Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליפני שבוע יתפוצץ לנו הרדיאטור במזדה (בלאי) כלומר הראש מיפלסטיק והוא ניסדק והמים התחילו לצאת ביזמן הנסיעה .

המכונאי אמר שזה ניגרם ביגלל שהמיים היו רגילים או שהרדיאטור היה סתום או בלאי פנימי.(עקב כך הרדיאטור עבר ניקויי ולא תאמינו כמה בוץ יצא מימזדה 2001 )

השאלה שלי האם כדאי להחליף את המיים ברדיאטור פעם בשנה שנתיים בישביל לא להגיע למצב הזה ?

כרגע יש לי מיים ירוקים ברכב כדי להחליף לחדשים?

תודה רז...

פורסם

עכשיו אחרי שהוחלף הדוד הוחלפו גם המים, להחמיר זה תמיד טוב, בפרט הרכבים שעוברים חיים קשים או נסיעות עירוניות.

לי לפני כמה חודשים הלך דוד עליון באימפרזה (מודל 95)

זה בלאי!

אצלך סביר להניח שהייתה סתימה אך אין לדעת בוודאות

תמיד שמחליפים דוד מנקים את הרדיאטור כי בין כה הוא כבר מפורק

אמורים להחליף כל שנתיים מים ירוקים, אם בא לך להחמיר ולהחליף כל שנה אז כל הכבוד שיבושם לך

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

יש אצלי מיים ירוקים כבר ברכב והרכב אצלי חצי שנה האם כדאי לי להחליף?

שמעתי שייש מים חדשים כחולים שיותר טובים האם כדאי להחליף אותם במיים האלה?

המכונאי אמר גם שהמיים הירוקים גורמים לפריצות בראש מנוע היתכן?

רז...

פורסם
יש אצלי מיים ירוקים כבר ברכב והרכב אצלי חצי שנה האם כדאי לי להחליף?

שמעתי שייש מים חדשים כחולים שיותר טובים האם כדאי להחליף אותם במיים האלה?

המכונאי אמר גם שהמיים הירוקים גורמים לפריצות בראש מנוע היתכן?

רז...

אם החליפו לך רדיאטור לפני שבוע, אז ברור כשמש ששמו לך מים ירוקים והכל תקין ואין לך מה לדאוג בשנה הקרובה.

מים כחולים לא יותר טובים. וסביר להניח שגם לא ממש מתאימים לך.

מים ירוקים לא עושים שום סדק ושום דבר, מים ירוקים מאוטו דיפו שעולים 10-20 שקל , יכול להיות, אבל מים מחברה טובה כמו פרסטון או מה שממליץ היצרן , אין סיכוי.

פורסם

כניראה לא הבנת את התרד שלי

אז שוב: המזדה של ההורים שלי הלך הרדיאטור החלפנו ניקינו ושמנו מיים כחולים .

עכשיו אני שואל אם כדאי לי ברכב שלי BMW גם להחליף למיים כחולים?

רז...

פורסם

לא.

אין קשר בין צבע המים, כל קונצרן שם מים משלו , כחול אינני יודע ואינני מכיר, אבל אדום למשל זה בפלוצוואגן ודומיו, פרפלו כחלחל זה באונו, לאנצ'יה וכו ..

אין סיבה להחליף לכחול רק כי שמו לך ... תבדוק איזה שמים במוסך של BMW, וכן רצוי לרענן נוזל קירור פעם בשנה לפחות. (רצוי גם לעשות שטיפת רדיאטור על הדרך.)

• תוכן חדש...