Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור היום בבוקר תפסתי יוזמה ועשיתי את הטיפול

הייתי אמור להחליף:

שמן+פילטר מנוע

נוזל קירור

ושמן+פילטר גיר

בסוף את החלפת השמן גיר והפילטר לא ביצעתי כי לא הייתה לי גישה לנקז את השמן ללא שישפך על הרצפה וזה לא בא בחשבון אז אני יצטרך ללכת לאיזה מוסך שיעשה טובה ויתן לי להרים אצלו ת'אוטו על ליפט

כידוע לכם היה לי ESSO ועכשיו שמתי LM מתוסף. הבדלים נכון לעכשיו אין המנוע נוסע מצויין עדיין, שקט הוא עדיין שקט ואני לא מרגיש בשום הבדל

בקשר לנוזל הקירור ארצה לציין שכאב לי הלב לראות את המים שהוחלפו. הם היו באיכות ירודה כל כך!! כולי עצבני על המוסך של מזדה ששם לי באוטו נוזל קירור מעפן. עכשיו שמתי פרסטון וזה עולם אחר הנוזל זוהר ונראה קטלני! בקשר לחום מנוע כרגיל אותו הדבר קצת מתחת לחצי עשיתי עם האוטו סיבוב של איזה חצי שעה והוא עבד באופן מאומץ (מאוד) ולא התחמם אפילו טיפה.

סתם לידע כללי ובעלי הלאנטיס... אין במערכת הקירור פתחי ניקוז אוויר ככה שהחיים קלים בניקוז ובמילוי מחדש

כנראה במהלך השבוע אלך למוסך ואשלים את הטיפול (שמן ופילטר גיר)

מבטיח לעדכן ואני ממש מצטער שאין תמונות של תהליך ההחלפה של הכל פשוט אין עלי מצלמה דיגיטלית

שיהיה לכולנו שבת שלום

פורסם

ברכות על הצלחת הטיפול.

ניכר מדבריך שאתה שמח וזה חשוב מאוד. :wink:

בכל אופן, לאחר נסיון רע מאוד עם החלפת שמן גיר שלא לפי נוהלי היצרן, אני ממליץ לך בנושא זה לגשת למוסך מורשה מאזדה שיבצע את ההחלפה בלבד.

במוסכי היצרן החלפת שמן הממסרה מתבצעת ע"י מכונה ששואבת את השמן המשומש בד בבד עם הזרמת שמן חדש למערכת - איני יודע עד כמה נחוץ ההליך, אך המרירות והעצבים עדיין ממלאים אותנו כתוצאה מההחלפה החובבנית.

שבת שלום,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

כן שחף אני יודע שבמוסך של מאזדה הם מנקזים את השמן ע"י מכונה מיוחדת וככה ההחלפה מושלמת

השאלה היא אם הם יסכימו לרים לי ת'אוטו על ליפט ושאני יעשה את העבודה לבד (אני לא אוהב שנוגעים לי באוטו)

אתה חושב שתהיה בעיה עם זה שהם יעשו לי את הטיפול ושישתמשו בחלקים שאני קניתי?

וכמה לדעתך הם יקחו לי על העבודה והזמן? (אני מוכן להשקיע 50 שקל)

פורסם

שאלה?!: האם היית מוכן שלקוח יכנס למסעדה שברשותך, יבקש לעשות אצלך על האש , את הסטייק שהביא מהבית, על המנגל שבמסעדתך, כשאת עבודת הצלייה הוא יעשה, את הפיתה הוא הביא מהבית, כנ"ל את השתייה והחמוצים, והוא גם קובע לך את הסכום , שהוא ישלם לך תמורת "השרות??!!!

כולי מתח מציפייה לתגובתך בנושא!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה מאחר והבאת את דוגמת המסעדה כבר לפחות 3 פעמים. מצאתי לנכון לעדכן אותך

ראשית- יש יותר ממסעדה אחת בניו- יורק שניתן להביא אליה מצרכים

שנית- מסעדה מהיוקרטיות במדריד לא התרגשו כששני ישראלים שאוהבים לבשל פלשו למטבח

הפרעו יותר משבשלו...

מלון בוקה רטון- יוקרטי וסנובי בפלורידה- אתה יכול להביא את היין שלך...

במסעדת פועלים (יעני לא פתוחה בערב רק בצהריים) החזיקו עבורי ועבור חבר ספרדי בקבוק יין

שהבאנו איתנו וכל פעם היינו מחסלים ממנו עוד כוס

ודוגמא אחרונה- כשהיינו הולכים דוג (פעם היינו גם צעירים) הייתה מסעדה בהרצליה ומסעדה ביפו שממש נהנו להכין לנו את הדגים.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

מבין את תגובתכם והכל אבל תנסו להבין גם אותי

כולי חייל עני ואני רוצה לשמור ולטפל באוטו שלי בצורה הטובה ביותר

חלפים כבר קניתי אז למה שהמוסך ישים חלפים מלשלו? שישתמש בשלי אם כבר

תכלס שאני לא רוצה שמוסך יעשה את העבודה

כן מה לעשות אני אוהב לעבוד לבד ולדעת שאני עשיתי במו ידי זה נותן לי סיפוק

ואם אתם עדיין בקטע של לצחוק אז בכיף... זה בריא לצחוק

פורסם

לשמור ולטפל באוטו שלך בצורה הטובה ביותר, הוא דבר חיובי מאד ומקובל ביותר.

חייל עני, אינו מחזיק ברשותו מזדה לנטיס!

אם אתה מעוניין להשתמש בחלקים שלך, ויש בהם פגם ביצור או הם לא מקוריים האם תבוא בטענות אל מנהל המוסך?

אני אישית יש לי סיפוק רב, כלקוח שלי מרוצה מעבודתי, וכן יש לי סיפוק מסקס!!

צחוק יפה לבריאות, ועדיין לא משלמים עליו!

בברכה

צביקה

ולזלוי 2002, אנא במחילה מכבודך אל תתן לי דוגמא מארה"ב, הישראלים נמצאים בכל מקום, וחוץ מנזק, ומהפרעה לציבור, הם אינם מביאים תועלת, לאף אחד רק לעצמם, ויוצרים תדמית שלילית,

בכל מקום שהם מגיעים, חוצפתם ורמת הדרישות שלהם עוברת כל גבול!!

הם נמצאים גם בארץ, וגם אני סובל " מנחת זרועם"לשמחתי הם לא הרוב, ושאר החיוביים, מפצים אותי על הישראלים השלילים בעלי הדרישות המופרזות{הכל מגיע לי]!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בטוחני שקיים מוסך שיסכים להעלות את רכבך על ליפט תמורת תשלום פעוט, אך לבטח יהיה זה מוסך חצר חאפר ולא מקצועי.

בכל הנוגע למוסך מורשה מאזדה (שבו תתבצע החלפת השמן לפי נוהל היצרן וכראוי), דבריו של צביקה ידידי בהחלט במקום.

האמן לי שהמלצתי לגשת למוסך אינה לטובת המוסך אלא לטובתך - איני רוצה שחלילה יגרם לרכבך נזק בשגגה כשרצונך הוא שהרכב יטופל כראוי ועל ידך.

לאחר תקופה של שמונה שנים שהיינו מטפלים אך ורק במוסך המורשה ובכל פעם קיללנו את הרגע שנכנסו לשם, אני עדיין חושב שבמקרה כזה של החלפת שמן הממסרה מומלץ לבצעה במוסך המורשה.

יום טוב,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם
כן שחף אני יודע שבמוסך של מאזדה הם מנקזים את השמן ע"י מכונה מיוחדת וככה ההחלפה מושלמת

השאלה היא אם הם יסכימו לרים לי ת'אוטו על ליפט ושאני יעשה את העבודה לבד (אני לא אוהב שנוגעים לי באוטו)

אתה חושב שתהיה בעיה עם זה שהם יעשו לי את הטיפול ושישתמשו בחלקים שאני קניתי?

וכמה לדעתך הם יקחו לי על העבודה והזמן? (אני מוכן להשקיע 50 שקל)

ואם חלילה תחליק ותשבור את הרגל - תצפה שהמוסך ייקח אחריות לא?!

ונראה לך באמת שבעל מוסך יהיה מוכן שתעבוד על הרכב - עם כלים שלו (הליפט שלו, לא?!) תמורת 50 שקלים זעומים?

חייל - שפר הופעתך וחדד מחשבתך!

פורסם

קטלני, שתי שאלות:

1. איזה מים של פרסטון שמת?

2. איך מרוקנים וממלאים מחדש מי קירור (צריך לרוקן את המים ואז לשטוף עם מים רגילים ורק אח"כ לשים את הפרסטון, או שאסור לשטוף במים רגילים)?

פורסם

1. שמתי את הפרסטון המוכנים לשימוש

2. אם אתה לא יודע אז לא הייתי ממליץ לך לעשות לבד!

ברמ תהעיקרון יש לך בתחתית של הרדיאטור בורד שנפתח והמים נוזלים החוצה. אם אתה לא מוצא או שהגישה לא טובה אז אתה פותח את הזרנוק התחתון ועושה את מה שכתוב:

אתה שם את הבורר על חום בתוך האוטו ותהיה סירקולציה מבחוץ ועם ונטה עובדת ונותן לכל המים לרדת (עם לחץ אויר על המערכת המים ירדו מהר וטוב יותר!)

אתה סוגר

ממלא מחדש כאשר הבורר עלל חום והונטה עובדת עד הסוף כולל את מיכל העיבוי

נותן לאוטו לעבוד קצת, מכבה, ממלא שוב עד הסוף ואז נותן לאוטו לעבוד להגיע לטמפ' עבודה ונותן לאוטו לעבוד על סרק איזה רבע שעה אם יורדים המים מהמיכל עיבוי אל תבהל (לא אמור לרדת הרבה!)

תמלא

וסע לשלום

תחפש יום אחרי נזילות

פורסם
בטוחני שקיים מוסך שיסכים להעלות את רכבך על ליפט תמורת תשלום פעוט, אך לבטח יהיה זה מוסך חצר חאפר ולא מקצועי.

QUOTE]

אני ביצעתי טיפול לרכב (החלפת פילטר דלק,סיכה+פילטר שמן+נוזל קירור) לפני שבועיים וחצי.

הליפט היה שלי תמורת 50 שקלים ועוד בעל המוסך עזר לי פה ושם.

ולפותח השרשור,לא הבנתי מה הקשר בין זה שהנוזל קירור ה"זרחני שנראה פצצות לגבות טילים לריסים ושפיצים לציצים" החדש שלך יותר טוב בגלל שהנוזל הישן שהיה במערכת תקופה והתלכלך (מן הסתם)...

מה ציפית שהנוזל ייצא מהמערכת כמו חדש ?

אם זה היה כך,לא היית צריך להחליף נוזל קירור\שמן וכו'.....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

1. איזה צבע (ירוק/אדום) של פרסטון שמת?

2. מה זה הזרנוק התחתון??

3. אחרי שפותחים את הבורג, ונותנים לכל המים לרדת - אפשר לשפוך מי ברז (כדי לנקות את המערכת)?

פורסם

סלבו - אם ברצונך לנקות אז קנה פלאשינג לרדיאטור ונקז את המים דרך הזרנוק התחתון.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

• תוכן חדש...