Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אני ידעתי שבשביל לרכב על טרקטורון (מבחינת רישוי) צריך להיות בן 17 וחצי ובעל רישיון נהיגה 02 יענו לאוטו.

היום פירסמו ב"ידיעות אחרונות" שאפשר לרכב על טרקטורון מגיל 16 ועם רישיון טרקטור.

יש לי רישיון על טרקטור ואני מתכוון לקנות בקרוב טרקטורון (כנראה ימהה בלאסטר).

מישהו יכול להסביר לי יותר בפירוט על מה בדיוק מדובר?

פורסם

לידעתך חבוב היום 17\8 מאפשר לך לעשות רשיון וטרקטור בגיל 16 ןמותר לך ונהוג גם על טרקטורון ומיול וכאלה היום קראתי את זה בעיתון במספרה :)

פורסם

כן גם אני קראתי היום בעיתון.

פשוט היה גם כתוב שצריך קורס אבל הקורס זה רק בשביל מיול וריינג'ר נכון?

יענו בשביל הכביש?

פורסם

לדעתי מדובר בהחלטה שגויה ושטותית!!

לא מבין איך מאשרים דבר כזה.

אני לא רואה הצדקה לתת לנער בן 16 כלי רצח שכזה בידיים...

גיל 16 זה עדיין גיל הטיפש-עשרה, ואין עדיין מספיק בגרות כדי לרכוב על טרקטורון.

אמיר.

פורסם

בארה"ב, אירופה ולמעשה, בכל העולם, לא צריך רשיון נהיגה בשביל כלי רכב המיועד לשטח - טרקטורון או אופנוע.

אתה יכול לרכב על מה שאתה רוצה, בכל דרך שאינה ציבורית, בכל גיל.

רק בארץ התחכמו, כרגיל.

ואגב, אני בעד הורדת הדברים האלו מהכבישים. זה רק גורם לצרות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
בארה"ב, אירופה ולמעשה, בכל העולם, לא צריך רשיון נהיגה בשביל כלי רכב המיועד לשטח - טרקטורון או אופנוע.

אתה יכול לרכב על מה שאתה רוצה, בכל דרך שאינה ציבורית, בכל גיל.

רק בארץ התחכמו, כרגיל.

ואגב, אני בעד הורדת הדברים האלו מהכבישים. זה רק גורם לצרות.

לדעתי צריך אפילו יותר להתחכם ולהחמיר.

צריך לזכור רועי, שתרבות הנהיגה בארץ רקובה מהשורש, כבר במכוניות על הכביש ובטח ובטח שבכלי השטח.

לא מעט יוצא לי לראות נערים חכמולוגים שמאיטים נתיב שלם בכביש החוף עם מיול או ריינג'ר!!

גם אני, כמוך, למען הורדת הכלים האלה מהכבישים כליל.

כבר מזמן שהכלים האלה הם לא כלים לחקלאות!!

אמיר.

פורסם

כלי רצח זה הופך להיות, שאין לך שליטה עליו ואתה מתנהג בכלות ראש, ככה זה כל דבר מנועי, גם מסור חשמלי יכול להיות כלי רצח.

אבל שמתשמשים בכל כלי נכון ובשכל הוא מה שהוא צריך להיות, להגיע מ א' לב' ובחזרה.

אין שום הבדל בין גיל 16 ל 17, אם כבר שיעלו את הגיל ל 20.

הרי כל פעם נפתח כאן תרד על השתוללות של נהגי טרקטורונים בשכונות, אז מה הכנסת עושה, נותן להם פוור וזמן מוקדם להתחיל עצוב פשוט....

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

האמת שלא בדיוק התכחמו.

די מבין את העניין של הרשיון.

לפחות מהבחינת הביטוח - יהיה כיסוי במקרה של תאונה.

כי בארץ אי אפשר ליסוע רצוף בשטח שהרבה יותר גדול מכמה עשרות ק"מ רבועים מבלי לפגוש בכביש (מדובר באזור השרון ומהרכז), כך שכמות הנסועה על הכביש של הכלים הללו גדולה יותר וכך גם המפגש עם בולכי רגל וכלי רכב אחרים.

אגב,

כשאני נוסע על כביש ראשי (ולא מהיר, אסור לכלי שכזה לעלות על כבישים כאלו), אני תמיד מאפשר לרכבים לעבור אותי ולא חוסם נתיב. בד"כ אני יירד לשוליים כאשר באה קב' גדולה למדי של רכבים מאחורי והנהגים לא יכולים לעקוף אותי משמאל, אבל כאשר אין אף אחד על הכביש אני מעדיף ליסוע בנתיב הימני (פשוט עניין של בטיחות).

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

רק מזכיר לכולכם שעד שנת 94 או 95 זה היה החוק: גיל 16 + רשיון לטרקטור.

וזה באמת כלי מסוכן, מאוד לא יציב, בעיקר על אספלט שהאחיזה בו טובה.

בלי מאותתים, חזק מאוד (למרות שלא עובר את ה 100 קמ"ש) ושהרבה נוטים להרביץ איתו בשטח ולקחת סיבובים בדרכי עפר בלי לקחת בחשבון שמישהו יכול להגיע מהצד השני של הסיבוב.

ולמרות כל זה, אני לא יודע אם יש הבדל בין גיל 16 ל 17. כשהכלי חדש אצלך ואצל חבריך, כולם משתוללים ומתלהבים, ואני בספק אם בני 25 לא היו עושים אותו דבר. זאת דעתי בכל אופן.

פורסם

לפותח השרשור אני בטוח שגם אם יש לך טרקטור עד גיל 17 וחצי אסור לך לעלות על טרקטורון, איזה מזל! וזה לא משהו אישי נגדך חלילה, טרקטורון זה כלי מאד מאד מסוכן בלי אחיזה ממלא אותך אדרנלין ונותן לך להגיע למהירויות ולהתהפך בקלות. בכמה טיולים פה ושם עם החברה או חברים ונהיגה על טרקטורונים אתה מרגיש שזה כלי מסוכן ולא בטוח וצריך ניסין בשביל לעלות על זה וצריך שכל שבד"כ, לא תמיד אין בגיל 16. נכון שעם קורס+טרקטור מותר לך לנסוע במיולים ובזוטות האלה שהם המצאה נהדרת אבל לא לכביש, מספיק אתם משתוללים עם המיולים וכל אחד שיש לו רינגר שהוא טיפלה יותר חזק חושב שהוא קינג ומלך העולם. זה כלים לא לכביש ומזל שטרקטורונים אין לנו בכביש ומזל שמותר לנהוג עליהם מגיל 17 וחצי וזה גם מוקדם בחלק מהמקרים.

יום טוב.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

• תוכן חדש...