Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יאאלה כול אחד מתלונן על מדינת ישראל..... מי שיש לו בעיות שיארוז תיקים ויעוף,

כמה תלונות יש על המדינה.... ודברים חיובים יש על ארה"ב. רוב האנשים פה כול החיים שלהם גרים פה,

אז הם צברו במשך החיים בעיות עם שרות ויחסים וכדומה.... ובארה"ב מי שהיה כמה כבר הוא הספיק לצבור? כלום.... למה הוא לא כול החיים חי שמה.

ואם מדברים על שרות.... קיבלתי מסך LG שבור מהמשלוח, ואני תמים חתמתי ולקחתי אותו מהדואר, למה חשבתי האריזה רק קרועה והמסך טוב, ואחרי שחותמים בדואר על חבילה שמקבלים זה בעיה שלי אם קורא לה משהו... בקיצור.... הייתי בח.י. מחשבים היבואן של LG, הם אמרו המסך מת ישר לפח, מנורת מסך הלכה ופלסטיקים, במשרדים שמה הם צילמו את המסך נתנו הערכת מחיר ותיעדו את זה במחשבים אצלהם, את המסך השבור חנות מחשבים שקניתי מימנה אותו, אספה, וסיפרה לי שזה המשלוח אשם והם יעשו הכול כדי לטפל בהקדם האפשרי, לפי תקנון הדואר מטפלים במקרים כאילו עד 120 יום, זה אומר הייתי צריך לחכות עד כשליש שנה, עד שהייתי מקבל מסך, אחרי שבוע, קיבלתי מסך חדש הבית. בלי לשבור את הראש בכלל. זה היה שרות מעולה לדעתי.

יש מלא אנשים טובים בארץ ושרות מעולה בהרבה מקומות שאפשר לשבח, זה תלוי באיזה גישה גם פונים אל הבן אדם,חברה,עסק.

תמיר

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עיפרון שמח, ישראל דפקה את עצמה חזק עם חוק השבות, עלו יותר מידי עליות שאין להן שום דבר בראש ולא יודעים לעבוד גם.

ככה שלהאשים את הרוסים הלא יהודים זה טיפשי ( אני רואה את ההכי יהודים פה, החרדים- מה הם עושים? מוצצים כסף ועוד כסף ועוד כסף ועוד כסף ועוד כסף, אה הם גם משמשים כבית רבייה נגד האוכלוסייה הערבית ובעתיד המדינה סומכת שהם ילחמו, כן כן).

הרבה אנשים לומדים בישראל ומנסים כמה שיותר מהר לעזוב, אני אחד מהם.

ולגבי שלא הכריחו אותי לעלות?

תגיד לי יש לך מחק במקום שכל?

ילד בן 3 או 4 או 8 או 12 יודע מה רוצים ממנו? יודע אם הוא רוצה לעלות למדינה אחרת?.

ולהודעה מעליי, השירשור מדבר לא על ארהב אלא על יחס בין בני אדם, שבישראל לא קיים.

פורסם

רשמתי תגובה ארוכה. מחקתי אותה ורשמתי את התגובה הקצרה.

אבל רק כדיי שלא תחשוב שאין לי תגובה אמיתית, אם יש לך כח לקרוא, בכבוד:

עיפרון שמח, ישראל דפקה את עצמה חזק עם חוק השבות, עלו יותר מידי עליות שאין להן שום דבר בראש ולא יודעים לעבוד גם.

ככה שלהאשים את הרוסים הלא יהודים זה טיפשי ( אני רואה את ההכי יהודים פה, החרדים- מה הם עושים? מוצצים כסף ועוד כסף ועוד כסף ועוד כסף ועוד כסף).

הרבה ישראלים לומדים בישראל ומנסים כמה שיותר מהר לעזוב, אני אחד מהם.

ולגבי שלא הכריחו אותי לעלות?

תגיד לי יש לך מחק במקום שכל?

ילד בן 3 או 4 או 8 או 12 יודע מה רוצים ממנו? יודע אם הוא רוצה לעלות למדינה אחרת?.

ולהודעה מעליי, השירשור מדבר לא על ארהב אלא על יחס בין בני אדם, שבישראל לא קיים.

נראה לך שיש לי מושג בן כמה אתה? אין לי, אז מאיפה אני יודע מתי עלית לארץ? אני מהמר שאתה צעיר. אני מייחל לך להגיע לגיל 18. בטח תברח מהצבא ("למה לי לעשות צבא"), ואז תיצא מהארץ.

החרדים מוצצים כסף? יא ראב, מאיפה החוצפה?! זאת מדינת היהודים!!! המייחד אותה זה שאנחנו יהודים. אם כולנו ניהיה יהודים בת"ז בלבד, בלי לשמור שום מצווה, איזה מדינת יהודים ניהיה? תוך 2-3 דורות נהפוך להיות מדינה אחרת לגמרי, תוך 5 דורות כבר לא ניהיה.

צריך שיהיה את הצד הדתי יותר, את הצד היהודי יותר. כי אחרי הכל, זוהי המהות של המדינה הזאת. לדעתך הם מוצצים דם? למה? כי אתה לא מאמין בדת שהם מתפללים אליה?

הם מתפללים לאלוהים, עושים עבודות קודש.

אני לא דתי בכלל, אפילו לא שומר שבת (אבל בהחלט שומר חגים וכו'), וגם אני חושב שיש בהם דברים דוחים (חוסר התפשרות לטובת כלל העם, זיופים בבחירות ועוד שטויות), אבל מפה ועד להגיד מוצצי דם זה שמים וארץ.

איך אתה בכלל מסוגל לדבר על מוצצי דם? שוב פעם, לא משהו על הרוסים, אין לי משהו נגדם, אבל כמו שאמרתי - היו הרבה רוסים שעלו לארץ רק בשביל ההטבות. לא היו יהודים כלל וכלל, אבל הם רצו את ההטבות שמקבלים העולים החדשים אז הם עלו. אם זה לא למצוץ דם (והרבה) אז אין לי מושג מה זה למצוץ דם. לפחות לחרדים יש טעם, יש אמונה, נותנים תקווה, יש סיבה. מה הסיבה שלהם?!

ישראל לא טעתה בחוק השבות. חשוב היה לה שזו תיהיה מדינת היהודים, ושיהיה פה רוב יהודי. חשוב לה שאנשים שמרגישים שהם קרובים לירושלים בנפשם - יכולו להיות קרוב אליה פיזית. הם לא חשבו על כך שאנשים יצהירו שהם יהודים בשביל לנצל את המדינה ולשתות וודקה כל היום.

לא יודע באיזה גיל עלית לארץ, אבל תאשים את ההורים שלך. תכעס עליהם שהם טעו, לא עלינו על כך שהמדינה שלנו לא לטעמך.

יודע מה? תביא לי לדבר עם ההורים שלך. אני בעצמי יאשים אותם.

בשביל מה לבוא לארץ אם אין שום זיקה למקום הזה?

Back to the original - NC again.

פורסם

נו באמת.

קודם כל אני כמה שנים אחרי גיל 18.

דבר שני אם כל כך מפריע לך שלא עושים צבא לך תדבר עם החרדים "היהודים" שלך.

ויחסית לחרדים שחוץ מלהתפלל לא עושים כלום, הרוסים הם אלה שעושים פה עבודות שאף ישראלי לא יעז לעשות אז תן להם כבוד.

ולגבי הזיקה, אני יהודי ההורים שלי יהודים, ואני לא יתחיל לספר מה עשו לאחים ולסבים שלהם 60 שנה לפני.

אגב, חרדים שאורמים שלא הייתה שואה, שלא עומדים בצפירה.

אלה יהודים בשבילך?

הם לא חשבו על כך שאנשים יצהירו שהם יהודים בשביל לנצל את המדינה ולשתות וודקה כל היום.

אגב, כמות המבוטלים ששותים ערק גדולה מאלה ששותים וודקה.

פורסם

חברה, לא זאת הייתה כוונתי....

אנא נסו להימנע מלעבור לנושאי דת, גזע, לאום ודת. אנו נמצאים בפורום רכב ולא דת ופוליטיקה.

הכוונה שלי הייתה לפתוח דיון על מתן שירות בתחום הרכב בארץ ובעולם ולא להתעסק בעלייה או בחרדים.

אם אנשים רוצים לתת דוגמאות תומכות או סותרות מתחום הרכב, אתם מוזמנים.

פורסם

עליתי לארץ בגיל 4, ככה שאני לא יודע איך היו החיים ברוסיה.

כל חיי אני חי פה.

ולהגיד את האמת - אהבתי את המדינה הזאת, ואת האנשים.

אבל מה, בשנים האחרונות המצב התדרדר כל כך שברופא אתה כבר לא יכול לבטוח.

אין יותר כבוד בין אנשים, אין אהבת רעים אין כלום.

אין זכר ליהדות, גם האמונה כבר נהייתה רק אמצעי להישגים פוליטיים/כלכליים.

אנחנו לאט לאט הופכים למדינת עולם שלישי ולא עושים כלום בקשר לזה.

מושחתים מבטיחים להלחם בשחתיתות,

גנבים מבטיחים להילחם בפשע וכד'...

לכן מובן שהרבה אנשים רוצים לעזוב, ואין קשר לעדה,מוצא או כמות השנים שהם חיו בארץ.

בתקווה לעתיד טוב, בעוד יותר תקווה שהעתיד הזה יהפוך להווה בארץ.

פורסם

אנשים טוענים ובצדק שזה חרא של מדינה.

אם הייתה אפשרות בחירה כלומר, אם היו נותנים גרין קארד למי שרק רוצה או נאמר קנדה הייתה פותחת שעריהה לכל מי שרוצה.

רוב האוכלוסיה פה הייתה עוזבת בלי לחשוב פעמיים.

אנשים בוכים ונשארים פה כי זה לא כ"כ פשוט לעבור למקום אחר , ילדים\משפחות\עבודה...מתן אישור עבודה קבוע...

המצב פה בקנטים, אחד אוכל את השני, אחד גונב מהשני, בקיצור פ-ק-ק.

פורסם

בכל מצב בו אתה מרגיש שהההגה רועד זה יכול להיות 3 דברים:

1.הציריות של האוטו או אחת מהן הלכו שזה רוב הסיכויים.

2.המשולשים של האוטו שלך הלכו שזה די נדיר.

3.יש סיכוי שהגומיה של תושבת המנוע שלך נסדקה לא כל כך נדיר אבל גם לא סביר.

:-):-P:wink::?:roll:
פורסם

ללכולםם...

הבן אדם שאל שאלה במקום לנסות לעזור ולענות אתם מדברים על השירות בארץ

זה פורום רכב לא שירות לקוחות..

בכל זאת רשמתי לו פה הודעה בקשר לבעיה שלו ולא על שירות הלקוחות..

וגם אני חושב שהשירות בארץ חרא:wink:

:-):-P:wink::?:roll:
פורסם

לא יעזור כמה ישראל היא מדינת היהודים כל עוד המדינה תמשיך לאכול את יושביה ותאכל את שכבת הביניים שהיא היחידה שמשלמת מיסים בארץ הזאת יהיה התמרמרות.

אנשים לא מרוצים כי הם עובדים כל החודש קשה ובסוף מה נשאר ביד? כלום! מכל המיסים, מחירי הדלק המופקעים ועוד.

אתה אומר לעצמך כל חודש מחדש בשביל מה אני צריך את החרא הזה? רק עובד וכולם יורקים עליך איפה שאתה לא הולך השירות חרא, עושים לך טובה שנותנים לך שירות.

לעבור לחו"ל זה לא כל כך פשוט אבל רק שתדע שיותר ויותר אנשים עושים את זה כי פשוט נמאס להם הם רוצים שאם לפחות הם עובדים קשה שישאר מזה משהו להנות!

אני אישית מתכוון ברגע שאני יסיים את הצבא המקולל הזה לטוס לחו"ל וגם אולי להשאר לראות איך אנשים נורמלים חיים במדינות מודרניות.

פורסם
חברה, לא זאת הייתה כוונתי....

אנא נסו להימנע מלעבור לנושאי דת, גזע, לאום ודת. אנו נמצאים בפורום רכב ולא דת ופוליטיקה.

הכוונה שלי הייתה לפתוח דיון על מתן שירות בתחום הרכב בארץ ובעולם ולא להתעסק בעלייה או בחרדים.

אם אנשים רוצים לתת דוגמאות תומכות או סותרות מתחום הרכב, אתם מוזמנים.

ומכיוון שהשרשור באמת לחלוטין יוצא מתחום הרכב שלשמו פתח המשתמש את השרשור, נאמר לו עכשיו לילה טוב.

מוטי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...