Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בגלאי הזעקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היום שמתי לב שהגלאי הקטן ברכב נותק מהכבל שיוצא ממנו, מצאתי את הכבל שיוצא ממנו ובקצה שלו יש שני חוטים (כנראה פלוס ומינוס) כאשר אחד אדום ואחד שחור.

השאלה שלי אם מישהו נתקל בזה ויודע איך מחזירים את זה או שיודע איך לפתוח את הגלאי (הקטן זה שצמוד לשמשה)

תודה רבה ושבת שלום

פורסם

ברוב הגלאים יש חוט לפלוס (אדום), חוט למינוס (שחור) וחוט נוסף שהוא הפיקוד. אם יש לך מלחם קטן, אז זה לא קשה להלחים בחזרה את החוט שנותק.

איזה אזעקה זאת?

פורסם

נראה לי שאתה מתכוון ל"עינית" באחד מצידי הדשבורד של גלאי הנפח.

אם ניתקו לך חוטי העינית מהעינית, סימן שפעלו ב"אלימות" אל מול העינית ותלשו את החוטים שלה. אין מקום להחזירם אלה בעבודת הלחמה עדינה אם בכלל נשאר מקום כזה לביצוע.

סט גלאים חדש במקרה מקסימלי שחייבים להחליף יעלה לך עד-200שח לסוג הכי טוב אצל המתקין הכי יקרן,כולל עבודה כולל מעמ.

בעלי "ידים" טובות, יוכלו לבצע הח' זו לבד ולחסוך 1/2 מהסכום, אך לא אוכל כבעל מקצוע להמליץ על פעולה זו לא בגלל שהיא קשה, בכלל לא, אלא שבכל זאת מדובר בחשמל אלקטרוניקה מחשבים ברכב, וחיי אדם התלויים בתקינות מערכות אלה,

אתמול למשל היה אצלי אוטו שמישהו החליף לו את אחד הכבלי פלוס הראשים לבית הנתיכים בתוך הרכב והעביר אותם בצמוד-----לציר ההגה!!! סכנת קצר שריפה והסתבכות החוט בזמן סיבוב ההגה, ובמיוחד לאור שבמיצובישי לנסר הישנה הזאת ציר ההגה אינו מוגן בתוך שרוול מוביל.

מכאן המלצותי לבעל מקצוע כל פעם ולא מתוך זלזול בכשרונות שאני בטוח שקיימים.

תודה על ההבנה ובברכה

דני ממצת אור בחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

גלאי הנפח בסה"כ מתחבר באמצעות קונקטור לקופסה קטנה בגודל קופסת גפרורים.

אי אפשר פשוט לרכוש אחד חדש ,בלי החלפת כל הערכה? או שמדובר במחיר לחדש...

לפי מה שראיתי ברכב הקודם שלי, בו נקרע הגלאי, מדובר בחוטי משי שקשה מאוד עד בלתי אפשרי להלחימם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תודה לכול העונים, אני אלך לשאול כמה יעלה לי להחליף את אחד העיניית, כי זה לא ניתן לפתיחה.

בכול אופן תודה.

• תוכן חדש...