Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 60.000 לרנו סניק אוטו 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שכתוב בספר הרכב... זה מה שתעשה... אלא אם יש משהו שאתה יודע שצריך\רצוי לעשות בנוסף למה שכתוב בספר

פורסם

את הטימינג אני יעשה במוסך ואת שאר הטיפול אני רוצה לעשות לבד ,אני פשוט רוצה לדעת אם יש משהו מיוחד שצריך לעשות?????????????????????????????????????????????????:roll:

פורסם
את הטימינג אני יעשה במוסך ואת שאר הטיפול אני רוצה לעשות לבד ,אני פשוט רוצה לדעת אם יש משהו מיוחד שצריך לעשות?????????????????????????????????????????????????:roll:

ב- 99% מלבד טיימינג יש לך החלפת שמן מנוע + מסנן שמן מנוע ובדיקת מצב בלמים.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

1.שמן מנוע + פילטר

2.טיימינג + מותחן

3.נוזל קירור

4.*בלמים - תלויי בשחיקה.

ממליץ לך לפתוח את ספר-רכב ולעיין בו בקשר טיפול 60K.

בברכה

BEAR

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

מישהו יודע עם צריך להחליף גם שמן גיר אוטו ,בספר רכב לא רשום דבר על טיפולים לרכב ואלו רכיבים צריך להחליף .תודה .:? :? :? :?

• תוכן חדש...