Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום התחמם לי האוטו עצרתי בצד בדקתי מים ברדיאטור הכל היה סבבה מחכה שירד לאחר כמה דקות של נסיעה שוב עלה החום, הלכתי למוסך הוא ראה שכנראה לא הוצאתי אויר מהמערכת בזמן מילוי המים וזה הגורם לבעיה . בכל אופן הבחנתי בקצף על מכסה השמן ושהשמן החליף צבע לצבע חום . כנראה זה פאקום ראש שהלך . יש לציין שלא נתתי לחום לעבור את ה3/4 באוטו כך שקשה להאמין שהראש עצמו נפגע מה דעתכם ומה הסיכויים שאני אצטרך להחליף / לשפץ גם ראש וגם פאקום

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

סביר להניך שהלך האטפ(פאקום)ראש שם אם השמן יצא חום מוקצף ועוד כמה דברים שאמרת שם

אבל בכל אופן ברגע שמרימים ראש פאקום חייבים כי אי אפשר להחזיר הרי את הישן ושלייף לראש חייבים כדי שיהיה נקי מצוחצח ומדונדש לקבלת האטם החדש הקיצר זה הולך ביחד

אופנוען

פורסם

יש לי חבר שיכול לעשות את העבודה הוא מקצוען אמיתי ואני סומך עליו .. הקטע הוא שרוב הסיכויים שהלך רק אטם (פאקום) או שצריך שיפוץ ראש?

פורסם

תשמע זה הולך יחד כבר מרימים ראש אז לא סוגרים בלי לעשות שלייף. זה ממש לא יהיה רציני

כאילו זה כבר פתוח אז על מה ההתלבטות? אתה מבין למה אני מתכוון?

ועכשיו בכל הרצינות אם יש לך חבר מקתועי חבל על השאלות בפורום הכי טוב שיראה בעצמו את המכונית ויאמר לך מה עושים הלאה אם הוא מקצועי ואתה סומך עליו אז תן לו את הקרדיט

אופנוען

פורסם

סבבה אחי תודה רבה אני יחכה למחר ניראה מה נעשה פשוט רציתי לדעת ברור שאם מוציאים את הראש צריך לעשות שלייף ואטם חדשים זה בכל מקרה אני יעשה .

פורסם

תראה גם לי היה רנו 5 (עכשיו יש אקספרס פשוט מכור לרנו)

ולי היתחמם האוטו 20 פעם ו שהבנתי שהמנוע מת המשכתי ליסוע ככה ולא הלך לי אטם ראש אני לא מבין איך אז לך הגיע החום עד ל 3/4 והלך ראש ואטם?

איך זה יכול להיות?

אני היתעללתי באמא של המנוע של הרנו ולא הלך אטם ראש

הכוונה שלי היא שאף פעם לא הגעתי למצב שהיתערבב לי השמן עם המים לא ברנו 5 לא בקודמת לא באקספרס ולא באקספרס הקודמת וגם לא בזאת שלפניה.

פורסם
הוא ראה שכנראה לא הוצאתי אויר מהמערכת בזמן מילוי המים וזה הגורם לבעיה .

האם החלפת את כל המים (או נוזל קירור) או שרק הוספת ?

פורסם
תראה גם לי היה רנו 5 (עכשיו יש אקספרס פשוט מכור לרנו)

ולי היתחמם האוטו 20 פעם ו שהבנתי שהמנוע מת המשכתי ליסוע ככה ולא הלך לי אטם ראש אני לא מבין איך אז לך הגיע החום עד ל 3/4 והלך ראש ואטם?

איך זה יכול להיות?

אני היתעללתי באמא של המנוע של הרנו ולא הלך אטם ראש

הכוונה שלי היא שאף פעם לא הגעתי למצב שהיתערבב לי השמן עם המים לא ברנו 5 לא בקודמת לא באקספרס ולא באקספרס הקודמת וגם לא בזאת שלפניה.

כל מקרה לגופו גבר זה לא קשור מדובר במכונית ישנה שלך תדע מה ראתה ומה עברה בחייה הארוכים

פיפס הכי קטן יכול לגלגל תגובות שרשרשרת עתידיות ולך תדע מה קרה לרנו 5 שלך לאחר שמכרת אותה.

אופנוען

• תוכן חדש...