Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי תפסיק להגיד חול ותגיד עולם נרומאלי.

בלי מיסים מפגרים, בלי אנשים מטומטמים, עם ממשלות נורמאליות, חוקים חכמים.

ישראל נהרסה איפשהו בשנות ה80-90.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שהייתי באמריקה לפני כמה חודשים פשוט נדהמתי מהרמת שרות שם, במקרה יום אחד הלכנו אני ואבא שלי עם חבר שלנו (שגר שם, בלוס אנג'לס) לשים את 2 המכוניות שלו בסרוויס של החברה, מרצדס S500 לונג (אצל סטיגלר, אם מישהו מכיר), וקררה קבריולט (ב"דה אוטו גאלרי", שוב, אם מישהו מכיר), בשתי המקומות האלה, רק הגענו לשם, ישר ניגש אלינו עובד, שאל אותנו מה הבעיה, לקח לנו את המפתחות, חתימה על המסמך, שאל אם אנחנו צריכים הסעה, וזהו. תוך 3 דקות סיימנו בכל מקום, פשוט כיף!

ועוד משהו שקשור קצת למנטליות, נניח שהייתי נכנס לסוכנות של רכבי יוקרה בארץ עם מצלמה ביד, ישר היו קופצים עליי לעוף משם, אבל שהייתי שם, נכנסתי עם מצלמה ביד לאוטו גאלרי (דילר של פרארי, מזראטי, פורשה ואודי), ניגש אליי עובד, שאל אותי אם אני צריך עזרה, אמרתי לו שאני רוצה רק להסתכל ולצלם אם אפשר, הוא אמר לי are you kidding??, sure you can, ובמשך 20 דקות הסתובבתי שם צילמתי ודיברתי עם העובד על המכוניות שיש שם והוא סיפר לי על כמה מכוניות למי הם היו שייכות והתייחס אליי כאילו אני מינימום יוצא משם עם 3 מכוניות חדשות. פשוט תענוג, כנ"ל בכל דילר מכוניות שהייתי בו

ומי שאמר שאנחנו נשתלט על לוס אנג'לס, אז רק שתדע שהשתלטנו על לוס אנג'לס ממזמן, אין מצב שאתה הולך ברחוב\נוסע באוטו\נכנס לחנות\אוכל במסעדה ואתה לא שומע עיברית\מוזיקה מזרחית בכל מקום, אפילו שהייתי במלון במקסיקו פתאום אני שומע בבריכה שרית חדד

פורסם

ישראל נהרסה עוד הרבה לפני זה....

אנחנו כמו דגי קרב יפניים. לא משנה באיזה גודל של אגם ישימו אותם, ברגע שהם יפגשו רק אחד יצא חי...

ככה גם אנחנו...

אגב, ראית את הסרט פרנהייט 9/11??? ראית כמה מושחט המימשל שם?

ראית את מי מגייסים שם לצבא? מפיק הסרט מגיע לחברי הפרלמנט שתמכו במילחמה במיפרץ, ומבקש מהם לישלוח את בניהם לשם... אחד מהם סירב בנימוס, כל השאר סימנו לשומר הראש שלהם "לפזר את ההפגנה"... :|

הראו שבוש אמר בתחילת דרכו כי סדאם לא מהווה איום ממשי עם ארה"ב ואין לו נשק כימי בכמויות גדולות, וביכלל אין לו נשק ביולוגי או אטומי...

לפני "הפלישה" הוא אמר כי יש בוודאות נשק כימי וביולוגי ואולי אפילו נשק גרעיני.... אחרי הפלישה מצאו כמויות זעירות של חל"כ... למה? כי מעולם לא היה... ארה"ב תקפה מדינה שמעולם לא פגעה בה, מעולם לא אימה עליה. והכי "יפה" הם האכילו את האזרחים שזו "מיחמת שלום"... כן, בטח...

גם הראו כי לא היה קשר ישיר או עקיף לעוסמה בן לאדן...

גם שמה הצלחות לא ממש נקיים וצוף לא נוזל מחברי הפרלמנט...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
שהייתי באמריקה לפני כמה חודשים פשוט נדהמתי מהרמת שרות שם, במקרה יום אחד הלכנו אני ואבא שלי עם חבר שלנו (שגר שם, בלוס אנג'לס) לשים את 2 המכוניות שלו בסרוויס של החברה, מרצדס S500 לונג (אצל סטיגלר, אם מישהו מכיר), וקררה קבריולט (ב"דה אוטו גאלרי", שוב, אם מישהו מכיר), בשתי המקומות האלה, רק הגענו לשם, ישר ניגש אלינו עובד, שאל אותנו מה הבעיה, לקח לנו את המפתחות, חתימה על המסמך, שאל אם אנחנו צריכים הסעה, וזהו. תוך 3 דקות סיימנו בכל מקום, פשוט כיף!

ועוד משהו שקשור קצת למנטליות, נניח שהייתי נכנס לסוכנות של רכבי יוקרה בארץ עם מצלמה ביד, ישר היו קופצים עליי לעוף משם, אבל שהייתי שם, נכנסתי עם מצלמה ביד לאוטו גאלרי (דילר של פרארי, מזראטי, פורשה ואודי), ניגש אליי עובד, שאל אותי אם אני צריך עזרה, אמרתי לו שאני רוצה רק להסתכל ולצלם אם אפשר, הוא אמר לי are you kidding??, sure you can, ובמשך 20 דקות הסתובבתי שם צילמתי ודיברתי עם העובד על המכוניות שיש שם והוא סיפר לי על כמה מכוניות למי הם היו שייכות והתייחס אליי כאילו אני מינימום יוצא משם עם 3 מכוניות חדשות. פשוט תענוג, כנ"ל בכל דילר מכוניות שהייתי בו

ומי שאמר שאנחנו נשתלט על לוס אנג'לס, אז רק שתדע שהשתלטנו על לוס אנג'לס ממזמן, אין מצב שאתה הולך ברחוב\נוסע באוטו\נכנס לחנות\אוכל במסעדה ואתה לא שומע עיברית\מוזיקה מזרחית בכל מקום, אפילו שהייתי במלון במקסיקו פתאום אני שומע בבריכה שרית חדד

תשמע בוא אני ינסח את זה ככה... זה שטויות ברמה מה שאתה אומר, ישראלים הם לא אפילו 2 אחוז מהאוכלוסיה בלוס אנג'לס.

אתה שומע עיברית כי בכל מקום שתלך אם יהיה ישראלי אחד ו20 אמריקאים אתה תשמע את הישראלי צועק. וזה לא גאוה.

בכל עיר גדולה בארה"ב יש הרבה מהגרים שכוללים גם ישראלים בין השאר... תסע קצת לערים קטנות חוץ מאמריקאים לא תמצא שם כלום.

פורסם

אתה ממש חובב קונספירציות גילי, הא?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ישראלים לא יודעים לתת שירות, אבל וזה אבל גדול, הם לא יודעים לקבל שירות.

מי שנותן להם שירות טוב, נתפס בעיניהם כפראייר, ומנצלים את זה לרעה.

כמו שאמרו, הם תמיד יחפשו איך לדפוק את נותני השירות, איך לנצל את הכל עד תום.

הם לא יחשבו, סבבה, יש כאן מישהו אמין, נותן שירות יפה, בוא נמליץ גם לאחרים,

שייהנו גם משירות אדיב ואמין, אלא ירוצו לספר לחבר'ה איך הם דפקו את המוכר,

ואיך הם שיגעו אותו, איך מצצו לו את הדם, ולא ויתרו לו בכלום, וכמה גברים הם יצאו.

בארה"ב או באירופה, לא תראו מקרים כאלה. כמובן שיהיו יוצאי דופן, אבל אלה הם חריגים.

כלל האוכלוסיה לא תעלה על דעתה לעשות מה שלישראלים נראה טבעי.

אז נכון, אפשר לבכות עד מחר, אבל מי שייתן בארץ שירות כמו באמריקה, ימצא את

עצמו פושט רגל...

נכון, צריך, וגם יש רבים שעושים זאת, לתת שירות טוב ויעיל, אבל עד גבול מסויים, כי

אם לא, ישר יהיה מי שינצל את זה...

עצוב, אבל נכון.

פורסם
אתה ממש חובב קונספירציות גילי, הא?
אני?! מה פתאום!!! מאיפה הגעת לזה ומי שלח אותך אלי?!

:wink:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

עם כל הכבוד (ואין לי בכלל כבוד...)

אתה מוזמן לחזור לאיפה שבאת ממנו!!

למה עלית בכלל למדינה אם כזה חרא לך פה?

Back to the original - NC again.

פורסם

אההה באמת?

אז איך אתה מסביר את העובדה ש70-80 אחוז מהתלמידים בברוולי הילס היי סקול הם פרסים!, וזה לא כולל את שאר היהודים שיש שם, וגם בעוד מקומות יוקרתיים כמו אגורה הילס או קאלאבאסאס הילס רוב התושבים יהודים

פורסם

זאת כבר תגובה שמקומה לא בפורום.

אתה מכיר את הבן אדם? אתה יודע אם ומתי הוא עלה?

אתה יודע בגלל מה הוא עלה ומה היה מצבו?

באיזה זכות אתה אומר כאלה דברים?

לא ציפיתי ממך לכאלה תגובות.

תגובה מבישה.

פורסם

חלקנו עלינו בלית ברירה כי היינו צעירים מדי מכדי לעשות את ההחלטות האלו בעצמנו. עכשיו אנחנו כבר לא יכולים לחזור.

חלקנו אפילו לא רוצים.

אז אתה מוזמן לקחת את מה שאמרת - and stick it where the sun doesn't shine

יום נעים

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
אההה באמת?

אז איך אתה מסביר את העובדה ש70-80 אחוז מהתלמידים בברוולי הילס היי סקול הם פרסים!, וזה לא כולל את שאר היהודים שיש שם, וגם בעוד מקומות יוקרתיים כמו אגורה הילס או קאלאבאסאס הילס רוב התושבים יהודים

אנשים כמוך זה הדבר הכי רע שיש.. אתה מתווכח על "עובדות" שמבוססות על כלום ואישית אני גם לא יודע נתונים מדוייקים ולכן אני לא זורק מספרים באויר בלי קשר למציאות... בטח ש80 אחוז מהתלמידים בתיכון בברלי הילס הם פרסים... איזה שטויות אלוהים.

יהודים וישראלים זה שני דברים שונים... מאוד.

פורסם
בחול יש אנשים מזן אחר, אנחנו זן נדיר, זן מעפאן, דפוקים מהיסוד.
בחו"ל, ברוב המקרים, מאמינים בזולת - וזה בהחלט חלק מדרך החיים של האנשים שם. נכון, לא כולם כאלה - אבל עדיין הרוב מאמינים באנשים - ובגלל זה הכל נראה שם אחרת.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לא רמת גן... גבעתיים.. אצל עובד...

צחוק צחוק אבל אצל עובד תלויות תמונות של מנת הסביח שלו מסביב לעולם עם ישראלים

באנגליה ועוד ארצות רבות (ברצינות - הוא באמת שלח אותן לחו"ל - רק לחמם ולהגיש)

פורסם
זאת כבר תגובה שמקומה לא בפורום.

אתה מכיר את הבן אדם? אתה יודע אם ומתי הוא עלה?

אתה יודע בגלל מה הוא עלה ומה היה מצבו?

באיזה זכות אתה אומר כאלה דברים?

לא ציפיתי ממך לכאלה תגובות.

תגובה מבישה.

לפי השם שלך (איגור) אני מנחש שלקחת את התגובה שלי אישית בגלל שדיברתי על כך שהוא עלה למדינה.

התגובה שלי לא הייתה על הרוסים בכללי, אלא עליו בפרט.

כמו שהגבתי עליו, ככה יכולתי להגיב על ההודעה של דניאל בעמוד הראשון. ורציתי להגיב אבל התעצלתי.

אז אל תיקח את ההודעה אישית, תקרא אותה באופן כללי ותראה שאני לא טועה.

מי שחרא לו פה - מוזמן לעזוב. אף אחד לא מחזיק פה אף אחד אחר בכח.

אני הראשון שיסכים שיש פה חרא דברים כגון מיסים גבוהים, קומבינות שמגיעות עד לראשי רשויות, הפליות (שמעתם על 50 האתיופים המסכנים שלא מורשים להיכנס לבית הספר, כי הם אתיופים?) וכו' - אבל זאת המדינה שלנו.

אולי קצת הגזמתי עם התגובה שלי,

אבל ראבאק, בכל מקום שאפשר אז מכפישים את ישראל? בכל מקום להתבכיין?

כשרק אפשר אז מנצלים את ההזדמנות לספר עד כמה חרא פה? גועל נפש.

פשוט יש שני דברים בנושא הזה שמרגיזים אותי (מאוד).

קודם כל, כשמתבכיינים כמו תינוקות.

לא טוב לכם? חרא של מדינה? יופי, אתם מוזמנים ללכת ללמוד באיזה מכללה בלידס, להעביר דירות ולהיות סבל בניו-יורק או אנערף.

אבל ההתבכיינות זה עוד ניחא...

הגרוע מכל זה כשמנסים לנצל, נדפקים - ובוכים.

לא מזמן קראתי שחלק לא קטן מהרוסים שעלו לארץ הם בכלל לא יהודים ולא מכירים ביהדות. הם עלו לפה כי הם שמעו שאפשר לנצל פה את טוב הלב של הממשל הישראלי שרוצה שיהודים יעלו לארץ, ושכל יהודי שעולה מקבל המון המון הטבות - אז הם עלו לארץ בשביל ההטבות בלבד. עד היום הם לא מכירים ביהדות והם גם לעולם לא יכירו. אז על חלקם עלה הממשל ולקח להם את זכויותיהם והחוצפה היא שהם כעת מתלוננים על הממשל שכביכול הפקיר אותם. הפקיר?! מי אתם בכלל?! חוק השבות = כל יהודי למדינת ישראל!! לא לכל מי שחמדן! ועל מי שהממשל לא עלה ונהנה מההפקר - גועל נפש.

הבעיה היא שרוב האנשים אף פעם לא מרוצים. זה סוג כזה של אנשים, שאוהב להתבכיין. אם הם היו גרים בארה"ב הם היו אומרים "חרא מדינה. חרא ממשל. מה אני צריך את המלחמה בעירק?! מה אני צריך את סופות ההוריקן האלה? מה אני צריך את הביזה הזו? - אני עובר!".

יופי, להתבכיין זה קל. מבכיינים לא נבנתה המדינה, ובכיינים לא ישנו אותה. אז במקום לטחון את האוזן ולהגיד "חרא מקום, אני רוצה לעזוב" - תעזבו. אתם לא מפחידים, באמת שלא.

(הודעה זו היא לא אליך איגור, אלא לבכיינים בכללי, לא משנה אם הם רוסים, ישראלים, מצרים, טורקים, ושאר ירקות)

Back to the original - NC again.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...