Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אאאהההה.... גילית זיוף... מישהו עשה עבודת פוטושופ והעלה תמונה מזוייפת!!!

הנה:

-רואים שזה פוטושופ?? כי אני אף פעם לא ראיתי בחיים שלי סיניות עם כאלה ציצים גדולים!! :shock:

:-D

China13.jpg

• תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בצה"ל באמת החיילות הכי יפות אבל הן בעיקר בחיל -האויר.

פעם הייתה אימרה בצבא לגבי מיון בנות :

"שמים את החיילת מול גורילה, אם החיילת מתעלפת לח"א , אם הגורילה מתעלפת - לשיריון"

פורסם
פעם הייתה אימרה בצבא לגבי מיון בנות :

"שמים את החיילת מול גורילה, אם החיילת מתעלפת לח"א , אם הגורילה מתעלפת - לשיריון"

וגם,

לוקחים חיילת מכוערת ושמנה ומעמידים אותה לפני טנק מג"ח.

אם היא מצליחה להסתיר אותו... ישר לחיל החימוש!!!

אמיר.

פורסם

לblue jay ....

אני גם פה מדי פעם, החברה של בנצי....

ואחרי שהשתחררתי מחיל האוויר יש פחות כוסיות בצה"ל....

חוץ מזה לא חסר גם שם כונפות....אז גורילה לא גורילה כבר לא כ"כ מסננים שם..

יותם!!!

שמעתי שהשתחררת...מזל טוב!!!!!!

שיחקת אותה עם התמונות(גם שם הם היו צריכים לשמוע על הGTI שלך, לא נמאס?)

בנצי אמר שבבת ים אתה יכול למצוא תעסוקה די בקלות עם המיומנות שלך בהפעלת מזרקים.. :lol:

סתם רמז שתקפוץ לבקר מתישהו.. בין זריקה לזריקה או שתארגן איזה מפגשון בטאבון והפעם גם אני אבוא עם אוטו משלי.. זה שמופיע בסימלון.

haters will hate

פורסם

Iraq4.jpg

^^^^^^^^^ מסכנים הילדים הם בטח בהיסטריה, אני בעד תמיכה פסיכיאטרית מהדרג הראשון לכל הילדים שהיו צריכים לעבור את החוויה הנוראה הזו! כמות הכיעור והברבריות של הנשים שם עולה על כל דמיון!!^^^^^^^

בויא'נה איפה החיילות הגרוזיניות???

עוד פעם הצנזור הצבאי הזה.....:wink:

אתה בכלל הרגת אותי!!!! אין על מה לדבר בכלל!!

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

קודם כל יוליה הכחולה מתבקשת לשים תמונה במדים ,זה מתבקש מהשירשור.

חוץ מזה הגברת עם האקדח לא במצב שכיבה נכון ,חוץ מזה שהעין השניה שלה פקוחה (והמבין יבין )וכל מי שיודע הסוואה מבין שבלי איפור היא בחיים לא תוסווה השאלה היא איזה איפור.

לגבי הקפ"ק לדאבוני לא מצאתי כזה בשירשור אבל כל מי שהסתכל קצת על חיילות מכיר את התופעה ,כשהמכנסיים מתוחות מידי על חזית החיילת נוצר"קפל פו* קידמי" ,כל הכבוד לצה"ל .

ב18 יש לי מילואים כך שאני צריך דחוף עוד ראשי תיבות חשובים .....אם זה נראה לך גס מידי שלח לי בה"פ .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...