Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה אני מחפש היכן ניתן לקנות את הסאב JL AUDIO W3 במחיר לא גבוהה במיוחד...

בבקשה חברה זה דחוף לי (ביום חמישי אני מתקין את המגבר ואני צריך לבחור סאב.... בנתיים האפשרויות שלי הם DRAGSTER DWE 126 או SOUNDSTEAM EG-12X... היתי רוצה לשמוע דעתכם על הסאבים הנ"ל בבקשה...)

ועוד סאב אחרון: ALPINE SWS-1242D ...מה דעתכם עליו (ועל כל הסאבים שהצעתי)

ומה מחירו של סאב זה בארץ? (והיכן אני יכול להשיג אותו במחיר כמה שיותר אנושי?)

התקציב שלי הוא גג 1300 ש"ח לסאב לא כולל תיבה...

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

יש למישהו עוד תגובות..? לפחות איזה מבין הסאבים לחפש...(שווה באמת לחפש)?

אבל גם לדעת את המחיר חשוב לי....

אז בבקשה עיזרו לי חברה...:wink:

פורסם

יש לך גם אפשרות ללכת על רוקפורד.

אחרי הכח יש להם סאבים מעולים.

הכל תלוי בהגברה שלך.

איזה מגבר מדובר?

וכמה הוא מוציא בגישור?

ROVER=~~

פורסם

עם אתה הולך על JL מבחינת איכות. תתרחק מרוקפורד. ופיוניר, וקיקר מרובע , וכו הם חזקים אבל הרבה פחות מדוייקים.

עם אתה מחפש איכות. לך על האינפיניטי קאפא פארפאקט, פיניקס גולד, פוקל, פייז, גם לדרגסטר יש סאב אחד (אני לא זוכר את הדגם.) אבל היה ממש איכותי.

איזה הגברה הוא יקבל??? נתונים ב 4/2/1 אום. שנתאים סאב.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

המגבר שלי הוא PLANET AUDIO VX6005

הערוץ ה-5 מספק 300 W RMS ב- 2 אוהם ו-200 W RMS ב-4 אוהם...

עכשיו אני מבקש תציעו לי דגמים ולא רק חברות....

פורסם

האינפיניטי קאפא פארפקט, תיבה פתוחה.

פיניקס גולד אוקטן 12, R12 . . שמעתי אישית

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם
עם אתה הולך על JL מבחינת איכות. תתרחק מרוקפורד. ופיוניר, וקיקר מרובע , וכו הם חזקים אבל הרבה פחות מדוייקים.

אתה מדבר על איכות?

לא ללכת על קיקר...רוקפורד..!?

נכון שה-JL מטורף... אבל אל תשקח שאתה משווה את ה-W3 לקיקר מרובע שזה הסידרה הכמעט הכי חזקה של קיקר..(כמובן מעליו יש את הסולו X )...

איך אתה משווה את החברות האלה לאינפיניטי קאפא פארפאקט....? פיניקס גולד ?פוקל(נחמד..), פייז(נחמד אבל הדגמים החזקים ביותר וגם הם לא מגיעים לרמה..) ,דרגסטר!?

על מה חשבתה מתי שכתבתה את המילים האלו?

בכל מקרה .... ה-JL הוא פצצה אבל אם אתה רוצה משהו יותר זול לדעתי לך על הקיקר קומפ VR

בתיבה פתוחה....

בהצלחה...

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

איש נחש. מדובר על איכות הסאב.

ומה לעשות שקיקר חזקים בטירוף.וסדרה המרובעת הי סדרת SPL. ולא SQ. שרוקפורד מעפנים בטירוף.

שמעת פיניקס גולד? אינפיניטי קאפא פארפאקט? פוקל אקסס, וסדרות גבוהות יותר?

כולם מעל ל350W RMS.

אני מדבר על המוצרים החדשים של החברות הללו. ורוקפורד ואיכות? כבר שנתיים שהם לא ביחד.

אבל למה שהוא מחפש מבחינת עוצמה ואיכות, האינפיניטי מצויין, מנסיון על מונו בריא.

ופיניקס גולד סאב מצויין ומדוייק יחסית למחיר.

אז אחרי שתשמע אותם, בתיבה מתעימה, תדבר, ולא תשלול סתם.

פורסם
אתה מדבר על איכות??

לא ללכת על קיקר...רוקפורד..!

נכון שה-JL מטורף... אבל אל תשקח שאתה משווה את ה-W3 לקיקר מרובע שזה הסידרה הכמעט הכי חזקה של קיקר..(כמובן מעליו יש את הסולו X )...

איך אתה משווה את החברות האלה לאינפיניטי קאפא פארפאקט....? פיניקס גולד? פוקל(נחמד..), פייז(נחמד אבל הדגמים החזקים ביותר וגם הם לא מגיעים לרמה..) ,דרגסטר!?

על מה חשבתה מתי שכתבתה את המילים האלו?

בכל מקרה .... ה-JL הוא פצצה אבל אם אתה רוצה משהו יותר זול לדעתי לך על הקיקר קומפ VR

בתיבה פתוחה....

בהצלחה...

שוב!

שוב נתקעים לך מקשי הניקוד!

אתה צריך לנקות את המקלדת שלך !

וזה חצי חטא להשוות L7 ל KAPPA...

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

טוב חברה ומה אתם אומרים על דרגסטר ו סאונדסטרים?

פשוט רק אחד מאלו אני יוכל להשיג...רק לא יודע מה לבחור...!

את ה - DWE 226 של DRAGSTER או את ה - EG-12X מסדרת הפיקסו של SOUNDSTREAM...?

פורסם

יש לי את הפוקאל אקסס אני מת על הסאב הזה עם הגברה נכונה הוא יכול לתפקד באופן מושלם לדעתי...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תוכן חדש...