Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

QLogic QForms


MoranLan
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט אנכי באם להזמין זוג קיק פאנלים שמותאם לפורד פוקוס שיוצר ע"י חברת QLogic ואמור להתאים לי בצורה מופלאה.

קראתי במספר אתרים שהקיקים הללו אמורים לספק מבחינת המיקום, הגימור, וגם איכות המוצר ושלרוב שומעים בהם נהדר, בעיקר במקרים כמו שלי של מידרנג'+טוויטר, יחד אם זאת הבנתי שבמקרה שארצה להתקין שם דרייבר מיד באס (לא תקף לגבי) אז כדאי לי לפחות לאטום אותם עם חומר של DYNAMAT מכיוון שהמוצר הוא פלסטיקה בלבד ללא קופסאת עץ כמו שבד"כ בונים כשיוצרים קיק פאנל בנפרד. בקיק אמורים לשבת דרייבר מידרנג' CDM54 של מוראל + טוויטר MT2 גם כן של מוראל.

לפי מה שהבנתי, להתקין קיק פאנל אצל מתקין טוב הולך לעלות לי יחסית הרבה יותר מאשר להביא את המוצר הזה שאמור לעלות לי כולל משלוח בקרוב 900 ש"ח - אולי פחות, מה אתם חושבים?

הנה לינק למוצר שאני מדבר עליו כדי שתוכלו להתרשם, QLOGIC מייצרת מוצרים דומים להרבה מכוניות בנוסף לקופסאות של סאבים שגם כן מותאמים למכוניות ספציפיות. הנה הלינק.

פורסם

לפי דעתי, המחיר ממש זול ביחס למוצר, אבל אני מתייחס רק למחיר ולא לטיב המוצר כי אני לא יודע מה טיבו, אם תלך למישהו שיעשה לך עבודה ברמה כזאת מפיבר אני מאמין שזה יצא הרבה יותר יקר.

 

איציק.

פורסם

אני לא יכול לחזות, אבל בניה כמו אצלי בקורות של הרכב יכולה לנוע סביב ה-1500 ש"ח ובמקומות מסויימים ששאלתי הציעו לי את אותו הסכום לכל קורה.

 

איציק.

פורסם

ללא ספק שווה לך לקנות .

 

אני לא מאמין שיש מישהו בארץ שיעשה לך משהו ברמה הזאת במחיר שקרוב אפילו למחיר הזה.

 

לגבי מה שכתבת על מיד-באס , אתה לא יכול לשים שם דרייבר שירד נמוך כי אין לך מספיק נפח שם . איטום של דיינמט עדיין לא ישפר את המצב. הוא טוב במידה ויש נפח ואז זה עוזר.

 

בקיצור , עבור מיד וטוויטר , מבחינת מחיר זה בהחלט משתלם.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עופר תודה, הצעתך רק גיבשה יותר את הדעה שלי לקנות את המוצר.

עכשיו אני מחפש מקום שמוכר את המוצר הזה וגם את מוצרי DYNAMAT כדי לאטום את הדלתות שבהם ישב המידבאס ואת תא המטען, כנראה שאני יזמין מחו"ל בגלל חוסר האפשרויות בארץ, לא מצאתי יבואן של QLOGIC.

מוכרים איפשהו DYNAMAT או משהו דומה בארץ?

איך המחירים וכמה איכותיים המתחרים של DYNAMAT?

פורסם

יותר . כמה בדיוק ? אתה מוזמן לברר אצל מתקינים.

אני "קצת" מכיר עבודות בפיבר , ועבודה כזאת לוקחת זמן , דורשת ניסיון מסוים , ודורשת הרבה עבודת פיניש וצביעה , אם אתה רוצה שזה יהיה ברמה גבוה , זה עולה בהתאם .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

יש חנות ב eBay שאני כנראה אקנה ממנה את הקיק פאנלים + חומר איטום של DYNAMAT XTREME לדלתות ולתא המטען. המוכר מוכן לשלוח לארץ לאחר שיחת טלפון אך מכיוון שמשלוח זה לא דבר זול רציתי להיות סגור על זה שלא שווה לי לקנות חומר איטום כאן בארץ, אין איזה אלטרנטיבה באותה הרמה אצלנו? ניסתי לברר עם אוטופרט לגבי מחירים של DYNAMAT XTREME אבל לא הצלחתי להשיג את הבנאדם בפלאפון (אודי או אורי) לאחר שהפנו אותי אליו בחנות והוא לא ממש חוזר להודעות שמשאירים לו.

פורסם

עופר תקן אותי אם אני טועה : אבל בניה ברמה כזאת שתראה כמו הפלסטיקה המקורית...שים לב לעיצוב...להתאמה לברגים המקוריים הכל יושב "אורגינל" ולא מדובר בתפיסת קיקים ע"י ברגים וכל מיני קומבינות אחרות

 

לדעתי דבר כזה יעלה יותר מ2500

רק הכנס של משטח לרמה כזאת של צביעה, ואחרי זה ללכת לפחח שיתאים את הצבע לפלסטיק (דבר שאני באמת מתקשה להאמין בו כי הם לא ממש מנוסים בצביעה של צבעים "מטים" למיניהם...) לדעתי מדובר בעלות של יותר מ2500 שקל אם בכלל אפשר להגיע למרקם+גוון פלסטיק שזהה למקור כמו פה

פורסם

זה אכן יכול לעלות יותר . אני לא ממש מתמצא במחירים .

להגיע לגימור שיראה כמו המקורי זה באמת בעיתי - עד בלתי אפשרי.

לכן דעתי הייתה ששוה להזמין.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

×
×
  • תוכן חדש...