Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור מישהו שלא היה מעודכן מאוד ( למרות שכשחיטטתי ראיתי שהוא כבר בירר לגבי האלפא וכולה )אבל בכל זאת

אני הייתי מציע לך ללכת על סאאב 9000 אם אתה מעוניין ברכב מנהלים או ליתר דיוק זה רכב פאר שמציע הרבה יותר ממה שמכוניות מנהלים חדשות מציעת במחיר מצחיק . זה בתנאי שעלויות האחזקה לא מעניינות אותך .

אתה יכול לקבל גג נפתח , מושבי עור עם כיוון חשמלי מלא של הנהג והנוסע שלידו , בקרת אקלים אלקטרונית הרבה מאוד פאר מחשב דרך יעיל במחיר כזה .

רק שאני חייב להזכיר שעלויות האחזקה גבוהות מאוד יחסית רכב במחיר כזה .

על בימר שפעם היצעת לא הייתי הולך בחיים

על האלפא 164 , אני לא מכיר מקרוב ואני לא יכול להתייחס אליה מהסיבה הזו .

זהו נראה לי שכבר יש לך את האופציות הכי מתאימות .

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

המכונית היחידה שיכולה להיות באמת אטרקטית,בסגמנט הזה,ובתקציבך היא הוולבו 940.

נכון,היא לא מלכת היופי,ביצועיה לא מדהימים(ב 2.0,ל 2.3 יש ביצועים טובים)וגם התנהגות הכביש שלה לא מערערת את מעמדה של האיבו 8..

אבל,היא אמינה,לא יקרה לתחזוקה שוטפת,מחירי החלפים שלה הגיוניים,בין היתר בשל הסיבה שהיא חולקת מיכללים רבים עם סידרה 200,איכות הייצור שלה מצויינת,היא מרווחת ובעלת מושבים נוחים,מזגן מצויין ואפשרות ל"גרד" שנת 94-95 די בקלות.

בשל אופייה המבוגר,רבות המכוניות השמורות שניקנו ע"י אנשים מבוגרים או נכי צה"ל ונישמרו היטב.

שאר המכוניות שצויינו עדיפות עליה,אך תחזוקתם עלולה להיות הרפתקאה יקרה להפליא...

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
מה לעזאזל אתה מנסה להעביר כאן?

הוא (רון) צודק בכל מילה שהוא אומר !!!

צריך לקרוא בין השורות כלומר למי שאין גב כלכלי לא צריך להחזיק את המכוניות האלה !!!!

הוא מציע לו לקנות אימפרזה זה כבר לא נחשב רכב בעיניך?

ואם הוא מציע לו עדיין להשאר בסגמנט הזה של המכוניות ומציע לו אחת טובה ושמורה מה רע בזה?

בכל זאת אני חושב שרוב המכוניות הללו כבר לא ראויות לקנייה ואני מדבר בתור אחד שיש לו תמא טורבו

להציע סובארו אימפרזה למישהו שמבקש המלצה לרכב מנהלים זה לא בדיוק חכם.

הוא הציע לו אחת שמורה שהוא לא רוצה. אז מה ? כל השאר לא שמורות ?

לא ראויות לקנייה, אל תקנה ! יש אנשים שחושבים, סליחה, יודעים שהם ראויות לקנייה בדיוק כמו האימפרזה שהוא הזכיר כאן משום מה.

להציע משהו לא קשור, או להניע אותו לא ללכת על זה כשהוא לא שאל את זה, זה אידיוטי וזה הוציא ממני את הצד הסתלבטן שלי :wink:

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
המכוניות האלו שציינת, יקרעו לך את החשבון בנק, אתה יודע כמה עולה מקיף לאקורד? יש לך מושג כמה עולה טיפול לסאבב...חבל לך על הזמן.

אני ממליץ, היות ואתה לא מתפשר , ללכת לכיוון טויוטה קרינה 93 או סובארו לגאסי מנוע 2000 או מיצובישי גלאנט מנוע 2000.

אם אין לך בכלל פחד אחזקה, אתה יכול למצא SVX מודל 90-92 מנוע 3000 ויש גם מיצובישי סיגמה מנוע 3000, אבל קח בחשבון שעלות כל חלק ברכב הזה זו שחיטה,ולך תמצא בכלל משהו שירצה להתעסק איתם....

אם אתה כבר הולך על הליין הזה של המכוניות,אז לך לכיוון יפניות , לפחות שם תהיה לך אחזקה יותר זולה ומשמעותית , פחות תקלות.

?SVX

אם לדבריך האקורד נחשבת יקרה לאחזקה אתה מציע לו SVX?!

כן, SVX ממש זולה לאחזקה. :roll: ממש פיאט אונו.

מעבר לכך, היא 3300 סמ"ק, לא קיימת בשנת -90 ושנת 94 עולה הסביבות ה-100 אלף.

סתם לידע כללי, צמיג בודד ל-SVX עולה בסביבות ה-1500 ש"ח.

לבחור תקציב של עד 30K... קרא את הכותרת.

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם

חשבת אולי על אאודי 80 משנת 95 ?

יש דגם עם מנוע 2 ליטר

והיא אמורה להיכנס לך בתקציב

לבחור שכתב על הsvx ...

האחזקה אכן יקרה אבל אתה קצת טועה

צמיג 1500 שקל ? מי אמר ? תלוי איזה צמיג אתה שם

שנת 94 (הייתה בבעלותי בעבר ) לא מגיעה ל100 אלף שקל

גם לא ל80

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

הי,

אני במצבך, אבל הולך לכיוון ה אמריקאיות (שברולט או ביואיק).

אפשרות שניה היא סונאטה 2.5 ליטר (6 צילינדרים) מודל 2001 - יש לי אחת כזו - הסבתי לגז-גפ"מ, (עלויות דלק הן כשל רכב 1400) ומבחינת האמינות - מאד מרוצה.

רכשתי בטרייד אין של כלמוביל עם אחריות ל3 חודשים.

כעת אני מחפש רכב נוסף (אמריקאי ככל הנראה) עד 40K

פורסם

בתקציב כזה הייתי לוקח שברולט לומינה LTZ עם מנוע 3.8.אחלה אוטו,

נותנת הכי הרבה תמורה למחיר.

חבר,אתה חופר

• תוכן חדש...