שחלוקי הדעות בעמדתכם לגיטימית אך מיותרת!

בני ל. מתחילת השרשור מצא נכון להבהיר שכוון השסתומים הוא למקצוענים בלבד, מי שעדיין זהו כוון השסתומים הראשון שלו( פותח השרשור), לא ניתן בעזרת הכוונה מרחוק ללמד אותו, בוודאלא ביסודיות,

מה ההבדל בין שסתום יניקה לפליטה, מהי נ.מ.ע, מהי חפיפה. מהו סוף פליטה והתחלת יניקה ועוד ועוד...

אינך מצפה מה שאתנ ואני ובני ל. למדנו בשעורי מכונאות בבית ספר מקצועי, ובישום בשטח במכונאות

רכב מעשית, נוכל להעביר בשרשור אחד בפורום??!!

הרי אתה ואני בוודאי יכולים להבחין לפי השאלה שהשואל , חסר כל ידע מינמלי בכוון שסתומים בכלל ,

ובמכונאות בפרט, אז למה לגרום לו ללא כוונה תחילה לנזק, במקום תועלת . בגלל אי הבנת הנקרא /ההסבר?!

ולסיום

ברצוני לברכך לרגל השנה החדשה

בתקווה שתמשיך לתרום לפורום

ושהמחלוקות בין חברי הפורום יהיו רק מקצועיות נטו!

חג שמח ושנה טובה ומתוקה

לך למשפחתך

ולכל חברי הפורום המכובד הזה!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...