Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תשמור על העולם ילד � איל פלד, והוא שלנו!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני בחיים לא ישכח איך אייל נתן נשיקה לאיזו טריומף באחת התכניות (לפני כמה שנים).

הוא נישק טריומף TR3A אדומה הזהה לשלו. רק ששלו היא בצבע צהוה בננה בהיר.

מחרתיים יום ג' בשעה 20:45 ישודר הפרק שהוא צילם על ת"א ובו הקטע על מפגש שישי של המועדון. - לא לפספס!!!

פורסם

אני מצטרף לברכות התשבוחות והאיחולים,מסע עולמי ליוותה אותי במשך שנים ונתנה לא מעט רעיונות להגשמת חלומות. נקודת אור אוטנטית של הגשה אנושית בעולם טלויזיוני פלסטי ורדוד..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

ווי אני רואה שגם איל פלד פה.

כל הכבוד לך אחי. אחלה תוכנית חבל שהיא מפסיקה.

אם תרצה אני מוכן להחליף אותך באזה תוכנית ולטיל בעולם.

בי

אין כמו גי' אס אר!

פורסם

כל הכבוד לך אחי.

...

אם תרצה אני מוכן להחליף אותך באזה תוכנית ולטיל בעולם.

בי

"אחי", נראה לי שכדאי לך למצוא מסלול בעולם, כי לפי הודעותיך בפורום, עושה רושם שבקרוב תקבל כרטיס "הלוך" מהפורום.

בברכה,

גלעד

פורסם
"אחי", נראה לי שכדאי לך למצוא מסלול בעולם, כי לפי הודעותיך בפורום, עושה רושם שבקרוב תקבל כרטיס "הלוך" מהפורום.

למה?.

נ.ב

בנזין אחלה להקה. פשוט מדליקה.:onfire:

אין כמו גי' אס אר!

פורסם

היי ידידי

יופי של כתבה !!

על מסע עולמי כל מילה מיותרת-תוכנית מדהימה,לדעתי לא פיספסתי אפילו אחת.

ועכשיו.....כל שנשאר(בנושא התחביב)לרענן את המכוניות ולהגיע למפגשים בימי שישי עם אחת היפיפיות!!

בהערכה והצדעה על העשייה והתרומה למועון החמש.

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

• אחראי פורום
פורסם

שמחתי לקרוא שמתוכנן משהו עתידי בטלוויזיה על מכוניות ,

סוף סוף תינתן במה לכל השרוטים ואנשים מבחוץ יתחילו להתעורר ולהבין שיש

פה תרבות מוטורית מפותחת (עד כמה שאפשר).

כל הכבוד ובהצלחה בהמשך!

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

עם, או ללא קשר- "מסע אולמי"- התכנית הטובה ומעניינת פחות או יותר היחידה, שאפשר לראות בטלויזיה היום, בין כל השעשועונים ותכניות ריאליטי המטופשות, שגורמות פשוט להיתבאס ולהפסיק בכלל לראות את הטלוויזיה! ואני אפילו לא מדבר על השאר הדברים שהוא עושה! אז, כל הכבוד לאייל, וישר כך!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...