Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרוב באלגן באשכול אני צריך לשאול אותך איזה רכב יש ברשותך ואיזה שנה.

ניתן להשיג את הספרים האלה דרך אנשים טובים שמבקרים בפורום או להוריד בעזרת תוכנה לשיתוף קבצים EMULE.

ננסה לעזור לך

איזה כייף לי :)

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אסור לתת טיפול רפואי שלא באמצעות רופא. כי אני לא מוסמך לתת אקמול לבן שלי?

אסור לבנות קיר תוספת שלא באמצעות קבלן רשום ואישור של ועדת ביניין ערים מקומית. כי אני לא מוסמך לערבב מלט?

אתה רואה? תמיד אפשר להביא דברים לקיצוניות. אבל מה לעשות? עם הבטן שלך אתה לא עולה על הכביש ומסכן רכוש ונפש של אחר. עם האוטו שלך - כן! עם הבית שלך - כן!

המחוקק קבע מה אסור לעשות בתחומים שיש בהם משום סכנה לעצמך ו/או לאחרים ו/או לרכושם. אני לא הייתי רוצה למצוא עצמי בכביש כשבנתיב לידי נוסע מישהו שלא בדקו לו את המתלים כבר שנתיים ודווקא עכשיו יחליט הגלגל שלו להיפרד מהאוטו שלו. לא הייתי רוצה לנסוע לפני מישהו שטיפל בעצמו בבלמיו והם יקרסו דווקא כשהוא צריך לבלום.

פעם אחת בשנה שיראה את האוטו בעל מקצוע ולא חובבן מדרכות. זה לא הרבה ותחשבו על זה.

בשביל זה הרכב עובר טסט פעם בשנה.

פורסם
בשביל זה הרכב עובר טסט פעם בשנה.

ידידי היקר, טסט אפשר לעבור גם עם בלמים כמעט גמורים ועם מיסבים רועשים וציריות רועשות. וזו רק רשימה חלקית. אם תסמוך רק על הבדיקה בטסט, אללה ירחמו!

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום חברים .

יש לי סוזוקי 96 אוטומטית.

אין לי מושג איך לתקן אותה בעצמי אלב חשוב לי להיות בענינים .

מה אני צריכה להגיד למוסכניק שלי או לשאול אותו לגבי טיפול 5000?

אודה לכם מאוד מאוד

אגב היא מתוחזקת אני מקפידה על טיפולים וחשוב לי לדעת מה אני צריכה לבקש שיעשו לי .

תודה רבה

רינה

פורסם

הי רינה.

ככלות 3 שנים, ניתן לפתוח שרשור חדש.

אם את סומכת על המוסך שלך, תני לו לבצע את הטיפולים כפי הבנתו, והבהירי לו שאת מצפה ממנו לדעת מה עליו לעשות בכל טיפול. גם בספר הרכב אמור להיות כתוב מה עושים בכל טיפול.

• תוכן חדש...