Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה לכולם אבל עדיין לא התייחסתם לסט אחד שמאוד הייתי רוצה חוות דעת עליו

soundstream xtream

או הסדרה האחת מעל (רק חבל שאני לא זוכר איך קוראים לה)

הוא מתקין את המערכת מחר והכי נוח לו והוא דיי נעול על הרמקול הזה.

השאלה היא איך הוא בתקציב הזה אם הוא יספק את הדרוש או שיהיה חלש בקטע של SPL או לא הכי איכותי ?

והאם יש הבדל גדול בינו לבין הFNX

פורסם
אולי די כבר עם המורל האלה?!

כל ת'רד , בנאדם יכול לקבל משהו שונה, ישר קופץ 1.מגבר jbl ואח"כ קומפוננט מורל.

אין לי שום דבר נגדם, אני גם נהנה לקנות כחול לבן, אבל כל פעם אותה הודעה?

תכניסו את זה לfaq ויאללה די.

תבינו , זה לא מתאים לכולם.

המורל הפולס הם ס-י-נ-י-ם בדיוק כמו חברות מדבקה אחרות שמיצרות במפעלים בסין ומתייגות

את הרמקולים תחת שמן (כמו קדנס, לנזר, מגנט,ובוס)

אין כל הבדל בין המגנט ב500 ומשהו ש"ח לבין המורל פולס, לבין בוס ב500 ומשהו ש"ח.

אני ראיתי בחנות את כל 3 הדגמים כולם כמעט ז-ה-י-ם.

בדיוק אותו טויטר.(אני מוכן לשים כסף , רק תתערבו) אבל בדיוק אותו טויטר שיצא מאותו מפעל, עם

אותו סיני שקם לעבודה .

בא לכם מורל? יש סדרות גבוהות שנחשבות טובות, (וגם הן לא מתאימות לכל אחד ולכל מוסיקה, בדיוק כמו במערכות

ביתיות , לא ממליצים על מורל למסיבות דנס והאוס, גם לי היה דגם ביתי של מורל mlp304

דגם ותיק וטוב של "8 +טויטר דום, מה לעשות , לא מתאים לכל הסוגים של המוסיקה)

בבקשה , הפורום אמור לעניין , ולא לעשות כל הזמן copy ואח"כ paste על אותה הודעה שחוקה.

דיייי עם השטויות!!! ומדברים פה בכלל על הדוטק..

המורל כל כך מומלצים בפורום רק משום שהעלות תועלת שלהם טובה מאאאד.

כאמור הדוטק כן מיוצרים בארץ. מה שאומר שאתה מקבל רמקול שלא עולה בחו"ל פחות מ300-350 דולר במחיר שחיתה של פחות מ200 דולר, לעומת סטים אחרים (לצורך העניין: אלפיין TYPE R, רוקפורד FNX או פאנץ 162)שעולים בחו"ל 100 דולר ובארץ מעל 200 דולר...

כלומר הדוטק נותנים תמורה מדהימה בגלל שאין מסים.

לגבי הפולס העניין דומה. הם אמנם מיוצרים בסין ולא בארץ אבל הפיתוח והטכנולוגיה הם כן של מורל. לדוגמא תשאל את גל ששמע את המאגנט ואת הפולס, עזוב מה הוא מעדיף אבל יש הבדל גדול!

לגבי הסאונד סטרים. זאת חברה שהיצתה טובה מאד וירדה למעמד מעט נמוך יותר בגלל שעברה בעלות לידי פאוור אקוסטיק. לא שמעתי אף קומפוננט או סאב שלהם וגם לא קראתי ביקורות. מה שאני כן יכול לומר לך שלדעתי לרוב לא משנה כמה המתקין חבר שלך אם הוא ממליץ מאד מאד חזק על משהו זה בגלל מה שיש לו במלאי או על מה שהוא מרוויח יותר.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

שיבי, למה אתה חושב שהפולס לא מיוצר בארץ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

האמת?

זה פשוט מה ששמעתי מהרבה אנשים (שאני כן סומך עליהם) אבל לא דיברתי עם מורל או נציג רשמי שלהם.

אופל קורסה 2003

פורסם

אני דיברתי עם אחד המהנדסים שלהם, לפי דבריו כל המוצרים לרכב של מורל מיוצרים בארץ.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מידן, מה השטויות האלו?

מורל פולס ומגנט באותו המחיר זהים? שמעת אותם זה מול זה?

הדוטק, הוא רמקול מעולה למחיר שלו, וזאת הסיבה שהוא מומלץ, לפחות על-ידי.

ובכלל, אז מה אם הם מיוצרים בסין? מצדי שייצרו אותם באוזבקיסטן.

מה שנכון, שהמורל פחות אגרסיביים מהרבה סטים, ויש אנשים שלדעתם, המורל לא מתאימים לדאנס/האוס/טראנס

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם
אני דיברתי עם אחד המהנדסים שלהם, לפי דבריו כל המוצרים לרכב של מורל מיוצרים בארץ.

אם כך אני מתנצל שהטעיתי אנשים פשוט זה מה שאני הבנתי...

אופל קורסה 2003

פורסם
מישהו שם כסף?

אתה דיברת עם אחד המהנדסים (מה אתה מצפה? שיגיד לך שזה סיני?!)

אני לעומת זאת , ר-א-י-ת-י את הדמיון המדהים,הבחנתי בזהות המרכיבים ,

החל מהטויטר וכלה במארז קרטון.

ו..... מוכן להתערב כספית עד סכום של 2600 ש"ח (יתרת משיכה למזומן למי ששואל)

לכו תציצו בעיניכם , תבקשו לראות magnat classic

morel pulse , גם boss סידרת ava .תפתחו את הטויטר בתור התחלה, כי חבל שסתם תתאמצו.

אם מישהו יראה את המוצרים הנ"ל שירשום את דעתו,מי שלא יראה מוזמן להתערב.

(אני מזהירמראש שאני לוקח את הכסף).

ZZR

פורסם

מידן, לא מדובר באיש מכירות, מדובר באחד המהנדסים של החברה.

אכן יש לו אינטרס אישי לספר לי שכל המוצרים שלהם מיוצרים בארץ, אבל צריך לזכור שבכלל לא התעניינתי בסטים לרכב, אלא רק בסטים לבית.

ולא, הוא לא טען שכל המוצרים של מורל מיוצרים בארץ, הוא טען שכל המוצרים לרכב מיוצרים בארץ.

בנוגע למוצרים אחרים אשר מיוצרים בסין - לא היתה לו שום בעיה לספר על כך, ואפילו שיבח את העובדה הזו, מפני שזאת הסיבה שלמוצרים הספציפיים הללו אין מתחרים בקטגורית התקציב.

אז מה יצא לנו מכל הסיפור ? שבנוגע למוצרים שהתעניינתי - הוא סיפר שהם מיוצרים בסין ולא המליץ לי עליהם.

בנוגע למוצרים שלא התעניינתי - הוא סיפר שהם מיוצרים בארץ.

אני לא יודע מה איתך, היתה לי שיחה מאוד ארוכה איתו(קרוב לשעתיים ?) .. נתן רושם של איש מקצוע אמיתי.

המילה שלו מספיק טובה בשבילי.. אף אחד לא מכריח אתכם לקנות את המילה שלו, אבל אני קניתי.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

קנית את המילה שלו.

עכשיו האם אתה מוכן לשלם ?

(אני דבק בעמדתי, אתה יכול להאמין או למהנדס, או למידן, {המלצה קטנה- לך לראות, חבל לי לקחת

כסף באופן כה קליל })

ZZR

פורסם

מידן, אני לא מתכוון להתערב על נושא שאינו מוכח מדעית.

בנתיים כל מה שאתה מציע, זה דמיון בין רמקולים ?

קצת מפוקפק לטעמי, ובכל אופן אני אבחר במילה של המהנדס של מורל.

אולי הוא שיקר, אולי לא ... אני אחיה עם שתי התוצאות.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

ראובן, ומהיכן הידע שלך בנוגע לארץ היצור של הפולס ?

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...