Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהפכה בענף הדלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני דווקא רואה שזה כן משפיע על החברות הגדולות. לאט, אבל משפיע..

תחנה של סדש תופסת תחנה של דלק, כזאת שלא היתה כדאית מספיק עבורם, מתחילה להציא 20 אגורות הנחה בתדלוק עצמי. המון בעלי רכבים באזור מתחילים לתדלק שם, והופ, חודשיים אחר כך, חצי מהתחנות "הגדולות" מיישרות קו ומציאות מסלולי תדלוק עצמי, עם 15 אגורות הנחה.

וזה רק מקרה אחד שראיתי...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הבעיה המרכזית היא שלא ניתן להוריד את מחירי הדלק. למה? כי יש בית זיקוק אחד במדינה והוא כפוף לרצונות המדינה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אז מה שניתן להבין מכך הוא, שגם אם תהיינה חברות דלק נוספות ותחרות בשוק, דבר לא יעזור ולא תהיה הנחה משמעותית עד אשר לא יהיה בית זיקוק נוסף?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

סונול מיבאת בעצמה תזקיקים מבתי זיקוק בחו"ל, ועדיין המחירים לא יורדים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אז מה שניתן להבין מכך הוא, שגם אם תהיינה חברות דלק נוספות ותחרות בשוק, דבר לא יעזור ולא תהיה הנחה משמעותית עד אשר לא יהיה בית זיקוק נוסף?

ל'

עד שלא נעבור לדלק תחליפי לא יהיה פיתרון נורמאלי...

יש דלקים אחרים, המונופולים לא רוצים שנישתמש בהם... נראה לך שאחרי יותר מ100 שנים של פיתוח לא מצאו משהו שיכול להניע את המכוניות?! תחזרי על זה 10 פעמים ותגידי לי שאת מאמינה בזה?!

עדין מאמינה?! OK...

אם ניקח את ההיתפתחות של כל טכנולוגיה אחרת, מחשבים, רפואה, מדעים מדוייקים וכו'... התמורה שנעשתה ב 20 שנים האחרונות היתה אדירה לעומת 20 השנים שלפניה...

בתחום הרכב נראה כאילו מישהו משחרר את הדברים ע"י משורה...

את באמת מאמינה שאם מחר היה נעלם כל הדלק הגולמי מכוניות לא היו נוסעות?!

מי הן החברות שמיצרות מכוניות? מי הן החברות ששולטות בשוק הדלק? האם הן לא רוחצות זו את ידה של זו?! נו באמת... די להיות נאיביים... לא מתאים לכם, אתם ישראלים...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

גילי מסכים איתך :mm_yeah: מילים כדורבנות

עד שלא יפסיקו כל הקומבינות למינהם לא נראה שינוי דרסטי בסוג האנרגיה שבה אנחנו משתמשים למכוניותנו.

יוגב

• תוכן חדש...