Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

 

היום אבי (נהג משאית מעל 15 טון) נסע בכביש בעל שלושה הנתיבים כאשר הוא נסע בנתיב הימיני היה לפניו רכב מסע מאוד כבד שנסע לאט מידי, אבי החליט לעוקפו ולעבור לנתיב האמצעי ופתאום ללא התראה החל הרכב לפניו להיכנס גם לנתיב האמצעי.

 

לאבי היו שני ברירות:

 

א. להיכנס במשאית הכבדה במהירות רבה.

 

ב. לעבור לנתיב השמאלי שראה שפנוי באותו רגע ולמנוע תאונה.

 

אבי החליט לעבור לנתיב השמאלי אך באותו רגע תפס אותו שוטר מתנדב והורה לו לעצור בצד.

 

השוטר היה תקיף ולא נתן לאבי להסביר את עצמו, כאשר אבי ביקש לרשום את "דברי הנהג" השוטר אנא לו בתגובה "אין לי מה לרשום, אני רושם מה שהבנתי מההסבר שלך, ואני לא רושם מה שאתה אומר כרגע."

 

אבי שקיבל את הדו"ח ביקש מהשוטר להקריא לו את הדו"ח הנ"ל, השוטר סירב ואמר שזה לא מיועד לך אלא לבית משפט.

 

כרגע כשראיתי את הדו"ח בקושי הצלחתי בעצמי להבין משהו, הכתב לא קריא לא ברור והעלתי את הדו"ח עבורכם לראיה.

 

אבי אמר לשוטר כי הוא מתכוון לפנות לבית משפט וכך רשם השוטר.

 

הקנס הוא על סך 500 ש"ח ואם אינני טועה זה גם בתוספת 6 נק'.

 

רציתי לשמוע את דעתכם המלומדת בנושא.

 

 

 

http://img47.imageshack.us/img47/3517/14am.jpg

פורסם

חוץ מזה שלשוטר הזה יש דיסגרפיה קשה אני לא יכול להגיד לך שום דבר...

 

מה שכן הוא דאג לרשום את סכום הקנס בצורה ברורה.

 

(למרות שאני בטוח שכל רוקח יכול לקרוא את זה... :wink: )

פורסם

לפי הפרטים הוא לא שוטר מתנדב. הוא שוטר לכל דבר, עם דרגה ומספר אישי.

הוא כתב כמה משפטים לא הכי ברורים ב"דברי הנהג" אבל ממה שאני מבין מהם הוא טוען שהגרסה של אביך היא ש"רק עקפתי, לכמה שניות, והתכוונתי לחזור לנתיב" - מה שנשמע כמו תירוץ סטנדרטי.

זה מילה של אביך נגד מילה של השוטר. אם אביך אכן אמר לו בזמן כתיבת הדו"ח שהוא פנה לנתיב כדי למנוע תאונה, והשוטר החליט להמציא במקום זה תירוץ שלכאורה נאמר על ידו - מדובר במעשה חמור מאוד, אבל אם אין לאביך עדים, זה מילה נגד מילה. ובתי המשפט נוטים להאמין לשוטרים אלא אם כן יש סתירות חמורות בדבריהם או שיש עדים נוספים נגדם.

שווה להתייעץ בעו"ד, כי לא נראה לי שיש הרבה מה לעשות לבד.

פורסם

לעולם, אין מה ללכת למשפט לבד, אלא אם אתה בא להיתלות.

 

זה לא "עקפתי לכמה שניות", זה "מנעתי תאונה ביני למשאית נוספת שעושה שטויות בכביש".

 

שלח בקשה לביטול דו"ח, לעולם לא מזיק.

פנה לעו"ד, התייעצות לא עולה כסף.

dirty old man

need love too

פורסם

התייעצות לא עולה כסף.

עורך דין רציני גובה כסף על התייעצות!

TIME IS MONEY, ולכן עו"ד שזמנו לא יקר כלומר אין לו הפסד הכנסה ב"לבזבז" זמן כנראה לא עסוק מספיק = לא בהכרח עו"ד מוצלח.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם
עורך דין רציני גובה כסף על התייעצות!

TIME IS MONEY, ולכן עו"ד שזמנו לא יקר כלומר אין לו הפסד הכנסה ב"לבזבז" זמן כנראה לא עסוק מספיק = לא בהכרח עו"ד מוצלח.

ישבת פעם אצל עו"ד, או שסתם נראה לך?

אם מישהו צריך עו"ד מאוד רציני, שלא לוקח כסף כדי לשבת אצלו, ויש גם אספרסו מדהים, שיגיד לי.

dirty old man

need love too

פורסם

כל דו"ח ניתן לביטול..אם לאביך אין עבירות קודמות (עבירות תנועה) בשלוש השנים האחרונות שלח מכתב מפורט לראש אגף התנועה באיזור מגוריך ואז 90% שהדו"ח יבוטל.

בהצלחה!

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

אבא שלך חתם על קבלת הדו"ח?

 

אני יודע מניסיון של חבר שהחבר סרב לחתום וביקש להשפט.

 

במשפט החבר פשוט אמר שהוא סרב לחתום כי כל מה שהשוטר כתב בדברי הנהג זה שקר ואז החבר התחיל לספר את מה שבאמת קרה.

הוא יצא זכאי (ואני לא זוכר על איזו עבירה זה היה)

 

אם אתה הולך למשפט אתה צריך לציין בפני השופט את כל מה שכתבת לנו פה, ואם אתה יכול לחרטט עוד קצת זה גם טוב, רק אל תגיד משהו ואחרי זה תגיד משהו אחר או שלא יהיה לך מוצא או הסבר לדבר.

 

וחוץ מזה אם הרכב שלפניך עוקף יחד איתך, אתה יכול להוריד מהירות ולהשאר עדיין מאחוריו, ואתה גם יכול לא לעבור איתו בכלל ולהישאר בנתיב שלך ולהאיץ אם הוא פנוי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תומר , מדובר כאן במשאית זה לא רכב קל. אבא שלי נהג משאית הרבה מאוד שנים ומינסיון אני יודע שנהיגה ועשיית פעולות שנרות בסיסיות ברכב קל יותר מסובכות ברכב משא.

ניסן אלמרה 01' 1800

×
×
  • תוכן חדש...